Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Bangkok

   
  5.4.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5

  Matkustin paikallisen ystäväni luokse kymmeneksi päiväksi. Reissuni ylitti kaikki odotukset. Näin nuorena olin odottanut kovin Bangkokin yöelämään pääsemistä ja siihen tutustuinkin toden teolla! Paikalliset ovat ystävällisiä ja thairuoka on äärettömän herkullista! Nähtävyydet kuten temppelit olivat aivan mielettömän upeita. Jos tykkää menosta ja meiningistä niin Bangkok on mainio matkakohde!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Bangkok

   
  18.7.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  olin seitsemän vuotias kun matkustimme perheen kanssa kesälomalla thaimaaseen bankokiin. Oli tosi kiva reissu ja tykkäsin siitä todella paljon. Vietimme thaimaan rannoilla paljon aikaa ja otimme aurinkoa. kierreltiin katuja iltaisin ja söimme aina jossain kivassa ravintolassa. Menimme yhtenä päivän ä norsujen kyytiin kun se oli yksi paikka jossa oltiin norsujen kyydissä. Hotellin nimeä en yhtään muista kun siitä on jo seitsemän vuotta aikaa mutta hotellissa oli ihana uima-allas joka oli täynnä kirkkaan sinistä vettä ja siellä oli allasbaarikin. Yhtenä päivänä menimme sukeltamaan jonnekkin saaristoon veneellä ja siellä oli tosi kivaa myös , muistan kun en halunnut ekaksi nielaista sellaista meren pahanvointi tablettia vaikka se olikin pieni , ja sitä suositeltiin ottamaan ennen sitä vene matkaa. Mulla oli sellaiset ruskeat bikinit jossa oli vesimeloninvärillä sellasta kuviota mutta en muista mitä. paras muistoni oli matkalla se kun syötin kaloja vesimeloonin paloilla thaimaan ihanassa vedessä ja niita oli niin paljon kun kaikki kaloista halusi vesimeloonia ja yksi purasi minua pepusta kun mulla oli ne sen väriset bikinit ja se kala luuli varmaankin että siinä oli vesimeloonia ja se näykkäsi sillein että mua ei sattunut se yhtään kun vähän vain nipisti mutta se oli kivaa kyllä syöttää niitä ihania thaimaan kaloja muistan sen muiston varmaan aina kun se joku kalan yritti haukata mun pepusta palasen. toi oli mun ihana ja paras kokemani kesämuisto thaimaasta.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2007

  Kommentoi matkakertomusta
 • Bangkok

  Merikaipuu 
  1.11.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  2

  Teitä risteää keskenään yhdeksän
  jokaiseen ilmansuuntaan vilisee valot
  Ihmisiä en tiennyt näin paljon olevan.

  Harmaalla taivaalla sumea aurinko
  Hedelmät kyynelehtivät yltiökiitollista makeuttaan
  kasvaneet auringon hellästä lämmöstä
  kuin äidinrakkaudesta.

  Kadulla pieni tyttö myy ruususormuksen
  Hymyilee takku isen tukkansa takaa
  toissapäivänä letitetyn.

  Ja kun iltaisin aurinko putoaa horisonttiin
  tuodaan ihmisten roskat kaduille
  kuumaan yöhön
  rottia ruokkimaan.

  Toisaalla naiset katsovat silmiin
  Hymyilevät miehille niin että ne ujostuu
  Toiset silittää rohkeasti
  Miehet tilaavat juomaa ja taksin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12