Kuntoilu, Sunwing Bangtao Beach

Fitness ja kuntosali

Mikäli saat tempaistua itsesi irti aurinkotuolista palmujen katveesta, on Sunwing Bangtao Beachissä tarjolla runsaasti erilaisia urheiluaktiviteetteja. Fitness & Spa, jossa on myös kuntosali, tarjoaa laidasta laitaan erilaisia kuntoilumahdollisuuksia, joista jokaiselle löytyy taatusti mieluinen vaihtoehto. Lisäksi voit osallistua altaassa järjestettäviin eri urheilulajeihin tai vaikka suositulle vesiaerobic-tunnille. Sen jälkeen onkin mukava mennä nauttimaan Spa-hoitolan thaihieronnasta.

Hotellin edessä oleva pitkä hiekkaranta sopii myös hyvin lenkkeilyyn ja siellä voi myös pelata vaikka lentopalloa tai järjestää jalkapallomatsin. Mikäli osallistut ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ohjelmasta vastaavat ammattitaitoiset ja innostuneet vetäjät. Yksi asia on kuitenkin varmaa: Sunwing Bangtao Beachillä ei tarvitse velttoilla, mikäli ei itse todella sitä halua.

Kuntosali Sunwing Bangtao Beachissä Phuketissa

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siisteissä harjoitustiloissa, ilmaiseksi. Kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntosalilaitteita. Ikäraja 13 vuotta.

Lisätietoa kuntosaleista

Kuntoile ohjatusti Sunwing Bangtao Beachissä Phuketissa

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos aloitettaisiin päivä Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin lounasaikaan osallistua ohjatulle vesiaerobic-tunnille? Tai kiinnostaisiko sinua kenties vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Sunwing Bangtao Beachissä lapsilla on mahdollisuus yhdessä vanhempiensa kanssa osallistua Fitness Together -liikuntatunneille. Sunwing Bangtao Beachissä tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla. Kaikki ohjatut tunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta.

Kroolikurssi

Vapaauinti-/Krooliuintikurssi, yli 12 vuotiaille

Kurssi sopii sekä aikuisille että lapsille. Kurssin kolmen oppikerran aikana opit krooliuinnin perusteet ammattitaitoisten kouluttajien avulla. Pääpaino on uintitekniikan perusteissa, eli oikeissa veto- ja potkuliikkeissä, hengitystekniikassa sekä oikeanlaisessa vartalon liikkeessä ja uintiasennossa. Tavoitteena on uida krooliuintia oikealla hengitystavalla vähintään 25 metriä.

Aiempi kokemus: Uimataito (vähintään 200 m rintauintia syvässä vedessä)
Kurssin kesto: 3 oppituntia * 40 minuuttia
Aika: 16.12.2017-1.3.2018, aamu- tai iltapäivisin. Voit varata tämän kurssin, mikäli saavut hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.

Lue lisää uimakoulusta.


Sunwing-uimakoulu

Yksityinen uimaopettaja

PT - Yksityinen uimaopettaja

Yksityinen opetus, joka on mukautettu kurssilaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Voit esimerkiksi harjoitella krooliuinnin perusteita tai parannella ja hioa omaa uimatekniikkaasi, jos perusteet ovat jo hallussa. Yhdessä oman uimaopettajasi kanssa teette harjoitussuunnitelman ja sovitte yhden tai useamman harjoituskerran, jotta saavuttaisit henkilökohtaiset tavoitteesi.

Aiempi kokemus: Aiempaa kokemusta ei edellytetä, oppitunnit suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisten toiveiden mukaan
Kurssin kesto: 1 oppitunti * 40 minuuttia
Kausi: 16.12.2017-1.3.2018, aamu- tai iltapäivällä. Voit varata tämän kurssin, mikäli saavut hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.


Vesiaerobikki Sunwing Bangtao Beachissä Phuketissa

Vesiaerobic

Yksi Sunwing Family Resortsin hauskimmista kuntoilumuodoista on ehdottomasti vesiaerobic, sekä osallistujien että katselijoiden mielestä. Pulahda altaaseen ja osallistu tavallisuudesta poikkeaville ohjatuille tunneille, ja ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Juoksu

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Pelaa ja liiku Sunwing Bangtao Beachissä Phuketissa

Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa Sunwing Family Resorts -hotellien aktiviteettioppaat järjestävät erilaista urheilullista tekemistä. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Golf Sunwing Bangtao Beachissä Phuketissa

Golf

Sunwing Bangtao Beachin lähellä on useita hienoja golfkenttiä. Help Deskin henkilökunta auttaa sinua mielellään varaamaan peliaikoja.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.


Henkilökunta

Kaikilla ohjatuilla tunneilla on koulutetut ohjaajat.

S.A.T.S