Talven matkat 2018-2019

Monille meistä kesä on vuoden parasta aikaa. Aurinkoiset rannat, pulahdus suolaiseen mereen ja hiekka varpaiden välissä. Mutta kun talvi valtaa kotimaamme voimme aina löytää lohtua siitä että jossain päin maailmaa on kesä.

Lue lisää Ehkä haluat palata talvisuosikkiin jossa aurinko paistaa vuoden ympäri, löytää uuden kohteen uusine kokemuksineen tai vihdoin toteuttaa unelma valkohiekkaisista rannoista ja kirkkaansinisistä vesistä. Yhtäkkiä huomaammekin kaipaavamme talvea.
 
Apua valintoihin saat esimerkiksi tutkimalla matkakohteiden kelejä lämpötilaoppaassa. Tai sitten voit valita kaikista Tjäreborgin talven kohteista. Ja mikäli suunnitelmasi muuttuvat, ei hätää – Tjäreborgin muutosturvalla voit helposti muuttaa matkavaraustasi.
Piilota

Jos talviaurinko on sinun juttusi, talvilomat ovat meidän

Minne haluat matkustaa?

Talven unelmaloma – Vinkkejä ja tarjouksia

Löydä lomamatkasi

TALVEN MATKAKOHTEET

Dubai Parks and Resorts

Pienen matkan päässä Dubain keskustasta sijaitsee Dubain uusin nähtävyys, Dubai Parks and Resorts. Se on valtava huvipuistoalue, jossa on useita mielenkiintoisia teemapuistoja ja sopii etenkin lasten kanssa Dubaihin matkustettaessa.

Tutustu LEGOLAND® Dubain yli 15 000 Lego-rakennelmaan, tee kierros MOTIONGATE™ -huvipuistossa ja tapaa Shrek, Kung Fu Panda ja monet muut hahmot tai koe Bollywood Park - maailman ensimmäinen Bollywood-aiheinen huvipuisto.

AFRIKKA

Kap Verde

Vain pari tuntia Kanarialta, mutta paljon lämpimämpää. Aurinkoiset Kap Verden saaret Tjäreborgin uutuuskohteena.

Uutuuskohteemme: aurinkoiset saaret.

Gambia

Gambia on ehdottomasti Tjäreborgin aurinkoisin matkakohde! Pieni maa tarjoaa suuri elämyksiä. Mahdollisuus myös kiertomatkaan.

Gambia on yksi aurinkoisimmista kohteistamme!

Mauritius

Paratiisisaari Mauritiuksen turkoosi meri, valkoinen hiekka ja huojuvat palmurivistöt on koettava itse, jotta sen uskoo todeksi.

Turkoosia luksusta

AASIA

Phuket, Thaimaa

Thaimaassa elämä hymyilee ja lämpö hellii kehoa ja mieltä, kulinaarisia herkkuja unohtamatta. Phuketissa on useita kohteita, kuten esim. suositut ja perheille sopivat Kamala Beach tai Bangtao Beach.

Kauniita rantoja suosituissa kohteissa.

Krabi, Thaimaa

Krabin ihanat rannat, lämmin aurinko ja ystävälliset ihmiset houkuttelevat lomalle. Suosikkikohteiden Ao Nangin ja Koh Lantan lisäksi myös monia muita kohteita.

Täydellinen kohde rentoon lomailuun

Malediivit

Malediiveilla on liidunvalkeita rantoja, kristallinkirkasta vettä ja ihanan turkooseja laguuneja. Maisemat ovat kaunniita niin merenpinnan ylä- kuin alapuolellakin.

Sanoinkuvaamattoman kaunita rantoja

Dubai

Tervetuloa Dubaihin! Aurinkoa, lämpöä ja suolaisia aaltoja. Kaiken huippumodernin keskeltä löytyy myös paikkoja, jotka johdattavat tuhannen ja yhden yön tarinoiden äärelle.

Aurinkoista luksusta

EUROOPPA JA KANARIANSAARET

Gran Canaria

Hyviä ravintoloita, idyllisiä pikkukyliä ja kauniita maisemia, jotka kutsuvat retkille ja aktiviteettien pariin - Gran Canaria tarjoaa jokaiselle jotakin.

Rantalomaa ja kauniita maisemia.

Teneriffa

Teneriffalla on kauniita, vaihtelevia maisemia ja enemmän aurinkotunteja kuin muilla Kanariansaarilla.

Kuniita rantoja ja kulinaarisia nautintoja.

Fuerteventura

Surffareiden suosikkikohteessa Fuerteventuralla on upeat rannat, koskematonta luontoa ja tilaa rauhalliseen lomailuun.

Rauhallista elämänmenoa ja upeita rantoja.

KARIBIA JA YHDYSVALLAT

Aruba

Aruba on yksi todellisista unelmamatkakohteista. Rannat ovat liidunvalkoisia, vesi turkoosinsinistä ja palmut huojuvat leudossa tuulessa.

Unelmalomakohde jossa liidunvalkoisia rantoja

Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta tarjoaa pitkiä valkoisia rantoja, sankkoja metsiä ja kuohuvia vesiputouksia.

Ihanat rannat ja edullinen hintataso

Meksiko

Meksikossa upeat hiekkarannat, kristallinkirkkaat vedet ja rento tunnelma takaavat onnistuneen loman.

Kristallinkirkasta vettä ja tulisia tacoja.

MUITA MATKOJA

Loma risteillen

Risteilyllä koet ja näet enemmän. Yhdellä matkalla ehdit useaan kohteeseen ja välimatkoilla nautit risteilyaluksen palveluista. Risteilyjä Karibialla, Välimerellä, Intian valtamerellä, Havaijilla, Dubaista ja Pohjois-Euroopassa.

Näe maailma risteilyllä, esim. Välimerellä tai Karibialla.

Kaupunkilomat

Miltä kuulostaisi viikonloppumatka Lontoossa? Tai miniloma Pariisissa? Ehkä ostosmatka Roomaan tai matka Barcelonan nähtävyyksien äärelle? Valitse itse ja varaa talven kaupunkiloma!

Varaa kaupunkiloma esim. Lontooseen tai Pariisiin!

Pitkät lomat

Onko toiveissasi pitkä loma lämmössä talven pimeimpään aikaan? Meiltä lennot ja hotellit myös pidemmille lomille.

Talven 4 ja 5 viikon lomat