Talviloma Kap Verdellä
Säästä jopa 250,-/henkilö

Talviloma Kap Verdellä

Kap Verde on Tjäreborgin aurinkovarmin lomakohde, joten varaa lomamatkasi tänne, kun kaipaat täydellistä rantalomaa! Sademäärät ovat vähäisiä ja aurinkopäiviä kertyy vuodessa jopa 350. Salin saarella on pitkiä hiekkarantoja ja voit nauttia myös vesiurheilulajeista, kuten leija- ja purjelautailusta, sukelluksesta ja snorklailusta. Mitä lähempää Santa Marian kylän keskustaa valitset rantapaikkasi, sen tyynempää on myös merivesi ja lapset voivat polskutella turvallisemmin.
Lue lisää  
Ravintoloiden parasta antia ovat erilaiset kalaruuat ja muut merenelävät. Kap Verdellä voit esimerkiksi kokeilla myös syvänmerenkalastusta ja sisäisillä lennoilla pääset tutustumaan Sal-saaren lisäksi myös muihin Kap Verden saariin. Kap Verden hotellit ovat hyvätasoisia, ja jos kaipaat todellista rentoutumista, kannattaa valita jokin All Inclusive -hotelleistamme. Saaren motto on "No stress", joten Kap Verdellä pääset taatusti viettämään kiireetöntä lomaa.
Piilota

Varaa nyt ja säästä jopa 250,-/henkilö lomalennoilla toteutettavista matkapaketeista Kap Verdelle. Tarjous koskee lähtöjä maaliskuun 2019 loppuun saakka. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Hintaesimerkkejä

Löydä lomasi

Suodata
  • Kap Verde ×
Hotellin luokitus
Asiakkaiden arvosana
3,05,0
3,0
5,0
 
1 000,-
4 800,-
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t
2 aikuista
Lähtö
Helsinki
1 viikko
Helsinki
Tjäreborg suosittelee
SuodataKartta
16 / 5863 hotellia