PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Allasalue on vehreän puutarhan ympäröimä.

Sunwing Bangtao Beach

Hotellin luokitus: 4,5

 • Sviittejä jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • La Tasca Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Rannalla
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys jo hotellissa*
 • Sviittejä, joista suora yhteys uima-altaaseen
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babyallas aurinkokatoksen alla

Upea allasalue ja kahdeksan kilometriä pitkä paratiisiranta.

Aurinkoa, valkoista hiekkarantaa ja hyvää ruokaa. Sunwing Bangtao Beach sijaitsee hyvällä paikalla kahdeksan kilometrin pituisella palmujen reunustamalla Bangtao Beachin hiekkarannalla. Bangtaon ranta on yksi Phuketin parhaista. Huoneistoista avautuvat näköalat allasalueelle tai puutarhaan ja tietyistä Royal Family Suite -huoneiden terassilta pääsee pulahtamaan suoraan uima-altaaseen! Sunwing Bangtao Beachista löytyy ihanteellisin asumismuoto jokaiseen makuun.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Bangtao Beachissä palmujen alla, turkoosinsinisen meren liplatellessa taustalla, koko perhe voi nauttia rentouttavasta yhdessäolosta. Sunwing Bangtao Beachin ihanalla allasalueella on yhteensä kuusi uima-allasta. Altaista suosituin on suuri perheallas, joka on kooltaan 1340 m², ja siinä on erilaisia syvennyksiä ja ulkonemia, ja keskellä on myös pieni saari. Thaihieronta on tuttua eri puolilla maailmaa, ja nautittuasi kuuluisasta thaihieronnasta hotellin omassa spa-hoitolassa tuoksuvien öljyjen leijuessa ympärilläsi ja rentouttavan musiikin soidessa taustalla, ymmärrät helposti miksi.

Sunwing Bangtao Beach -hotellista on 1,2 kilometriä Bangtaon keskustaan, jossa on jonkin verran ravintoloita sekä muutamia kauppoja. Enemmän valinnanvaraa kaipaavat voivat suunnistaa Patong Beachille, jonne on matkaa noin 15 kilometriä.

Hotelli on suljettu tiettyjen korjaus- ja kunnostustöiden vuoksi 15.5.-31.10. Kaikissa sviiteissä tehdään pientä pintaremonttia ja myös osa yleisistä tiloista, esimerkiksi kuntosali ja ravintolat, freesataan.

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit varata ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja kotimatkan lähtöselvitys hotellissa koskevat Thomas Cook Airlinesin lennoilla matkustavia vieraitamme. Lue lisää Sunwing Bangtao Beachiä koskevista kuljetuksista ja lähtöselvityksestä kohdasta Hotellitiedot. Lisätietoja Easy Travelistä.

Lue lisää hotellista Sunwing Bangtao Beach Piilota teksti La Tasca Inclusive

Sunwing Bangtao Beachissä voit varata edullisen La Tasca Inclusive –ateriapaketin jo kotimaassa ennen matkaa. Nautit monipuolisen buffetaamiaisen viikon jokaisena aamuna. Viitenä päivänä seitsemästä syöt lounaan ja illallisen suositussa kortteliravintolassamme, La Tascassa. Voit valita itse mitkä päivät sopivat parhaiten loma-aikatauluusi. Lue lisää kätevästä ateriapaketistamme.

Osoite

22 Moo 2 Chueng Thalay, Thalang
Phuket 83110 Thailand
P. +66 76 337 400-6

Tarjonta Sunwing Bangtao Beach

Lähdöt ja hinnat