PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Asuminen, Sunwing Bangtao Beach

Asuminen, Phuketin Sunwing Bangtao Beach

Ihanaa asumista eksoottisessa Thaimaassa

Sunwing Bangtao Beach sijaitsee 8 km pitkällä Bangtao Beachillä ja hotellin ja rannan välissä ei ole kuin muutamia tuulessa vienosti huojuvia palmuja. Täällä palmujen alla ja turkoosinsinisen meren liplatellessa taustalla voit nauttia peheesi kanssa olostasi ja asumisesta mukavassa Sunwing Bangtao Beach -hotellissa. Kaikissa sviiteissä on parveke tai terassi puutarhaan tai altaalle, ja tietyistä Royal Family Suites -huoneiden terassilta on suora pääsy uima-altaaseen!

Kesäkauden aikana kaikki Sunwing Bangtao Beachin huoneet ja yleiset tilat tullaan freesaamaan. Ennen talvikauden alkua hienot huoneet on sisustettu vaalein, ihanin värein ja sisustuksessa on havaittavissa ripaus thaityyliä.

Valittavanasi on kolme erilaista sviittiä: Happy Baby sopii pienten lasten kanssa matkustaville, Family-sviiteissä on tilaa jopa kuudelle hengelle ja Royal Family sopii sinulle, joka haluat lomallasi vähän ekstraa. Tallelokero sekä allas- ja rantapyyhkeet ovat käytettävissäsi veloituksetta. Aamutakit sisältyvät koko perheelle Royal Family ja Happy Baby -sviiteissä sekä aikuisille Family-sviiteissä.

Haluatko, että lapsesi on erityisen iloinen saavuttuaan perille hotelliin? Varaa Lollon & Bernien tervetulopaketti! (yksi paketti per huoneisto) Pakettiin sisältyy mm. virvoitusjuomia, mehua, hedelmiä, snacksejä sekä Lollon & Bernien kylpytakki lainaksi loman ajaksi kaikille alle 12-vuotiaille. Lisäksi Lollo & Bernie ovat lähettäneet lapselle myös hauskan korttipelin. Kylpytakit vaihdetaan kerran viikossa.

Kun haluat lisämukavuutta koko perheelle, varaa jo etukäteen tervetulo- tai Bambinopaketti. Lue lisätietoja kohdata "Lisäpalvelut hotellissa".

Huom! Reittilennoilla tehtävissä matkoissa ei ole kaikkia huonetyyppejä myynnissä.

Huonetyypit Sunwing Bangtao Beachillä


Katso huoneiden sijainti hotellissa
Family Suite

Family Suite Henkilömäärä

Yhden tai kahden huoneen sviitti 4-6 hengelle, n. 34-60 m2.Katso kaikkia Family Suite -huoneita
Happy Baby Suite

Happy Baby Suite Henkilömäärä

Yhden huoneen sviitti 4 hengelle, n. 34 m2.
Erikoisvarustus pikkulapsille.


Katso kaikkia Happy Baby Suite -huoneita
Royal Family Suite

Royal Family Suite - parasta asumista Henkilömäärä

Yhden tai kahden huoneen sviitti 4-6 hengelle, n. 34-60 m2.
Erikoisvarustus.


Katso kaikkia Royal Family Suite -huoneita
Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie SuiteAntal personer

Yhden huoneen sviitti 4 hengelle, n. 34 m2.
Erikoisvarustus


Katso kaikkia Lollo & Bernie Suite -huoneita