Lasten aktiviteetit

Lasten aktiviteetit

Sunwing Family Resorts -hotelleissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. Tarjolla on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Mini Starsia sekä vesileikkejä. Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia, mutta osasta veloitetaan muutama euro.


Lasten aktiviteetit

Lasten aktiviteetit

Teemme parhaamme, jotta lapset voivat viettää Sunwingissä vuoden parhaimmat viikkonsa. Tämän vuoksi tarjolla on paljon erilaista ohjelmaa. Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta.

Tapaa maskotit


Open House Mini Landissa

Avoimet ovet Mini Landissa

Viitenä päivänä viikossa ja useamman tunnin päivässä voivat lapset vanhempiensa kanssa leikkiä tai katsella filmejä Mini Landissa. Myös Lollo tai Bernie voi ilmestyä paikalle. Mini Landin vieressä aidattu, osittain auringolta suojattu leikkipaikka on avoinna koko viikon.


Sunwing uimakoulu

Sunwing-uimakoulu

Nyt kaikilla lapsilla on mahdollisuus opetella uimaan Sunwing-lomansa aikana! Uimakoulu järjestetään tietyissä Sunwing Family Resorts -hotelleissa yhteistyössä Ruotsin suurimman yksityisen uimakoulun, Medley, kanssa.

Lue lisää uimakoulusta


Family Yoga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia, ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.


Hei hei tutti!

Hei hei tutti!

Nyt pienokaisestasi voi tulla lomalla hieman isompi. Sunwingissä lapsesi voi halutessaan jättää tutin Mini Landiin Lollolle & Bernielle. Lapsi saa diplomin muistoksi siitä, että tuttiaika on nyt virallisesti jäänyt taakse.


Lasten showesitykset

Lasten showesitykset

Iltaisin esitetään erityisesti lapsia varten suunniteltuja lasten showesityksiä. Tapaat Bernien kolme serkkua, Isidor, Tvättis ja Bum-Bum, jotka keksivät kaikkea kivaa tekemistä, mikäli eivät ole kiusaamassa Grubb-setää! Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Mini Disco – ylös ja hyppimään!


Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

Tähdet syttyvät! 3-7-vuotiailla (ikäraja on sitova) teatterikärpäsen puremilla lapsilla on tilaisuus nousta lavalle esittämään suosikkiartistiaan. Yhdessä showtiimiläisten kanssa harjoitellaan ohjelmanumerot, esiintymisasut puetaan päälle ja kasvot meikataan. Show-time!


Lollo & Bernie Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Aarteenetsintää, sirkuspäivä ja Lollon & Bernien syntymäpäiväjuhlat? Tai kenties kummitus- tai discoilta? 3–7-vuotiaat tapaavat uusia kavereitaan ja voivat osallistua jännittäviin aktiviteetteihin Mini Landin henkilökunnan kanssa. Ikäraja on sitova. Varataan perillä, ja yhden seikkailun hinta on n. 7 € ja kesto n. 1,5 tuntia.


Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Useampana päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwing-showtiimin ja Mini Landin jengin kanssa.


Lollon & Bernien perhejumppa

Lollon & Bernien perhejumppa

Perhejumpassa 3–7-vuotiaat lapset voivat liikkua yhdessä vanhempiensa kanssa (ikäraja on sitova). Ehkä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään yhdessä. Lapset keskittyvät motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on fyysisempiä haasteita.


Lisätietoja kausista

Lisätietoja kausista

Lollo & Bernie ovat paikalla ja kaikki aktiviteetit ovat toiminnassa koko kesän, paitsi Thaimaassa kesäkaudella on hieman vähemmän aktiviteetteja. Talvella Alcudian hotelleissa ja Sandy Bayssa on vähemmän aktiviteetteja kuin normaalisti. Lue lisää ko. hotellin Hotellitiedot-sivulta.

Aktiviteettiohjelma

Esimerkki Sunwing-hotellin lasten aktiviteeteista.*

Aika Aktiviteetti
9.30 Lollo & Bernie Walk
10.30 Treasure Hunt
14.00 Open House in Mini Land
14.15 Mini Marathon
16.30 After Beach
19.00 Meet & Greet with Lollo & Bernie
* Ohjelma vaihtelee hotelleittain.

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäväänsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee heille vuoden paras viikko!


Tarjonta vaihtelee eri Sunwing Family Resorts-hotellien välillä.