Ympäristötyö Sunwing-hotelleissa

Ympäristötyö

Kaikki Euroopassa sijaitsevat Sunwing–hotellimme ovat saaneet EU:n ympäristömerkin, EU-kukan. Ja lisää on tulossa. Sen vuoksi ajattelemme ympäristöystävällisesti kaikilla tasoilla. Esimerkiksi lapsille järjestetään Mini Landissa erityinen ympäristöpäivä, jolloin he yhdessä henkilökunnan kanssa saavat lajitella roskia ja oppivat samalla kuinka ympäristöstä kannattaa pitää huolta.

EU-kukka

Ecolabel

Sunwing-hotelleissa on tehty jo vuosia työtä ympäristön parantamiseksi. Sen voi havaita sekä pienissä että suuremmissa asioissa – jätteiden lajittelusta eurooppalaiseen yhteistyösuunnitelmaan, jotta saadaan luotua yhteiset suuntalinjat koko hotellialalle. Syksyllä 2003 Sunwing Kallithea Beach Rodoksella sai ensimmäisenä eurooppalaisena hotellina uuden ympäristömerkin, EU Ecolabelin.

Lue lisää EU Ecolabel -ympäristömerkistä

Lajittelu

Jätteidenlajittelu kaikissa Sunwing-hotelleissa

Kaikissa Sunwing-hotelleissa on otettu käyttöön jätteidenlajittelu. Keräilypisteiden lukumäärä vaihtelee hotelleittain, mutta aina niitä on vähintään neljä. Siivousaineita korvataan jatkuvasti uusilla. Siivouksessa käytetään mahdollisimman vähän kemikaaleja, mieluiten pelkkää moppia ja mikrokuituliinoja. Mikäli kemikaaleja käytetään, niillä on korkeat ympäristövaatimukset. Tuotteiden ja toimittajien täytyy läpäistä tietyt ympäristövaatimukset, muussa tapauksessa ne vaihdetaan uusiin. Tehostamme jatkuvasti toimintaamme ja investoimme uuteen tekniikkaan mm. energiaa ja vettä säästääksemme.

Asiakkat

Kuinka vieraamme voivat vaikuttaa asiaan?

Liinavaatteita ja pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti siivouksen yhteydessä. Kun haluat lakanat ja pyyhkeet vaihdettavan, laita käytetyt liinavaatteet kylpyhuoneessa olevaan likapyykkikoriin. Samalla säästyy runsaasti sähköä, pesuainetta sekä vettä.