Sunprime Hotels

Sunprime Living

Ei siivoamista, ei ruuanlaittoa, eikä mitään muitakaan arkipäivän askareita. Nyt sinulla on aikaa vain itsellesi, ihanat sängyt, joissa voi nukkua aamulla pitkään ja pieniä, mutta tarkkaan harkittuja yksityiskohtia kylpypyyhkeistä ja aamutakeista tohveleihin. Voit nauttia kupillisen kahvia omalla parvekkeellasi tai terassilla ja nauttia elämän hyvistä puolista. Nyt on sinun vuorosi.


Valitse seuraavista majoitusvaihtoehdoista oma suosikkisi:

Classic Room

Classic Room

Nämä raikkaat ja siistit kahden hengen huoneet sopivat erinomaisesti kahdelle hengelle. Huoneet ovat modernisti sisustetut ja niiden koko sekä pohjaratkaisut vaihtelelvat. Kaikissa kahden hengen huoneissa on ilmastointi sekä parveke tai terassi. Classic Room -huoneita on useimmissa Sunprime Hotels -hotelleissamme.

Classic Studio

Classic Studio

Modernit ja hyvin varustellut yksiöt kahdelle hengelle. Huoneistojen koko ja pohjaratkaisut vaihtelevat. Kaikissa Classic Studioissa on terassi tai parveke, ja huoneistoja on Sunprime Monsuau- ja Sunprime Ocean View -hotelleissa.

Classic Suites

Classic Suites

Viihtyisät yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle. Pohjaratkaisut vaihtelevat, mutta kaikissa Classic Suites -sviiteissä on terassi tai parveke. Classic Suites -sviittejä on lähes kaikissa Sunprime Hotels -hotelleissa.

Junior Suites

Junior Suites

Sviitti, jossa on olo- ja makuuhuone, sopii erinomisesti kahdelle hengelle. Kaikissa Junior Suites -sviiteissä on terassi tai parveke, näköalat vaihtelevat. Junior Suites -sviittejä on useimmissa Sunprime Hotels -hotelleissamme.

Prime Lounge Suites

Prime Lounge Suites

Ihastuttavat ja mordernisti sisustetut kahden hengen huoneet, yhden huoneen sviitit tai kahden huoneen sviitit, jotka sopivat kahdelle tai kolmelle hengelle. Prime Lounge Suites on täydellinen valinta silloin, kun haluat nauttia pienestä luksuksesta lomallasi. Prime Lounge Suites -huoneissa/sviiteissä on suuret parvekkeet tai terassit, joissa mukavat loungekalusteet mukavia kesäisiä iltoja varten. Lisäksi niissä on esimerkiksi Nespresso-keitin ja aloituspaketti, tyynyvalikoima, tervetulopaketti sekä langaton kaiutin älypuhelimelle/iPdille. Huoneiden/sviittien koko ja pohjaratkaisut vaihtelevat. Tarjolla tietyissä Sunprime Hotels -hotelleissamme.

Prime Pool Suites

Prime Pool Suites

Prime Pool Suites -sviitit ovat tilavia ja hyvin varusteltuja kahden huoneen sviittejä, joissa on olo- ja makuuhuone. Nämä sviitit ovat kahdelle hengelle, ja voit pulahtaa uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Iltaa on mukava viettää terassilla mukavailla loungekalusteilla. Houneissa on esimerkiksi Nespresso-keitin ja aloituspaketti, tyynyvalikoima. tervetulopaketti sekä langaton kaiutin älypuhelimelle/iPadille. Prime Pool Suites -sviittejä on Sunprime Miramare Beach -hotellissa.

Prime Rooftop Suites

Prime Rooftop Suites

Ihanan modernit kahden hengen huoneet kahdelle hengelle. Huoneista on pääsy suurelle kattoterassille, jossa on mukava viettää iltaa ja istua pehmeillä loungekalusteilla. Huoneissa on myös esimerkiksi Nespresso-keitin sekä aloituspaketti, tyynyvalikoima, tervetulopaketti sekä langaton kaiutin älypuhelimelle/iPadille. Prime Rooftop Suites -huoneita on Sunprime Waterfront -hotellissa.

Penthouse Suites

Penthouse Suites

Viihtyisät ja hyvin varustellut yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle. Penthouse-sviiteissä on parveke ja rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Näissä sviiteissä on myös parvekkeella oma jacuzzi. Penthouse Suites -sviittejä on Sunprime Alanya Beach -hotellissa.

Bungalow Suites

Bungalow Suites

Kahden huoneen bungalowit, joissa olohuone ja makuuhuone kahdelle hengelle sekä viihtyisä terassi. Bungalowien koko ja pohjaratkaisut vaihtelevat. Bungalow Suite -huoneita on Sunprime Miramare -hotellissa.

Grand Suites

Grand Suites

Tilavat ja hyvin varustetut kolmen huoneen sviitit sopivat hyvin myös vähän suuremmille seurueille, ja niissä on hyvää tilaa neljälle hengelle. Kaikissa Grand Suites -huoneistoissa on terassi tai parveke ja rauhalliset näköalat puutarhaan. Grand Suites -huoneistossa voit asua Sunprime Atlantic View- ja Sunprime Ocean View -hotellissa.

