Sunwing-ateriapaketit

Sunwing ateriapaketit

Sunwing Inclusive, Sunwing All Inclusive tai La Tasca/Kitchen Inclusive – mukava tapa lomailla

Sunwing Inclusive, Sunwing All Inclusive tai La Tasca/Kitchen Inclusive on oiva ratkaisu sinulle, joka haluat lomalla rentoutua, nauttia olostasi ja välttää visaiset ruokailua koskevat päätökset.

Sunwing Inclusiveen sisältyy aamiainen päivittäin, ja lounas- ja illallisbuffet viitenä tiettyinä päivinä seitsemästä (kahden viikon lomalla 10 päivänä 14:stä). Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ruokailuajat sekä baarien aukioloajat ilmoitetaan hotelliin saapuessasi. Niinä kahtena päivänä jolloin lounas ja illallinen eivät sisälly hintaan, sinulla on mahdollisuus ruokailla missä ikinä haluat.

Sunwing All Inclusivessa aamiainen, lounas ja illallinen sisältyvät hintaan kaikkina lomapäivinäsi, ja perusaterioiden lisäksi tarjolla on herkkuja suolaisen- ja makeannälkään, juomia unohtamatta. Ruokailuajat sekä baarien aukioloajat ilmoitetaan hotelliin saapuessasi.

Alle 12-vuotiaat ruokailevat aina ilmaiseksi aterioidessaan maksavien aikuisten seurassa.

Lisäksi voit halutessasi vaihtaa Sunwing Inclusiven buffetlounaan tai -illallisen ruokailuun jossakin toisessa hotellin ravintolassa. Jos perut Sunwing Inclusiven buffetateriasi edellisenä päivänä klo 18 mennessä, saat hyvityksen käyttämättä jäävästä ateriasta. Hyvitys lounaasta on 6 euroa (250 THB Thaimaassa, 20 TL Turkissa) ja illallisesta 10 euroa (300 THB Thaimaassa, 30 TL Turkissa). Tämä summa vähennetään huonelaskustasi kirjautuessasi ulos hotellista ja maksaessasi laskusi Help Deskiin. Sunwing Cala Bonassa sekä Kreikassa ja Thaimaassa sen sijaan saat voucherin, jonka voit käyttää osamaksuna hotellin muissa ravintoloissa. Voucheria ei voi vaihtaa rahaksi. Varaa hyvissä ajoin etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti. Et menetä ruokailuja lentoaikataulujen vuoksi. Hotelleissa, joissa Sunwing Inclusive järjestetään vain tiettyinä päivinä, järjestetään mahdollisuus ruokailuun. Ota yhteyttä vastaanottoon.

La Tasca/Kitchen Inclusivessa aikuiset valitsevat La Tascan/Kitchenin suuresta à la carte menusta - sekä lounaan että illallisen viitenä päivänä viikossa. Lapset ruokailevat samaan aikaan ilmaiseksi suositusta Lollon & Bernien buffetista/menusta. Aamiainen sisältyy 7 päivänä viikossa.

