Show- ja viihdeohjelmat

Sunwing-viihdeohjelma

Nosta volyymiä!

Kun pahin kuumuus Sunwing-kohteessa on laskenut, iskevät kuumat väreet lavalta. Lähes joka ilta tapahtuu jotain uutta! Paljon pidetyt lasten showt ja ammattilaisten esittämät tanssi- ja musiikkitäytteiset perhe-esitykset vuorottelevat. 45 minuuttia korkeatasoista tanssia, laulua ja näytöksiä – mikä olisikaan parempi lopetus ihanalle lomapäivälle?

Lastenshowt

Lastenshowt

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow.

Mini Stars

   Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille. Lapset voivat yhdessä showtiimin kanssa valita jokainen mieleisensä artistin, jonka laulun he harjoittelevat ennen illan esitystä. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Show-time!

Teen Idol

Teen Idol

Mikäli olet 8–15-vuotias, sinulla on nyt mahdollisuus esiintyä ja laulaa "livenä" Sunwingin lavalla. Showtiimi auttaa kaikessa koreografioista meikkiin ja illalla on Show-Time! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä, joka syttyy loistamaan juuri täällä - lomallasi Sunwing Family Resorts -hotellissa! Käytä tilaisuus hyväksesi, nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Mini Disco

   Mini Disco

Lasten shown jälkeen vuorossa oleva Mini Disco on viikon kohokohta pienille vieraillemme. Useana iltana viikossa diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilattialle tulee tungosta. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään. Ja kaikki tanssihaluiset lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeavat ohikulkumatkallaan…

Perheshowt

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suosittu ja ammattimainen perheshow! Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, jossa on laulua, tanssia ja teatteria kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän! Lue lisää show-esityksistä.

Lollo & Bernie After Beach

   Lollo & Bernie After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.

Flash Mob

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8-15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä Teen Hostiin tai Show Teamin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.


Valikoima voi vaihdella eri Sunwing-hotelleissa.