Sunwing-uimakoulu

 Sunwingin uimakoulu

Yhteistyössä Ruotsin suurimman yksityisen Medley-uimakoulun kanssa tarjoamme lapsille mahdollisuuden opetella uimaan loman aikana. Uimakoulu järjestetään talvella 2018–2019 kolmessa Sunwing Family Resortissa. Uimakoulun periaatteena on ilon kautta opettaa lapsesi uimaan ja viihtymään turvallisesti vedessä. Uimakoulut varataan matkavarauksen yhteydessä tai jälkeen päin Omien sivujen kautta. Jos uimakouluissa on tilaa, voit varata paikan myös hotellille saapuessasi.

Huom! Opetuskielenä ruotsi tai englanti.

Uimakoulu ja -opettajat ovat seuraavissa Sunwing-hotelleissamme:

Sunwing Bangtao Beach 15.12.–28.2.*
Sunwing Kamala Beach 15.12.–28.2.*
Sunwing Arguineguin Seafront 16.12.–23.2.

Voimassa tiettyinä saapumispäivinä. Lue lisää kyseessä olevasta hotellista kohdasta Kuntoilu ja aktiviteetit tai Lapset ja nuoret (Lasten aktiviteetit/Nuorten aktiviteetit).

*Ei Medleyn ohjaamia

Hinta: 65,-/5 oppituntia. Vapaauinnin/krooliuinnin kurssi ja yksityinen uimaopettaja 65,-/kurssi. Jos varaat kurssin hotellilla, hinta on hieman korkeampi.

Varaa uimakoulu Omilta sivuilta

Uimataito on elintärkeä taito sekä lapsille että vanhemmille ja siitä saa suurta iloa paitsi lomilla, myös koko elämän aikana. Uiminen ja vesileikit ovat lomien kohokohtia ja siksi haluammekin tarjota uimaopetusta osassa Sunwing Family Resorts -hotellejamme.

Tason 1 kurssilla lapsesi totutetaan veteen leikkien ja erilaisten harjoitusten kautta, sillä veteen tottuminen on edellytys uimaopetuksen jatkolle. Myös rinta- ja selkäuinnin perusteet esitellään ensimmäisellä tasolla. 2. tasolla jatketaan harjoituksia vedessä ja harjoitellaan uintia lapsen taitojen mukaan. Koulutustapaamisia on viisi kertaa viikon aikana ja kurssin suoritettuaan lapsi saa Lollo & Bernie -mitalin.

Kurssin tarkoitus on olla positiivinen kokemus sekä uimakoululaisille että vanhemmille. Haluamme tarjota hauskan, turvallisen ja varman tavan lapsille totuttautua veteen ja oppia uimataidon perusteet. Jokaiselle kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa.

 Medley-logo


 Uimakoulu taso 1

Uimakoulu taso 1

Tason 1 pääpaino on innostaa lasta tottumaan turvallisesti veteen erilaisten leikkien ja monipuolisten harjoitusten, kuten hauskojen pelien, uimalelujen ja jännien tehtävien avulla. Ryhmähenki ja leikkisyys yhdistettynä päteviin ohjaajiin saa yleensä kaikki lapset nauttimaan vedestä ja oppimaan tarvittavat taidot sekä perusteet niin rinta- kuin selkäuinnista, riippumatta siitä, onko lapsi jo varsinainen vesipeto tai aiemmin pelännyt vettä. Tällä tasolla keskitytään opettamaan lasta kellumaan sekä vatsallaan että selällään ilman apua, sillä se on perusedellytys uimataidolle.

Ikäraja: Yli 4-vuotiaille
Tavoite: Tottua veteen, kyetä kellumaan selällään ja vatsallaan ilman apua sekä tietää rinta- ja selkäuinnin perusteet
Aiempi kokemus: Aiempaa kokemusta ei vaadita
Kurssin kesto: 5 oppituntia * 40 minuuttiaUimakoulu tasot 2-3

Uimakoulu taso 2

Tämä uimakoulun taso sopii jo veteen tottuneille lapsille ja kurssin rakenne muodostetaan uimakoululaisten taitojen mukaan. Tasolla 2 lapset osaavat jo kellua vatsallaan ja selällään ilman apua (eli kellukkeita tai vastaavia). Yhdistämme leikin ryhmä- ja yksilöharjoituksiin ja harjoittelemme leikkisällä tavalla lapsia oppimaan oikeita veto- ja potkutekniikoita. Pääpaino on potkuliikkeissä, sillä ne ovat sekä rinta- että selkäuinnin perusta. Kun potkuliikkeet jo sujuvat, on aika painottaa koulutus vetoliikkeisiin ja kuinka ollakaan, yhtäkkiä lapsi osaakin jo uida! Lapsen osatessa oikeilla tekniikoilla uida vähintään 10 metriä sekä rinta- että selkäuintia pää veden pinnan yläpuolella, on hän valmis seuraavaan tasoon.

