Nuorten aktiviteetit

Nuorten aktiviteetit Sunwing-hotelleissa

Kaikki kunnia vanhemmille, mutta...

Sunwing hotelleissa on tarjolla paljon hauskoja aktiviteetteja 8–11-vuotiaille tytöille ja pojille (koululomien aikaan myös 12–15-vuotiaille). Lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan mm. erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja niin vedessä kuin maallakin. Yleensä viihtymiseen riittää, että lapset löytävät toisensa ja loppu sujuu kuin itsestään! Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu.

Aktiviteetit nuorille

Aktiviteetit

Pizza- & Leffailta, urheilu- ja erilaiset ilta-aktiviteetit kutsuvat. Lainaa pelejä, kuuntele musaa, katsele videoita ja osallistu hauskoihin kilpailuihin…


Teen idol

Teen Idol

Kaikki 8-15-vuotiaat voivat esiintyä ja laulaa Sunwingin lavalla lomansa aikana. Taitava showtiimin väki loihtii sinusta esiin artistin ja auttaa kaikessa koreografiasta meikkeihin. Ehkäpä olet yksi huomisen tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä.


Play & Chat

Teen Lounge/Play & Chat

Teen Loungessa/Play & Chatissä pääset pelaamaan PlayStation 4:lla, ja tarjolla on useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi pelaamaan kanssasi! Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.


Kroolauskurssi nuorisolle

Kroolauskurssi nuorisolle

Tartu tilaisuuteen ja hio kroolaustekniikkasi kuntoon. Kolmen tunnin peruskurssin aikana opit krooliuinnin perusteet ammattitaitoisten kouluttajien avulla. Pääasiassa kurssilla keskitytään uintitekniikan perusteisiin sekä vartalon liikkeiden ja oikean uintiasennon parantaminen.

Lue lisää uimakoulusta


Creative Time

Creative Time

Useina päivinä viikossa Teen Loungessa on Creative Time. Täällä voit tehdä koruja, kännykkäkoruja ja muita mielikuvituksellisia luomuksia.Chill Out

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua ohjaajan järjestämiin aktiviteetteihin ja Creative Time -tilaisuuksiin.


Flash Mob

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.Spa yhdessä

Spa Together

Spa Together tarkoittaa, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat lapset voivat nauttia spa-osaston käsittelyistä yhdessä. Tarjolla on erilaisia hierontoja, vartalo- ja kasvohoitoja.


Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining

Uutuus kesällä 2018! Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!


Kuntoilua yhdessä

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

Parkour

Kids Parkour

Hyppää ylös, hyppää pituutta, ryömi ja kieriskele! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä itseluottamusta. Sopii 8−11-vuotiaille, kesto n. 30–55 min, ja lopuksi on vielä esterata.

Minigolfia ja tennistä

Minigolf & tennis

Kaikilla on taatusti riittävästi pelisilmää, kun on kyse minigolfista. Ja kun haluat pelaamaan vähän suuremmille kentille, voit vaikka varata itsellesi Sunwing-hotellin tenniskentän tunniksi. Tarjonta vaihtelee kohteittain.


Henkilökunta

Sungwing Resortissa järjestettävistä aktiviteeteista vastuussa oleva henkilökunta on tottunut puuhastelemaan lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erittäin huolellisesti. Ennen kaikkea he haluavat, että lomaviikko tulee olemaan lapsille koko vuoden paras.

Aktivitettiohjelma

Esimerkki Sunwing-hotellin päivittäisestä aktiviteettiohjelmasta*

Aika Aktiviteetti
10.00 Kids Parkour
14.00 Creative Time
15.00 Teen Idol Rehersal
16.00 Football
17.00 Youth Chill-Out
19.15 Teen Idol
* Aktiviteettit vaihtelevat hotelleittain.

Valikoima voi vaihdella eri Sunwing-hotelleissa