Talviloma Kap Verdellä
Juuri nyt! Säästä jopa 400,-

Talviloma Kap Verdellä

Kap Verde on Tjäreborgin aurinkovarmin lomakohde, joten varaa lomamatkasi tänne, kun kaipaat täydellistä rantalomaa! Sademäärät ovat vähäisiä ja aurinkopäiviä kertyy vuodessa jopa 350. Salin saarella on pitkiä hiekkarantoja ja voit nauttia myös vesiurheilulajeista, kuten leija- ja purjelautailusta, sukelluksesta ja snorklailusta. Mitä lähempää Santa Marian kylän keskustaa valitset rantapaikkasi, sen tyynempää on myös merivesi ja lapset voivat polskutella turvallisemmin.
Lue lisää  
Ravintoloiden parasta antia ovat erilaiset kalaruuat ja muut merenelävät. Kap Verdellä voit esimerkiksi kokeilla myös syvänmerenkalastusta ja sisäisillä lennoilla pääset tutustumaan Sal-saaren lisäksi myös muihin Kap Verden saariin. Kap Verden hotellit ovat hyvätasoisia, ja jos kaipaat todellista rentoutumista, kannattaa valita jokin All Inclusive -hotelleistamme. Saaren motto on "No stress", joten Kap Verdellä pääset taatusti viettämään kiireetöntä lomaa.
Piilota

Varaa nyt ja säästä jopa 400,-/varaus. Tarjous koskee kaikkia 1.10.2018–30.4.2019 lomalennoilla toteutettavia matkoja, kun huoneessa majoittuu vähintään kaksi henkilöä. Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Hintaesimerkkejä

Löydä lomasi