Olemme ajatelleet kaikkea...

Olemme ajatelleet kaikkea...

Uima-altaalla koko perhe pääsee lomatunnelmaan. Voit pulahtaa virkistävään veteen tai vain loikoilla altaan vieressä. Sunwing Family Resorts -hotelleissa on altaita joka lähtöön.


Lämmitetyt uima-altaat

Lämmitetyt uima-altaat

Sunwing Arguineguín Seafrontin ja Sunwing Fañabé Beachin altaat ovat lämmitettyjä (n. + 25 astetta) marras-huhtikuussa.

Allaspyyhkeet kaikille!

Allaspyyhkeet kaikille!

Omia pyyhkeitä ei tarvitse pakata mukaan, sillä Sunwing Family Resorts -hotelleissa kaikki saavat käyttöönsä omat froteepyyhkeet. Mikäli haluat vaihtaa pyyhkeesi uuteen, se käy kätevästi Help Deskissä. Royal-, Royal Family Suite- ja Lollo & Bernie -huoneistoissa asuville vaihto on ilmainen, muille vieraille vaihto on ilmainen alkaen 1.4.2017.

 Kun meri houkuttelee

Kun meri houkuttelee

Useimmat Sunwing Family Resorts -hotellimme sijaitsevat lähellä rantaa, niin hyvällä paikalla, että rannalle mentäessä ei tarvitse ylittää liikennöityä tietä, eikä tarvitse puikkelehtia toisten hotellien välistä. Mikäli haluat lähteä virkistävälle uintireissulle suolaisen meren aaltoihin, voit toki ottaa rantapyyhkeesi mukaan.

Altaita kaikille

Altaita kaikille

Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on uima-altaita jokaiseen makuun, esim. vauva-allas (syvyys n. 30 cm), joissa useimmissa on aurinkokatos kaikkein pienimmille polskuttelijoille. Allasalueella on myös altaita, jotka syvenevät loivasti. Aurinkotuolit ja –varjot ovat luonnollisesti ilmaisia.

Aktiviteetteja altaalla

Aktiviteetteja altaalla

Mitäpäs sanot, jos nousisit aurinkotuolista hetkeksi ja osallistuisit suosittuun vesiaerobiciin? Kannattaa myös muistaa lapsille tarkoitetut Crazy Water Games –leikit. Aikuiset voivat puolestaan pelata vesipalloa.


Valikoima voi vaihdella hotelleittain