Ympäristötyö Sunwing-hotelleissa

Kaikki Euroopassa sijaitsevat Sunwing-hotellimme sekä myös Sunwing Kamala Beach Thaimaassa ovat saaneet EU:n ympäristömerkin, EU-kukan. Eli 9 kymmenestä SunwingistaLue lisää on jo saanut tunnustuksen. Ja ympäristötyö jatkuu. Esimerkiksi lapsille järjestetään Mini Landissa erityinen ympäristöpäivä, jolloin he yhdessä henkilökunnan kanssa saavat lajitella roskia ja oppivat samalla kuinka ympäristöstä kannattaa pitää huolta.

Piilota

Jätteidenlajittelu kaikissa Sunwing-hotelleissa

Kaikissa Sunwing-hotelleissa on otettu käyttöön jätteidenlajittelu. Keräilypisteiden lukumäärä vaihtelee hotelleittain, mutta aina niitä on vähintään neljä. Siivousaineita korvataan jatkuvasti uusilla. Siivouksessa käytetään mahdollisimman vähän kemikaaleja, mieluiten pelkkää moppia ja mikrokuituliinoja. Mikäli kemikaaleja käytetään, niillä on korkeat ympäristövaatimukset. Tuotteiden ja toimittajien täytyy läpäistä tietyt ympäristövaatimukset, muussa tapauksessa ne vaihdetaan uusiin. Tehostamme jatkuvasti toimintaamme ja investoimme uuteen tekniikkaan mm. energiaa ja vettä säästääksemme.

EU-ympäristömerkki

Sunwing-hotelleissa on tehty jo vuosia työtä ympäristön parantamiseksi. Sen voi havaita sekä pienissä että suuremmissa asioissa – jätteiden lajittelusta eurooppalaiseen yhteistyösuunnitelmaan, jotta saadaan luotua yhteiset suuntalinjat koko hotellialalle. Syksyllä 2003 Sunwing Kallithea Beach Rodoksella sai ensimmäisenä eurooppalaisena hotellina uuden EU-ympäristömerkin, EU-kukan.

Lue lisätietoja EU-ympäristömerkistä

Vastuullinen matkailu

Kuinka vieraamme voivat vaikuttaa asiaan?

Liinavaatteita ja pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti siivouksen yhteydessä. Kun haluat lakanat ja pyyhkeet vaihdettavan, laita käytetyt liinavaatteet kylpyhuoneessa olevaan likapyykkikoriin. Samalla säästyy runsaasti sähköä, pesuainetta sekä vettä. Puhtaasta vedestä on usein pulaa Välimeren alueella ja Kanariansaarilla. Sen vuoksi pyydämme kaikkia säästämään vettä. Jos 500 ihmistä sulkee vesihanan sillä aikaa kun harjaa hampaitaan, säästämme vähintään 50 00 litraa vettä viikossa. Lajittelethan roskat lajitteluastioihin, joita on sijoitettu alueelle. Voit jo valita ympäristömerkityn hotellin, kun varaat matkan! Yhdessä voimme saavuttaa merkittäviä vaikutuksia – ja jättää jälkeemme vain pieniä jälkiä.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintolissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa ja Mini Landissa