Happy Baby – onnistunut perheloma

 Happy Baby lomalla


Me Tjäreborgilla haluamme, että lomailu lasten kanssa on mahdollisimman helppoa. Tiedämme, että monet nuorimmista vieraistamme matkustavat ihan ensimmäisen kerran ulkomaille tullessaan johonkin Sunwing Family Resorts -hotelleistamme, ja siksi haluammekin vauvojen viihtyvän hotellissa todella hyvin. Olemme esimerkiksi sisustaneet erityisiä Happy Baby -huoneistoja, jotka on suunniteltu yksityiskohdiltaan ja varustukseltaan tekemään lastesi lomasta erittäin mukavan. Lisäksi hotellin vauva-altaat eivät koskaan ole syvempiä kuin 40 cm ja niissä on aurinkokatos. Mini Marketista löydät sekä vaippoja että vauvanruokaa. Sinun ei tarvitse täyttää siis matkalaukkuasi ääriä myöten täyteen, sillä Sunwing-hotelleissa on lähes kaikki, mitä tarvitset onnistunutta Happy Baby -lomaasi varten.

Matkusta kevyesti ja turvallisesti pienten lasten kanssa:


 Happy Baby -huoneistot

Happy Baby -huoneistot

Huoneistot sopivat alle 3-vuotiaille lapsille ja ne sijaitsevat lähes aina maan tasalla. Huoneistoihin kuuluu Lollon & Bernien iso Vauvapaketti, joten saatavilla on kaikki, mitä vauva voi loman aikana tarvita. Ulkotilana on usein aidattu terassi ja siellä on aina aurinkovarjo suojaamassa vauvaasi auringolta. Siivous ja tiskaus sisältyvät päivittäin, jotta saisitte viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä. Riippumatta siitä, minkä huoneistotyypin valitset, olemme aina ajatelleet lasten turvallisuutta. Esimerkiksi kaikissa parvekkeissa on lapsiturvalliset kaiteet.

Alle 3-vuotiaille suunnattuun Lollon & Bernien isoon Vauvapakettiin sisältyy: lastensänky, syöttötuoli, kokoontaitettavat lastenrattaat, jossa kuomu, Lollo & Bernie kylpyviitta, potta, vauvan kylpyamme, lepotuoli (babysitter), vaipparoskis sekä hoitopöydän alusta.

 Mitä teen lastenvaunujen kanssa?

Mitä teen lastenvaunujen kanssa?

Jos valitset Happy Baby -huoneiston, sisältyy siihen aina kokoontaitettavat sulky-lastenrattaat jokaiselle alle 3-vuotiaalle lapselle. Valitessasi toisen huoneistotyypin, voit luonnollisesti vuokrata lastenvaunut tai Lollon & Bernien keskikokoisen Vauvapaketin, johon sisältyvät rattaat, sänky sekä syöttötuoli. Lastenrattaat Sunwing Family Resorts -hotelleissamme.

Kaikki alle 2-vuotiaat lapset saavat ottaa veloituksetta mukaan 10 kg matkatavaraa sekä lastenvaunut Thomas Cook Airlinesin lennoilla. Lisäksi kun matkustat Thomas Cook Airlinesilla Sunwing-hotelliin, saat suojapussin lastenvaunuille, kun vain mainitset asiasta lentokentällä lähtöselvitysvirkailijalle.

Kaikissa Sunwing-hotelleissamme on helppo liikkua lastenvaunujen kanssa ja pääset helposti kulkemaan allasalueelle, ravintolaan, Mini Landiin ja muihin hotellin palveluihin. Lue lisää matkatavarasäännöistämme.

Lollon & Bernien keskikokoinen Vauvapaketti

Lollon & Bernien keskikokoinen Vauvapaketti

Tämä on vaihtoehto, jonka voit helposti varata samalla, kun varaat matkasi. Voit myös lisätä sen varauksellesi jälkikäteen, jos olet valinnut muun kuin Happy Baby -huoneiston. Pakettiin kuuluu lastensänky, syöttötuoli (Ikean Antilop) ja kokoontaitettavat lastenrattaat, jossa kuomu. Kun olet varannut Vauvapaketin, kaikki varusteet odottavat sinua huoneessasi saapuessasi. Voit myös varata pelkät lastenrattaat tai lastensängyn. Vauvapaketin ja lastensängyn voi varata alle 3-vuotiaille lapsille ja lastenrattaat alle 4-vuotiaille lapsille. Paketteja on saatavilla rajoitettu määrä.

Lue lisää Vauvapaketeistamme.

Ui rauhassa

Ui rauhassa

Sunwingin uima-altaat ovat suunniteltu siten, että kaikki lapset saisivat mahdollisimman mukavan ja turvallisen uimakokemuksen. Vauva-altaamme ovat usein eristetty muista altaista (Ocean Beach Club Gran Canaria -hotellissa on yhdistetty lasten- ja vauva-allas), jotta lapset eivät vahingossa joudu syvään veteen. Vauva-altaat eivät koskaan ole syvempiä kuin 40 cm. Altaan yläpuolella on aurinkosuojana kangas, jonka suojakerroin on 50, jotta vauvat voivat uida huolimatta auringonpaisteen voimakkuudesta. Hotellin allasvahdit ovat töissä klo 10.00-17.00. Mini Marketista voit ostaa uimavaippoja, joita suosittelemmekin käyttämään, jotta "vahingoilta" vältyttäisiin.

 Sunwing Mini Market

Sunwing Mini Market

Omasta Mini Marketistamme löydät lastenruokaa, hedelmäsoseita, tuoreita hedelmiä, pesulappuja, vaippoja, aurinkovoidetta, tutteja ja maitojauhetta. Lisäksi tietenkin Lollon & Bernien uv-uimapukuja, kellukkeita ja muita uimaleluja. Lisätietoja hotellisi vauvatarvikkeista saat hotellin omalta MySunwing-infosivulta, jonka linkin löydät kunkin hotellin Hotellitiedot-välilehdeltä. Joten ei tarvitse huolestua, jos olet unohtanut pakata jotain – kaikki mitä onnistuneeseen lomaan tarvitset, löydät paikan päältä.

Sunwingin aktiviteetit vauvoille

Sunwingin aktiviteetit vauvoille

Kaikki lapset ovat tervetulleita Mini Landiin. Kaikkein pienimmät arvostavat saadessaan leikkiä ja juoksennella muiden lasten sekä henkilökunnan kanssa. Pikkulapset voivat yhdessä vanhempien kanssa tulla katsomaan lastenteatterin Kolme Pientä Karhua tai osallistua leikkisään Play & Splashiin. Kävelytaitoiset lapset usein mielellään suuntaavat tanssilattialle Mini Discon aikana. Joka viikko voivat vauvat myös sanoa tutille hei hei yhdessä Lollon & Bernien kanssa. Kaikki, jotka luopuvat tutista loman aikana, saavat todistuksen.