Liikunta ja kuntoilu

Liikunta ja urheilu Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Toiset voivat loikoilla aurinkotuolissa päivästä toiseen kaikessa rauhassa. Toiset taas tuntevat outoa levottomuutta jo muutaman tunnin paikallaan olon jälkeen. Useimmiten lähes kaikki haluavat jossain vaiheessa lomaansa kuitenkin nousta ylös aurinkotuolista ja lähteä liikkeelle. Ei syytä huoleen, Sunwing-hotellissa voit käydä treenaamassa kuntosalilla tai osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi.

Fitness

Haluaisitko aloittaa päivän juoksulenkillä? Vai osallistutko mieluummin ohjatulle liikuntatunnille aamu- tai iltapäivällä? Yhteistyössä SATS ELIXIAn kanssa tarjoamme sinulle erilaisia liikuntatunteja: Core, Yoga, Crosstraining, Power Step, StrongMama ja Energy (tarjonta saattaa vaihdella hotelleittain). Kaikki ohjatut liikuntatunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta. Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11-15-vuotiaat voivat treenata yhdessä tietyillä liikuntatunneilla. Nuoremmille perheenjäsenille on myös tarjolla suosittu Mini Play (3-7 v.). Koko perhe voi osallistua suosittuun uima-altaassa järjestettävään vesiaerobiciin. Tarjonta saattaa vaihdella eri Sunwing Family Resorts -hotellien välillä.


Uutuus! Kehitä uintitekniikkaasi kesällä

Nyt sinulla on mahdollisuus treenata uintitekniikkaasi yksityisen uimaopettajan kanssa tietyissä Sunwing Family Resorts -hotelleissamme. Voit varata yhden tai useamman oppitunnin, jolloin räätälöimme juuri sinun toiveisiin ja tarpeisiin sopivan koulutusohjelman. Yksityisen uimaopettajan voivat varata kaikki yli 4-vuotiaat vieraamme. Ruotsinkieliset uimaopettajat ovat Medley-uimakoulun kouluttamia.

Lue lisää uimakoulusta


Kuntosali

Voimaharjoittelua siisteissä harjoitustiloissa. Sunwing-hotelleissa on kuntosali, jossa voit treenata omin päin - ja aivan ilmaiseksi. Ikäraja salille on 13 vuotta (15 vuotta Sunwing Side Beachissä). Tietyissä Sunwingeissä on tarjolla ns. Fitness Together, eli lapset ja aikuiset voivat treenata kuntosalilla yhdessä. Sunwing Alcudia Beach, Sunwing Makrigialos Beach ja Sunwing Sandy Bay Beach -hotellissa sinulla on mahdollisuus varata kuntosaliin henkilökohtainen Personal Trainer (tiettyinä aikoina). Voit varata yhden tai useamman tapaamisen. Lue lisää kuntosalin laitteista ja irtopainoista kunkin hotellin kohdalta.


Tennis

Mikäli haluat pelata tennistä lomasi aikana, voit varata Sunwing-hotellien tenniskenttiä ilmaiseksi hotellisi Help Deskistä. Unohtuiko mailat kotiin? Ei hätää, mailat voit vuokrata Help Deskistä ja pallot voit ostaa Minimarket & Deli -kaupasta. Sunwing Alcudia, Bangtao Beach ja Fañabé -hotelleissa ei ole omia tenniskenttiä, mutta lähellä on paikallisia tennisklubeja, joista voit halutessasi varata peliaikoja.


Juoksu

Kaikkien Sunwing Family Resorts -hotellien lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja. Jokaisen hotellin kuntoilumahdollisuuksista on kerrottu kohdassa Kuntoilu.


Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua ohjatuille tunneille. Ohjaajamme vetävät tunnit läpi hymyssä suin ja kannustaen osallistujia! Vesiaerobic on ollut yksi Sunwingin suosituimmista ajanvieteohjelmista kaikenikäisten lomalaisten mielestä. Nyt valikoimamme on laajentunut ja sinulle, joka haluat treenata altaassa, voimme ylpeänä esitellä uuden treenimuodon - Water Circuitin, haastavan liikuntamuodon, jossa treenaat voimaa ja kuntoa eri harjoittelupisteissä.


Uutuus! Vapaauinnin eli krooliuinnin kurssi aloittelijoille

Nyt voivat kaikki yli 12-vuotiaat opetella vapaauinnin eli krooliuinnin oikean tekniikan perusteet tietyissä Sunwing Family Resorts -hotelleissamme. Kolmen kurssikerran aikana hiot oikeaa uintitekniikkaa ja parannat krooliuintitaitoasi. Kurssin ruotsinkieliset opettajat ovat Medley-uimakoulun kouluttamia ja tavoitteena on pystyä uimaan 25 metriä oikealla uinti- ja hengitystekniikalla.

Lue lisää uimakoulusta


Rullahiihto

Sunwing Alcudia Beachin ympäristössä on useita hyviä reittejä harrastaa rullahiihtoa. Voit ladata suosikkireittimme RunKeeperiin ja MapMyRuniin, ja ehkäpä näistä löytyy myös oma suosikkisi. Mikäli et halua pakata omia tarvikkeita mukaan, voit vuokrata hotellista rullasukset, sauvat, hanskat ja kypärän.


Golf

Sunwing Alcudia Beach, Cala Bona Beach, Arguineguín Seafront, Fañabé Beach, Bangtao Beach ja Kallithea Beach, Kamala Beach ja Side Beach -hotellit sijaitsevat lähellä upeita golfkenttiä. Paikan päällä saat lisätiedot greenfee-hinnoista, starttiajoista, ajo-ohjeet kentille jne. Voit myös varata golfpaketin etukäteen varattuine starttiaikoineen jo ennen matkalle lähtöä. Skandinaaviset golfisäntämme ovat Gran Canarialla ja Teneriffalla talvikaudella. Tarvittaessa he avustavat sinua ensimmäisten käyntikertojen aikana mennessäsi kentälle.


Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa Sunwingin aktiviteettioppaat järjestävät erilaisia urheilullisia aktiviteetteja hotellialueella. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa kunkin hotellin omasta Holiday Plannerista.

Treeniohjelma

Esimerkki yhden päivän aktiviteeteista, joihin voit osallistua Sunwing-hotellissa.*

Aika Aktiviteetti
9.00 Yoga
11.00 Beach volleyball
12.30 Vesiaerobic
16.00 Power Step
17.15 Core
* Aktiviteetit ja tuntien lukumäärä per päivä vaihtelevat hotelleittain.

Valikoima voi vaihdella eri Sunwing-hotelleissa.