Seuraava, jännittävä taso on lapsille, jotka voivat uida jo 10 metriä. Tasolla hiotaan veto- ja potkuliiketekniikoita sekä harjoitellaan kestävyyttä ja uskallusta uida syvässä vedessä. Jotkut lapset voivat myös harjoitella sukellusta hyppäämällä altaan reunalta syvään veteen, nousemalla takaisin pintaan, kääntymään ympäri ja uimaan takaisin altaan reunalle. Kun lapsi osaa uida oikeilla tekniikoilla vähintään 50 metriä rintauintia ja 25 metriä selkäuintia, voi hän siirtyä seuraavalle tasolle.

Ikäraja: Yli 5-vuotiaille
Tavoite: Aloitustaitojen mukaan tavoiteena on tottua aiempaa paremmin veteen, oppia uimaan ja parantaa uimatekniikkaa.
Aiempi kokemus: Osattava tason 1 vaatimukset, eli on tottunut veteen eikä tarvitse kellukkeita, sekä osaa kellua selällään ja vatsallaan ilman apua.
Kurssin kesto: 5 oppituntia * 40 minuuttiaOpi uimaan kuin merenneito

Sulaudu vedenalaiseen maailmaan ja ui kuin merten asukkaat

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla, miltä tuntuisi olla yksi merten cooleimmista olennoista! Ota kaverisi mukaan tai osallistu omin päin tälle hauskalle tunnille. Ole kuin kala vedessä ja kokeile, miltä tuntuu uida altaassa pyrstön avulla. Talvikaudella sinulla on mahdollisuus tutustua merenneitouintiin Sunwing Arguineguín Seafrontissa. Oppitunti varataan suoraan hotellilta ja opetuskertoja pidetään uimakoulun kanssa samoina aikoina.

Ikäraja: Yli 7-vuotiaille
Aiempi kokemus: Osallistuvan täytyy olla tottunut hyvin veteen, uimataitoinen (kyetä uimaan vähintään 25 m) ja pystyä sukeltamaan syvälle, uimaan vedenpinnan alapuolella sekä pystyä kääntymään vatsalta selälleen.
Kurssin kesto: 1 oppitunti * 40 minuuttia.Vapaauintia aloittelijoille, alk. 12-v.

Vapaauinti/Krooliuinti aloittelijoille

Kurssi sopii sekä aikuisille että lapsille. Kurssin kolmen oppikerran aikana opit krooliuinnin perusteet ammattitaitoisten kouluttajien avulla. Pääpaino on uintitekniikan perusteissa, eli oikeissa veto- ja potkuliikkeissä, hengitystekniikassa sekä oikeanlaisessa vartalon liikkeessä ja uintiasennossa.

Ikäraja: Yli 12-vuotiaille
Tavoite: Oppia uimaan vähintään 25 metriä krooliuintia oikealla hengitystekniikalla
Aiempi kokemus: Uimataito (vähintään 200 m rintauintia syvässä vedessä)
Kurssin kesto: 3 oppituntia * 40 minuuttia Yksityinen uimaopettaja, alk. 4-vuotiaille

Yksityinen uimaopettaja

Yksityinen opetus, joka on mukautettu kurssilaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Voit esimerkiksi harjoitella krooliuinnin perusteita tai uintitekniikan parantamista, jos perusteet ovat jo hallussa. Yhdessä oman uimaopettajan kanssa teette harjoitussuunnitelman ja sovitte yhden tai useamman harjoituskerran, jotta saavuttaisit henkilökohtaiset tavoitteesi. Yksityisiä uimaopettajiamme voivat tietenkin hyödyntää myös ne lapset, jotka tarvitsevat hieman lisäopetusta uimataitonsa kehittämiseen.

Ikäraja: Yli 4-vuotiaille
Aiempi kokemus: Aiempaa kokemusta ei vaadita, opetus räätälöidään kurssilaisen taitojen ja toiveiden mukaisesti
Kurssin kesto: 1 oppitunti * 40 minuuttiaSunwing-hotellien uimakouluissa on läsnä aina kaksi uimaopettajaa. Ensimmäisen tapaamisen aikana perehdymme kurssilaisten taitoihin ja tietoihin, ja kurssin sisältö mukautetaan siten, että kaikki lapset saavat juuri heille räätälöidyn informatiivisen ja sopivasti haastavan opetuksen. Syvässä altaassa voi olla vaikeaa harjoitella uimista ja veteen hyppäämistä, mutta kurssin sisältö ja opetus tapahtuu aina uimakoululaisten ehdoilla. Uimakoulujen tarkemmat ajankohdat on nähtävissä kunkin hotellin kohdalla: Kuntoilu ja aktiviteetit tai Lapset ja nuoret (Lasten aktiviteetit/Nuorten aktiviteetit).