Kokeile jotakin uutta

Tjäreborg on yli viidenkymmenen vuoden ajan auttanut lomannälkäisiä suomalaisia lähtemään maailmalle. Aikojen kuluessa olemme tarjonneet lomamatkoja joka ilmansuuntaan ja lähes joka mantereelle. Vaikka Mallorca ja Kanariansaaret ovat hurmaavia paikkoja, aina silloin tällöin on hienoa laajentaa näkökulmaa ja tutustua uusiin paikkoihin. Pysy siis matkassa ja koe jotakin uutta!

Sunprime Tamala Beach aikuisille

Marraskuussa 2018 avaamme ensimmäisen Sunprime-hotellin Afrikassa. Sunprime Tamala Beach sijaitsee Kotun pitkän, kullankeltaisen hiekkarannan äärellä Gambiassa.

Auringonpaistetta ja hiekkarantoja

Dubai

Dubai tarjoaa aurinkoa, lämpöä ja suolaisia pärskeitä ympäri vuoden. Dubaissa yhdistyy hypermoderni luksus ja tuhannen ja yhden yön tarinat.

Aurinkoinen Gambia

Gambia on Tjäreborgin aurinkovarmin lomakohde. Pitkiä kullankeltaisia hiekkarantoja kutsutaan usein Gambian kullaksi, ja niitä riittää lähes koko rannikon mitalta.

Rantaparatiisi Kap Verde

Kap Verde on täydellinen lomakohde, jos rakastat aurinkoa ja pitkiä hiekkarantoja. Santa Mariassa rentoudut ja nautit suloisesta joutenolosta.

Enemmän elämyksiä

Unohtumaton kiertomatka

Matka läntisen Afrikan Gambiaan on hieno elämys. Jos haluat nähdä ja kokea vielä enemmän Afrikkaa, lähde mukaan viiden päivän tai koko viikon kiertomatkalle.

Aktiivinen loma Kap Verdellä

Mausta lomaasi mielenkiintoisilla retkillä! Lähde vaikka sukeltamaan, kalastamaan, mönkijäsafarille tai pyöräretkelle.

Satumainen Marrakech

Marrakech on yksi maailman tarunomaisimmista kaupungeista. Roosanpunaisena hohtavat muurit, mutkittelevat kujat, maailman mielenkiintoisin ja sokkeloisin basaarialue ja tori, jolla on varmasti maailmaennätys kaoottisuudessa, tekevät Marrakechin matkasta unohtumattoman elämyksen.

maailman makuja

Eksoottista ja edullista

Gambiassa on monia erilaisia ravintoloita ja kahviloita, ja kannattaa ehdottomasti kokeilla jännittäviä ruokalajeja jossakin paikallisessa ravintolassa. Täällä voit maistella paikallisia ruokia pikkurahalla.

Marokkolainen keittiö

Ruokalajit ovat mausteisia, mutta eivät varsinaisesti tulisia. Raaka-aineina käytetään aina tuoreita vihanneksia, lihaa tai kalaa, ja ruuan kanssa tarjoillaan usein vastaleivottua leipä.

Meren herkkuja Kap Verdellä

Jos haluat nauttia hyvää ja edullista ruokaa Kap Verdellä, tilaa kalaa tai äyriäisiä. Ne ovat taatusti tuoreita – laiturin luona on aina aamuisin vilskettä, kun kalastajat tulevat myymään päivän saalistaan.

All Inclusive -loma Kap Verdellä

Varaa helppo ja huoleton All Inclusive -loma Kap Verdellä. Tällöin lomaasi sisältyy jo valmiiksi kaikki ateriat ja juomat. Lomalla voit keskittyä vain nauttimaan, ilman lompakkoa.

Matkatarjouksia juuri nyt

Löydä lomasi