Lomamatka isommalla porukalla

joka 10. matkustaa ilmaiseksi

TARJOUS ISOILLE
LOMASEURUEILLE

Onko teitä isompi seurue? Joka 10. matkustaa ilmaiseksi!

Suunnitteletko lomamatkaa isommalla porukalla, vaikkapa isoäidin syntymäpäiväjuhlia perheen kesken tai aurinkolomaa ystäväporukalla? Isommille lomaseurueille tarjoamme mainion alennuksen: kun seurueessa on vähintään kymmenen matkustajaa, me tarjoamme edullisimman matkan.

Tarjous koskee Tjäreborgin lomalennoilla (tilauslennoilla) toteutettavia matkapaketteja tiettyinä aikoina ja valikoiduissa hotelleissa. Henkilömäärään lasketaan aikuiset ja lapset, ei kuitenkaan alle 2-vuotiaita. Ilmainen, edullisin matka voi olla lisävuoteessa majoittuva lapsi tai aikuinen tai täysihintainen aikuinen, ellei kukaan seurueessa majoitu lisävuoteessa.

Valitse joku näistä hotelleista missä hyvänsä lomakohteessa: Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels, Ocean Beach Club, SunConnect Resorts tai Family Garden.

Matkustusaika:
2019: 1.5.–18.12. (paluu viimeistään 25.12.)
2020: 1.1.–18.12. (paluu viimeistään 25.12.)
2021: 1.1.–30.4.

Alennus ei koske perjantain, lauantain ja sunnuntain lähtöjä juuri ennen alkavaa koulujen lomaviikkoa (syyslomat, hiihtolomat).

Matka tulee varata viimeistään 90 päivää ennen lähtöä. Kaikkien matkustajien tulee lähteä samana päivänä ja majoittua samassa hotellissa. Lähtökentän tai matkan pituuden ei kuitenkaan tarvitse olla sama.

Tarjous koskee vain uusia varauksia ja varaukset on tehtävä samaan aikaan. Lisäpalvelujen, kuten ateriapakettien, retkien tai vuokra-auton osalta myös 10. matkustaja maksaa normaalin hinnan. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin, eikä se koske yhdistyksiä tai yrityksiä.


Varaa näin

  1. Varaa matkat viimeistään 90 vrk ennen lähtöä osoitteessa tjareborg.fi, tai Tjäreborgin asiakaspalvelun kautta. Jos varaat verkossa, huomaa, että sinun on tehtävä vähintään kaksi erillistä varausta, sillä yhdelle varaukselle voi merkitä enintään 6 matkustajaa.
  2. Kun kaikki ovat suorittaneet varausmaksun, ilmoita kaikki seurueen varausnumerot sähköpostitse info@tjareborg.fi. Ilmaisen matkan hinta vähennetään loppumaksusta.

Miten haluat matkustaa?

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.