Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwing Family Resortsissa nousee lämpötila näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta. Suositut lasten showesitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toinen toistaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Koko perheelle

  • Lastenshowt Lollon & Bernien kanssa
  • Perheshowt
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars
     

Lastenshowt

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Älä jätä väliin ihania showesityksiä, joissa esiintyvät Lollo & Bernie!

Lollo & Bernie's Mini Stars

Kerran viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja he voivat muuttua tähdiksi. Lapsi itse valitsee esittämänsä kappaleen, joka sitten yhdessä showtiimiläisten kanssa harjoitellaan. Illalla puetaan päälle siintymisasut, kasvot meikataan, ja sitten onkin jo Show-time!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Useina iltoina viikossa diskopallon kimaltaessa katossa tanssilattialla on ruuhkaa, kun hittikappale toisensa jälkeen kaikuu kovaäänisistä. Kaikki tanssimisesta innostuneet lapset voivat tanssia lavalla sydämensä kyllyydestä yhdessä Lollon & Bernien kanssa.

Lollo & Bernie's After Beach

Yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja liikkumista musiikin tahtiin. Tule mukaan After Beach -tapahtumaan, jossa mukana myös Sunwingin showtiimi!

Teen Idol

Taitava showtiimin väki loihtii sinusta esiin artistin ja auttaa kaikessa koreografiasta meikkeihin. Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä. 8–15-vuotiaille.

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimiin, niin saat lisätietoja ajoista ja harjoituksista.

Perheshowt

Älä missaa Sunwingom suosittuja ja ammattimaisia perheshowesityksiä. Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia discohittejä ja johdatamme sinut läpi rokin historian. Mukavan lomapäivän päätteeksi pääset nauttimaan värikkäistä showesityksistämme, lauluista, tansseista ja teatterista.

Blame it on the Disco by Alcazar

Blame it on the Disco by Alcazar

Jo 20 vuoden ajan on viihdyttävä ja säihkyvä pop-ryhmä, Alcazar, pitänyt yllä diskotanssin perinteitä lavalla. Lähde mukaan musiikkimatkalle, joka sisältää kuuluisia kappaleita, kimallusta, glamouria ja upeita tanssinumeroita!

Holiday Road

Holiday Road

Aloitamme lomamatkamme rannalta ja 1960-luvulta. Matkamme jatkuu Italiaan sekä Pohjolaan ja lopuksi kutsumme kaikki mukaan After Ski -tunnelmaan Alpeille. Toivottavasti saat vielä yhden mukavan lomamuiston kotiinviemisiksi!

Spooky night

Spooky night – a musical story

Koko perheelle sopivassa musikaalissa kuulemme poppia, musikaalisäveliä ja rokkikappaleita. Ennen esityksen alkua sinulla on mahdollisuus tavata myös kaikki hahmot. Toivomme, että onnistumme pelottelemaan sinua edes vähäsen....mutta kuitenkin toivotaan, että tarina päättyy onnellisesti.

House of Rock

House of Rock

Lähde mukaan aikamatkalle läpi rockin historian ja koe mahtava rock´n´roll parhaimmillaan. "The Stairway to Heaven" ja "Open Arms" ohjaavat meidät "Born to be Wild" -tunnelmiin. Ja muistathan vielä "Rock Around the Clock"!

Abba Fusion

Abba Fusion

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones. Luvassa on täydellinen ABBA-ilta!

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN