Ruoka & Juoma

Sunwing Family Resorts -hotelleissa taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka maistuvat sekä aikuisille että lapsille – aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Valittavanasi on useita ravintoloita ja fiksuja ateriapaketteja. Ja parasta kaikista: alle 12-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi Lollo & Bernie's buffetista.

Kaikki mitä tarvitset

  • 0–12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi ruokaillessaan yhdessä maksavan aikuisen kanssa
  • Fiksut ateriapaketit
  • Useita ravintoloita
  • Mini Market
  • Ruoka-aineallergiat huomioidaan
     
Lapset syövät ilmaiseksi

Maksavan aikuisen seurassa alle 12-vuotiaat lapset nauttivat ateriansa aina ilmaiseksi lasten buffetpöydästä sekä aikusten buffetpöydästä buffetravintolassa. Aamulla, päivällä ja illalla (ei koske take away -annoksia). Sen lisäksi lapset voivat valita tavalliselta ruokalistalta muita ruokalajeja puoleen hintaan, ja annokset ovat silloin juuri sopivan kokoisia lapsille.

FIKSUT ATERIAPAKETIT

Buffetaamiainen

Joka aamu klo 07.30-10.30 on fantastinen aamiaisbuffet katettuna buffetravintolassa. Hedelmiä, tuoretta leipää, jugurttia, muroja, mehua, leikkeleitä, makkaraa, munia... Varaa viikkoksi tai kahdeksi ja muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa!

Kitchen Inclusive
Kitchen Inclusive

• Sunwingin runsas aamiaisbuffet 7 päivänä viikossa
•5 lounasta ja 5 illallista viikossa. Valitset itse alku-, pää- ja jälkiruuan Kitchen & Grillin listalta.
•Varataan etukäteen ennen matkaa

Sunwing Inclusive
Sunwing Inclusive

• Aamiainen joka päivä
• 5 lounasta ja 5 buffetillallista

Sunwing All Inclusive
Sunwing All Inclusive

• Aamiais-, lounas- ja illallisbuffet joka päivä.
• Lämpimiä ja kylmiä snackseja
• Irtojäätelöä sekä keksejä
• 15 %:n alennus ruuasta ja juomasta hotellin à la carte -ravintoloissa
• Juhlabuffet joulu- ja uudenvuodenaattona

RUOKA JA JUOMAT SUNWINGISSA

La Tasca / Kitchen & Grill
Kitchen & Grill

Hotellin suositun kortteliravintolan ruokalistalla on tarjolla sekä perinteisiä että uusia ruokia. Tarjolla myös pientä syötävää, kuten salaatteja ja voileipiä. Avoinna lounas- sekä illallisaikaan, ja voit käydä hakemassa myös mukaan take away -annoksia.

Våra populära kvarterskrogar har öppet för lunch och middag.

Fino Restaurant & Grill

Tyylikäs ja moderni ravintola, josta jäykkyys ja muodollisuus ovat kaukana. Täällä voit nauttia kansainvälisen ruokalistan herkuista. Fino Restaurant & Grill -ravintolan löydät useimmista Sunwing-hotelleistamme.

En elegant och modern restaurang. Sober, men långtifrån stel.

Buffetravintola
Buffetravintola

Jos olet varannut jonkin Inclusive-konseptiin kuuluvista ateriapaketeistamme, niin silloin ateriat tarjoillaan tässä ravintolassa. Buffetravintolassa tarjoillaan aamiais-, lounas- ja illallisbuffet.

Här äter du som bokat något av våra Inclusivekoncept.

Baari
Baari

Sekä ennen että jälkeen illallisen voit käydä ottamassa raikastavan drinkin baarissa. Tarjolla myös alkoholittomia juomia sekä jäätelöä.

Både före och efter middagen kan du ta en drink i baren.

Mini Market & Deli
Mini Market & Deli

Myynnissä on kaikkea mahdollista Lollon & Bernien pehmoleluista, vaipoista, lasten ruuista, karamelleista ja aurinkovoiteista vastaleivottuun leipään, take away -annoksiin ja juomiin.

Allt från vykort, Lollo & Bernie-kramdjur, blöjor och barnmat.

Yliherkkyyttä ruoka-aineille?

Onko sinulla keliakia, laktoosi-intoleranssi tai yliherkkyyttä joillekin muille ruoka-aineille? Tietyissä Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on paikalla erityisruokavalioiden asiantuntija, joka on erikoistunut erilaisiin ruokaintoleransseihin.

Jäätelökortti
Jäätelökortti

Jäätelökortteja myydään kaikille alle 12-vuotiaille lapsille. Kortti sisältää 10 jäätelöä, ja kun jäätelö käydään lunastamassa, siitä laitetaan korttiin leimalla merkintä.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintolissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa ja Mini Landissa