Ruoka ja juoma

Sunwing ruokailu

Haluatko miettiä ruuan valmistusta myös lomallasi? Sunwing Family Resorts -hotelleissa taitavat kokkimme hoitavat tämän asian puolestasi ja loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka saavat veden herahtamaan sekä aikuisten että lasten kielelle. Aamulla, päivällä ja illalla. Ja mikäli jonain päivänä haluatte viettää rauhallisen koti-illan ja ruokailla omalla parvekkeella, niin aina on mahdollista ostaa jotain hyvää hotellin MiniMarketista, tai tilata take away -ruuat kortteliravintolasta. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta.

La Tasca/Kitchen & Grill

La Tasca/Kitchen & Grill

Tämä hotellin suosittu ravintola on avoinna sekä lounas- että illallisaikaan. Kansainvälisellä ruokalistalla on suussa sulavia herkkuja - sekä perinteisiä vaihtoehtoja että aivan uusia luomuksia. Tarjolla on myös kevyitä vaihtoehtoja, kuten salaatteja, voileipiä, pizzaa, hampurilaisia sekä paljon muuta. Halutessasi nauttia ruoasta mieluummin omalla parvekkeellasi, se ei ole ongelma - La Tascasta saat mukaasi myös take away -annoksia.

 Fino Restaurant & Grill

Fino Restaurant & Grill

Elegantti ja morderni, mutta ei kuitenkaan mikään jäykkä ravintola. Täällä voit nauttia kansainvälisen ruokalistan perinteisistä ja uusista, herkullisista ruokalajeista. Ravintolan tunnelma sopii myös lapsiperheille. Fino Restaurant & Grill -ravintola löytyy useimmista Sunwing-hotelleistamme.

 Buffetravintola

Buffetravintola

Mikäli olet varannut jonkin Inclusive-konseptiin kuuluvista ateriapaketeistamme, niin tämä on paikka, jossa käyt silloin syömässä. Buffetravintolassa tarjoillaan aamiais-, lounas- ja illallisbuffet. Tiettyinä iltoina pääset testaamaan myös herkullisen teemabuffetin antimia.

Lapset syövät ilmaiseksi

Lapset syövät ilmaiseksi

Lasten omassa Lollon & Bernien buffetpöydässä on tarjolla lasten suosikkeja: hampurilaisia, lihapullia, pastaa, vihanneksia, hedelmiä ja paljon muuta hyvää ja terveellistä. Maksavan aikuisen seurassa alle 12-vuotiaat lapset nauttivat ateriansa (aamulla, päivällä ja illalla) ilmaiseksi omasta buffetpöydästään/lasten ruokalistalta (ei koske Take Away -annoksia). Tietyissä Sunwing-hotelleissa on tarjolla myös Lollon & Bernien menu. Sen lisäksi lapset voivat valita myös tavalliselta ruokalistalta muita ruokalajeja puoleen hintaan, ja annokset ovat silloin juuri sopivan kokoisia lapsille. Inclusive-paketin varanneet, alle 12-vuotiaat lapset, voivat luonnollisesti nauttia myös suuren buffetpöydän antimista.

Sunwing Inclusive

Sunwing Inclusive

Hyvää ja edullista – ei mikään ihme, että Sunwing Inclusive -ateriapaketista on tullut jymymenestys. Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä tiettyinä päivinä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Ruokajuomat (iso olut tai puoli pulloa viiniä tai virvoitusjuoma tai mineraalivesi) lounaalla ja illallisella sisältyvät myös hintaan. Sunwing Inclusive on tarjolla tietyissä Sunwing Family Resorts -hotelleissamme.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusive

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Sunwing All Inclusive kaikissa muissa Sunwing-hotelleissamme paitsi Thaimaassa. Kaikki ateriat ja juomat sisältyvät hintaan.

Aamiaisbuffet

Aamiaisbuffet

Joka päivä klo 07.30-10.30 on Sunwingin fantastinen aamiaisbuffet katettuna. Hedelmiä, tuoretta leipää, jugurttia, muroja, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, kahvia, teetä...Varaa viikoksi tai kahdeksi ja muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa!

La Tasca Inclusive

La Tasca Inclusive

Aikuiset valitsevat La Tascan suuresta à la carte menusta - sekä lounaan että illallisen. Lapset syövät ilmaiseksi suositusta Lollon ja Bernien buffetista/menusta. Lisäksi tarjoamme virvoitusjuoman ja jäätelön! La Tasca Inclusive on tarjolla joka päivä, joten voit itse päättää, mitkä viisi päivää sopivat sinulle parhaiten. La Tasca/Costas Kitchen/Andrea´s Kitchen Inclusive on tarjolla kesällä Sunwing Sandy Bay Beachissä, Sunwing Alcudia Beachissä sekä Sunwing Kallithea Beachissä ja talvella Sunwing Bangtao Beachissä.

Ruoka-allergikot

Yliherkkyyttä ruoka-aineille?

Onko sinulla keliakia, laktoosi-intoleranssi tai yliherkkyyttä joillekin muille ruoka-aineille? Tietyissä Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on paikalla erityisruokavalioiden asiantuntija, joka on erikoistunut erilaisiin ruokaintoleransseihin.

Katso yhteystiedot

Bar

Baari

Sekä ennen että jälkeen illallisen voit käydä ottamassa yhden raikastavan drinkin baarissa. Täällä on tarjolla myös lapsille sopivia juomasekoituksia sekä jäätelöä. Baarista näkee hyvin myös esiintymislavalle, jossa taitavat artistit esiintyvät useana iltana viikossa suosituissa lapsille ja perheille suunnatuissa showesityksissä.

MiniMarket & Deli

MiniMarket & Deli

Sunwingin omassa korttelikaupassa on tarjolla kaikkea mahdollista postikorteista, Lollon & Bernien pehmoleluista, vaipoista ja lasten ruuista (paikallisia merkkejä saattaa olla tarjolla), karamelleista ja aurinkovoiteista vastaleivottuun leipään, take away -annoksiin ja juomiin. Hyvä vaihtoehto, mikäli joku ilta haluat laiskotella kotona, tai haluat muuten vain piipahtaa vähän ostoksille.

Jäätelökortti

Jäätelökortti

Jäätelökortteja myydään kaikille alle 12-vuotiaille lapsille. Kortti sisältää 10 jäätelöä, ja kun jäätelö käydään lunastamassa, siitä laitetaan korttiin leimalla merkintä.


Valikoima voi vaihdella eri Sunwing-hotelleissa.