Ateriapakettien sisältö

  Sunwing Inclusive Sunwing All Inclusive La Tasca/Kitchen Inclusive
Aamiainen
Buffetaamiaiseen sisältyy kahvia, teetä, mehua, viiliä/jogurttia, muroja, leipää, leikkeleitä ja pikkulämpimiä, kuten munia, paistettuja makkaroita jne.
Kaikkina päivinä Kaikkina päivinä Kaikkina päivinä
Lounas
Lounasbuffetissa tarjolla on erilaisia salaatteja, kahta eri lämmintä ruokaa ja jälkiruuaksi hedelmiä tai jäätelöä.
5 päivänä viikossa Kaikkina päivinä
Päivällinen
Runsas illallisbuffet – raikkaita salaatteja, erilaisia pastaruokia, lämpimiä ruokia (kanaa, lihaa ja kalaa), jotka ovat saaneet vaikutteita mm. Välimeren ja aasialaisen keittiön makumaailmasta. Suuri ja houkutteleva jälkiruokabuffetpöytä!
5 päivänä viikossa Kaikkina päivinä
La Tasca/Kitchen lounas/päivällinen
aikuiset valitsevat La Tascan/Kitchenin suuresta à la carte menusta - sekä lounaan että illallisen. Lapset ruokailevat ilmaiseksi suositusta Lollon & Bernien buffetista/menusta.
5 päivänä viikossa
Ruokajuomat
Iso olut tai ½ pulloa viiniä (37,5 cl), virvoitusjuoma tai mineraalivesi sisältyy ruokajuomana lounaalla ja illallisella. Paikallinen viini, olut, virvoitusjuoma tai mineraalivesi sisältyy ruokajuomana lounaalla ja illallisella. ½ pulloa viiniä (37,5 cl), 50 cl olutta, virvoitusjuomaa tai mineraalivettä sisältyy ruokajuomana lounaalla ja illallisella.
Ja lisäksi:
Useampana iltana tarjolla on teemaillallinen: Aasialainen, paikallinen, italialainen, Tex Mex tai BBQ. Useampana iltana tarjolla on teemaillallinen Aasialainen, paikallinen italialainen, Tex Mex tai BBQ. Voileipiä, patonkeja, hot dogeja ja ranskalaisia perunoita tiettyinä aikoina. Ilmaiset juomat (mineraalivesi, virvoitusjuoma ja paikalliset alkoholijuomat, suodatinkahvi) klo 10.30-24.00. Pikkuleipiä sekä irtojäätelöä klo 10.30-22.00. 15 %:n alennus ruuasta ja juomasta hotellin à la carte -ravintoloissa. Lapsille virvoitusjuoma ja jäätelö aterian yhteydessä.

Näin varaat ateriapaketin

Omilta sivuilta voit lisätä Sunwing Inclusive-, Sunwing All Inclusive- tai La Tasca/Kitchen Inclusive -ateriapaketin matkavarauksellesi. Voit toki myös soittaa 09 123 71. Huom! Ateriapaketin voi varata, jos matkustat tilauslennolla.

Sunwing Inclusive / All Inclusive

Sunwing Inclusive
Sunwing All Inclusive
Hinta alk./vko Hinta alk./vko
Sunwing Alcudia Beach 255,- 415,-
Sunwing Cala Bona Beach 229,- 375,-
Sunwing Arguineguín Seafront 245,- 347,-
Sunwing Fañabé Beach 245,- 347,-
Sunwing Makrigialos Beach 255,- 375,-
Sunwing Kallithea Beach 255,- 375,-
Sunwing Sandy Bay Beach 255,- 415,-
Sunwing Side Beach 210,- 295,-
Sunwing Kamala Beach 210,-
-

Sunwing Inclusive -ateriapaketin lounasta ja illallista ei ole tarjoilla 24.12. ja 31.12.

Sunwing All Inclusive -ateriapaketin hinta on korkeampi joulun ja uudenvuoden aikaan. Joulu- ja uudenvuodenaaton juhlabuffet sisältyy hintaan.

Kaikki alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi aamiais-, lounas- ja illallisbuffetista maksavan aikuisen seurassa.

Huomioithan, että Sunwing All Inclusive kannattaa varata jo hyvissä ajoin etukäteen ennen matkaa, sillä paikkoja on vain rajoitetusti. Sun All Inclusiven voi myös ostaa tietyissä hotelleissa paikan päällä vapaiden paikkojen puitteissa, mutta silloin hinta on hieman kalliimpi.

La Tasca / Kitchen Inclusive

Hotelli Hinta alk./vko
Sunwing Alcudia Beach 250,-
Sunwing Kallithea Beach 250,-
Sunwing Sandy Bay Beach 250,-
Sunwing Kamala Beach 195,-
Sunwing Bangtao Beach 210,-

Paikkoja on rajoitetusti.
Hinnat päivitetty 11/2018.