PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Allasalue on vehreän puutarhan ympäröimä.

Sunwing Bangtao Beach

Hotellin luokitus: 4,5

  • Huoneita jopa 6 hengelle
  • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Rannalla
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit sisältyvät hintaan
  • Babypool aurinkokatoksen alla

Tervetuloa entistäkin valoisampaan ja raikkaampaan Sunwing Bangtao Beachiin!

Kesäkauden aikana Sunwing Bangtao Beach tullaan kunnostamaan suurilta osin, joten talvella pääset nauttimaan olostasi entistäkin paremmasta ja hienommasta Sunwing Bangtao Beachistä.

Kaikissa huoneissa vaihdetaan uudet lattiat makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen, seinät maalataan vaalein värein, tekstiilit, patjat ja vuodevaatteet vaihdetaan ja myös valaistus uusitaan.

Kuntosali muuttaa uusiin, suurempiin tiloihin ja vastaanotto sekä ravintola kunnostetaan vaalein, kutsuvin värein. La Tasca vaihtaa nimeä ja uusi nimi on Piak´s Kitchen. Myös siellä tehdään pientä kunnostusta ja esimerkiksi lattiat uusitaan, kalusteet vaihdetaan vaaleampiin ja lamput uusitaan. Myös hotellin showalueella sekä ulkotiloissa olevalla spa-alueella tehdään pieniä kunnostustöitä. Perheen pienimmille Mini Landin tilat laajenevat ja Teen Lounge siirtyy uusiin, hienoihin tiloihin.

Sunwing Bangtao Beach sijaitsee hyvällä paikalla kahdeksan kilometrin pituisella palmujen reunustamalla Bangtaon rannalla, joka on yksi Phuketin parhaista. Huoneistoista avautuvat näköalat allasalueelle tai puutarhaan ja tietyistä Royal Family Suite -huoneiden terassilta pääsee pulahtamaan suoraan uima-altaaseen! Sunwing Bangtao Beachista löytyy ihanteellisin asumismuoto jokaiseen makuun.

Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Bangtao Beachissä palmujen alla, turkoosinsinisen meren liplatellessa taustalla, koko perhe voi nauttia rentouttavasta yhdessäolosta. Sunwing Bangtao Beachin ihanalla allasalueella on yhteensä kuusi uima-allasta. Altaista suosituin on suuri perheallas, joka on kooltaan 1340 m², ja siinä on erilaisia syvennyksiä ja ulkonemia, ja keskellä on myös pieni saari. Thaihieronta on tuttua eri puolilla maailmaa, ja nautittuasi kuuluisasta thaihieronnasta hotellin omassa spa-hoitolassa tuoksuvien öljyjen leijuessa ympärilläsi ja rentouttavan musiikin soidessa taustalla, ymmärrät helposti miksi.

Sunwing Bangtao Beach -hotellista on 1,2 kilometriä Bangtaon keskustaan, jossa on jonkin verran ravintoloita sekä muutamia kauppoja. Enemmän valinnanvaraa kaipaavat voivat suunnistaa Patong Beachille, jonne on matkaa noin 15 kilometriä.

Lue lisää hotellista Sunwing Bangtao Beach Piilota teksti Hotellitiedot

Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc tai mac ja kirjaudu nettiin.

* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löytyy tietoa treenaus- ja aktiviteettiohjelmista, lisätietoja All Inclusive -ateriapaketin sisällöstä sekä hyödyllisiä tietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman ja ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin MySunwing-infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Bangtao Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Bangtao Beachistä Facebookissa.

Savuton hotelli
Sunwing Family Resorts -hotelleissa tupakointi sisätiloissa on kokonaan kielletty. Tupakointi on sallittu ainostaan parvekkeilla ja terasseilla sekä erikseen merkityillä tupakointialueilla.

Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotto ja lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille
Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia perhesviittejä.

Resort Service/Help Desk
Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Hotelliin sisäänkirjautuminen saapumispäivänä aikaisintaan klo 15.00 ja uloskirjautuminen kotiin lähdettäessä klo 12.00 mennessä. Hotellissa on pankkiautomaatti.

Kausi
Kesäkausi (6.4.-6.11.2017 ja 2018 kesäkausi alkaa 6.4.) on matalasesonkia Thaimaassa, jolloin lapsille suunnattua ajanvieteohjelmaa sekä paikallisia showesityksiä on pari kertaa viikossa. Kuntosali, ravintolat ja Help Desk ovat normaalisti toiminnassa. Kesäkaudella ei järjestetä ohjattuja aerobic-tunteja.

Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin rannoilla on uimakielto.

Tiedotus kesäkaudelle 2017
Hotelli on suljettu tiettyjen korjaus- ja kunnostustöiden vuoksi 15.5.-31.10. Kaikissa huoneissa olo- ja makuuhuoneen lattiat uusitaan, seinät maalataan vaalein värein, tekstiilit, patjat ja vuodevaatteet vaihdetaan ja myös valaistus uusitaan.

Kuntosali siirtyy uusiin, suurempiin tiloihin ja vastaanotto sekä aula kunnostetaan vaalein, kutsuvin värein. Myös hotellin showalueella että ulkotiloissa olevalla spa-alueella tehdään pientä pintaremonttia. Perheen pienimmille laajennetaan Mini Landin aluetta ja Teen Lounge siirtyy uusiin, hienoihin tiloihin.

Ympäristö
Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -ympäristösivuilta.

Hotellinjohtaja
Wissut Kasayapanand

Osoite
22 Moo 2 Chueng Thalay
Thalang
Phuket 83110, Thailand
P. +66 76 337 400-6
Sähköposti (vain englanniksi):
bangtaobeach@sunwing.net

Kitchen Inclusive

Sunwing Bangtao Beachissä voit varata edullisen Kitchen Inclusive –ateriapaketin jo kotimaassa ennen matkaa. Nautit monipuolisen buffetaamiaisen viikon jokaisena aamuna. Viitenä päivänä seitsemästä syöt lounaan ja illallisen suositussa kortteliravintolassamme, Piak´s Kitchen. Voit valita itse mitkä päivät sopivat parhaiten loma-aikatauluusi. Lue lisää kätevästä ateriapaketistamme.

Tarjonta Sunwing Bangtao Beach

Lähdöt ja hinnat