PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Ao Nang

  Helenao 
  30.10.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  1

  Lähdimme avomieheni kanssa Thaimaan-reissulle kesäkuun alussa. Matka oli minun ensimmäinen matkani lämpimään maahan. Krabi oli ihanan eksoottinen lomakohde. Uimme paljon, nautimme auringosta rannalla, shoppailimme ja söimme herkullista, paikallista ruokaa. Vatsapöpökin iski minulle, mutta siitä huol imatta kiipesimme Tiger Cave temppelille katselemaan upeita näköaloja, vaikka vointi olikin hieman heikko. Hotellinamme piti alunperin olla bungalow mutta ötökkäkammoisena minä en kestänyt siellä kuin hetken. Torakoita oli nimittäin päässyt sisään huoneeseemme, koska seinät olivat jo hieman ränsistyneet. Lopulta ihana avomieheni suostui vaihtamaan hotellimme ja lopulta majoituimme hienossa Ao Nang Regent -hotellissa, missä minäkin pystyin rentoutumaan kunnolla. Huoneemme oli todella hieno ja ulkona oli uima-allaskin. Hotellin henkilökunta ja thaimaalaiset yleensäkkin olivat ihanan ystävällisiä ja avuliaita. Ötökkä fobiaanikin olen jo alkanut karistelemaan pois, sillä Thaimaahan on päästävä vielä uudelleen torakoista huolimatta!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  Piia 
  31.1.2016

  Olimme yhdistelmämatkalla Koh Lanta-Ao Nang tammikuussa 2016. Koh Lanta oli mukavan rento saari, josta löytyi kyllä menomestojakin jos sellaisia kaipasi. Hotellimme oli Lanta Pura Beach Resort, joka oli ehdottomasti parempi kuin mitä matkakertomuksista sai ennakkoon lukea. Sijainti, hotelli, aamupal a, ranta.. kaikki oli ok. Toinen viikko vierähti jo entuudestaan tutussa Ao Nangissa, joka on oma suosikkipaikkani edelleen. Asuimme Ananta Burin Resortissa, joka oli siisti ja kaunis hotelli ihan kivalla sijainnilla. Mutta hotellin ravintola Buddy oli aivan surkea, valitettavasti. Laskutus ei sujunut, kielitaito oli työntekijöillä heikko (joskin sama vaiva on monessakin paikassa Thaimaassa), tuli turhaa sekaannusta. Aamupala-buffet oli ihan ala-arvoinen; jatkuvasti pöydät notkuivat tyhjinä eikä loppuneita tuotteita tuotu lisää edes pyytämällä. Eräänä aamuna menin aamiaiselle 20min sen alkamisen jälkeen ja jo silloin oli sama ongelma; ei ollut mitään syötävää. Vähän harmitti koska siitä aamiaisesta oli myös maksettu. Onneksi loma oli muuten onnistunut eikä Ao Nang pettänyt taaskaan, tekemistä löytyi joka päivälle ja jäi tunne että vielä on tultava uudestaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  tosterlu 
  3.1.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Olimme joulun aikana Krabilla Ao Nangissa. Maisemat olivat huikeita;erityisesti saaret ja meren ranta. Hotellimme oli Buri Tara, jossa henkilökunta oli todella ystävällistä ja ilmapiiri oli mukava kaikin puolin. Aamupala oli runsas ja herkullinen. Jonkin verran yöllä häiritsi naapurihuoneen venäläis ten kovaääninen juhlinta. Korvatulppien kanssa nukkuminen onnistui kuitenkin hyvin.
  Joulumarkkinat Krabin kaupungissa ja alennusmyynnit Voguen kauppakeskuksessa olivat hauska kokemus. Kyllähän sieltä löytyi tietty monenlaista tuliaista kotiinpäin vietäväksi.
  Ruokailemassa kävimme monenlaisissa paikoissa. Isojen valomainosten ravintolassa ruoka ja palvelu oli kallimpaa ja huonompaa kuin pikkuruisessa paikassa. Kävimme yhdessä pikku paikassa kolme kertaa ja kalaruuat (esim.valkoinen napsija paistettuna kokonaisena paikallisilla yrteillä 350B)olivat tosi maukkaita.
  Kävimme Tjäreborgin Päivä thaimaalaisena retkellä ja viiden saaren veneretkellä. Erityisesti saariretki oli ihan loistava. Aurinkoa, valkoista hiekkaa ja sinivihreää merta koko päivän ajan. Näimme apinoita ja jopa varaanin piknikpöytämme alla odottelemassa makupaloja!
  Voin suositella lämpimästi Krabia myös ei sukeltelijoille. Ilmasto on trooppisen lämmin, hedelmät mehukkaita ja paikalliset ihmiset oikeasti ystävällisiä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345610