Kap Verde
Etu jopa 200,-/varaus!

Talviloma Kap Verdellä

Kap Verde on Tjäreborgin aurinkovarmin lomakohde, joten varaa lomamatkasi tänne, kun kaipaat täydellistä rantalomaa! Sademäärät ovat vähäisiä ja aurinkopäiviä kertyy vuodessa jopa 350. Salin saarella on pitkiä hiekkarantoja ja voit nauttia myös vesiurheilulajeista, kuten leija- ja purjelautailusta, sukelluksesta ja snorklailusta. Mitä lähempää Santa Marian kylän keskustaa valitset rantapaikkasi, sen tyynempää on myös merivesi ja lapset voivat polskutella turvallisemmin.
Lue lisää  
Ravintoloiden parasta antia ovat erilaiset kalaruuat ja muut merenelävät. Kap Verdellä voit esimerkiksi kokeilla myös syvänmerenkalastusta ja sisäisillä lennoilla pääset tutustumaan Sal-saaren lisäksi myös muihin Kap Verden saariin. Kap Verden hotellit ovat hyvätasoisia, ja jos kaipaat todellista rentoutumista, kannattaa valita jokin All Inclusive -hotelleistamme. Saaren motto on "No stress", joten Kap Verdellä pääset taatusti viettämään kiireetöntä lomaa.
Piilota

Juuri nyt säästät jopa 200,-/varaus lomalennolla toteutettavista lomamatkoista Kap Verdelle. Tarjous koskee matkoja joihin sisältyy vähintään 7 hotelliyöpymistä jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkustusaika lokakuu 2018 – huhtikuu 2019. Varaa viimeistään 3.5.