Lollo ja Bernie

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resorts -hotellien itseoikeutetut sankarit ovat Lollo & Bernie. Tanssahteleva kirahvi ja hänen halattavan suloinen karhukaverinsa ovat heti huomion keskipisteessä, kun he ilmaantuvat aamiaiselle tai uima-altaalle. Heillä on myös oma Mini Land leikkikaluineen ja kirjoineen, ja pihalla on myös osittain auringolta suojassa oleva leikkialue, jonne kaikki lapset ovat tervetulleita. Leikkisä henkilökuntamme järjestää myös mukavaa tekemistä sekä varttuneemmille että pikkulapsille.


Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie Suite

Lollon & Bernien erikoissisustetut huoneet, joissa on kaikki mahdolliset mukavuudet, jotta perhelomasta tulee erityisen onnistunut. Lollo & Bernie Suites -huoneistoja on Sunwing-hotelleissa Alcudia Beach, Sandy Bay, Kallithea Beach ja Side East Beach.

Lollon tai Bernien vierailu

Paras yllätys lapsellesi! Varaa paketti jo ennen matkaa ja tee lapsesi syntymäpäivästä tai lomasta ikimuistoinen.

Lue lisää vierailusta

Lollo ja Bernie kauppa

Lollo & Bernie -verkkokauppa

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppa, joka on täynnä pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä ja paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Lollo & Bernie -verkkokauppa

Lollon & Bernien tanssikoulu

Sunwing Family Resorts -hotellien halattavan suloiset maskotit keksivät aina paljon kivaa tekemistä, ja nyt he ovat perustaneet tanssikoulun nettiin.

Tanssi Lollon & Bernien kanssa
Lollon & Bernien kanssa Minidiscossa

   Lähtölaskenta lomaan Lollon & Bernien kanssa

Lähtölaskenta lomaan Lollon & Bernien kanssa

Nyt voit laskea yhdessä Lollon & Bernien kanssa kuinka monta päivää on lomasi alkuun. Lataa ikioma Lollo & Bernie -kalenteri ja aloita lomasi lähtölaskenta.

Lollo & Bernie - värillinen kalenteri

Lollo & Bernie pelit

Lollo & Bernie pelit iPhonelle

Lataa maksuton sovellus ja pelaa Lollon ja Bernien kanssa vaikka rannalla.

iTunes AppStore