R.O.O.M.® Suites

R.O.O.M.® Suites

Kahdelle hengelle sopivat R.O.O.M. ® Suites -huoneistot on sisustettu R.O.O.M.® -kalustein ja niissä on kaikki mahdolliset varusteet, joita loma-asunnossa saattaa kaivata. Huoneistoissa on esimerkiksi Dux-sängyt, tervetulopaketti, taulu-tv sekä kaiutinjärjestelmä omalle mp3-soittimellesi. Kaikissa R.O.O.M. ® Suites -huoneistoissa on parveke, ulkokalusteet ja aurinkotuolit/aurinkovuoteet. Parvekkeelta avautuvat upeat näköalat. R.O.O.M.® Suites -huoneistoja on Sunprime Coral Suites & Spa -hotellissa.

Sunprime Jokeri

Sunprime Jokeri

Haluatko enemmän rahaa lomakassaasi? Sunprime Jokeri tarkoittaa, että annat meidän valita huonetyypin sillä hetkellä vapaana olevista huoneista. Joissakin tapauksissa saatat joutua muuttamaan huonetta lomasi aikana. Siivous, lakanoiden vaihto ja uimapyyhkeet sisältyvät luonnollisesti hintaan. Sunprime Jokeri -majoituksia on tarjolla vain rajoitettu määrä ja tiettyinä aikoina vuodesta, joten ole tarkkana!

  Saapuminen/kotiinlähtö

Saapuminen/kotiinlähtö

Saat huoneen käyttöösi sisäänkirjautumisen jälkeen, kuitenkin aikaisintaan klo 12.00 (klo 15.00 Thaimaassa). Ennen sitä voit käyttää vaatteidenvaihtoa varten varattua huonetta sekä viedä matkalaukkusi hotellin matkatavarasäilytykseen.

Hotellista uloskirjautuminen kotiinlähtöpäivänä on viimeistään klo 12.00, jonka jälkeen vaatteidenvaihtoa varten varatut huoneet ovat käytettävissäsi. Muista lähtöselvittää matkatavarasi paluulennolle jo omassa hotellissasi, jos hotellissasi on siihen mahdollisuus. Lue lisää tästä palvelusta kohdasta Easy Travel.


Lisäpalvelut

Kuohuviiniä huoneeseen

Kuohuviiniä huoneeseen

Haluatko juhlistaa lomasi alkua? Varaa jo etukäteen pullo kuohuviiniä (75 cl), joka on valmiiksi viilennettynä huoneessasi saapuessasi hotelliin. Ikäraja 18 vuotta.

Varaa tervetulopaketti

Varaa tervetulopaketti

Haluaisitko loman alkavan hieman luksusmaisissa tunnelmissa jo heti huoneeseen saavuttuasi? Silloin kannattaa varata tervetulopaketti.

Pakettiin sisältyy:

 • Kukka
 • Hedelmiä ja snackseja
 • Virvoitusjuomaa (2x33 cl) ja hiilihapollista vettä (2x33 cl)
 • Olutta (2x33 cl) ja viiniä (75 cl, Thaimaassa 37,5 cl)

Jos olet varannut R.O.O.M Suite -huoneen, tervetulopaketti sisältyy hintaan. Yksi tervetulopaketti huonetta kohden. Ikäraja 18 vuotta.

Prime-tervetulopaketti

Prime-tervetulopaketti

Haluatko hemmotella itseäsi ja aloittaa loman luksusmaisesti – varaa Prime-tervetulopaketti, joka on valmiina huoneessasi heti ensimmäisenä lomapäivänä.

Pakettiin sisältyy:

 • Kukkia
 • Hedelmiä, snackseja, fetajuustoa, oliiveja ja tummaa suklaata
 • Virvoitusjuomia (6x33 cl) ja hiilihapollista vettä (2x33 cl)
 • Mehua (2x1 l)
 • Olutta (2x33 cl) ja viiniä (75 cl, 37,5 Thaimaassa)
 • Vettä (1,5 l/päivä, täytetään päivittäin)
 • Nespresso-keitin ja aloituspaketti (4 kapselia)
 • Tyynyvalikoima
 • Rantakassi (lahja)

Jos olet varannut Prime-huoneen, Prime-tervetulopaketti sisältyy hintaan. Yksi Prime-tervetulopaketti huonetta kohden. Ikäraja 18 vuotta.

Duo-paketti

Duo-paketti

Nauttikaa yhteisestä ajasta lomalla. Varaa Duo-paketti ja valitse vapaavalintainen 50 minuutin hoito Spa Together -valikoimasta. Pakettiin sisältyy kahdelle hengelle 50 minuutin hoito. Erityisen ihana hetki yhdessä! Paketti on tarjolla tietyissä Sunprime Hotels -hotelleissa ja se varataan etukäteen kotimaassa.

Luksusta yhdelle

Luksusta yhdelle

Kun haluat nauttia hetken omasta ajastasi lomasi aikana, suosittelemmme sinulle 'Luksusta yhdelle' -pakettia. Valitse joku 90 minuutin hoidoista. Nauti erityisen luksusmaisesta laatuajasta. Paketti on tarjolla tietyissä Sunprime Hotels -hotelleissa, ja se varataan etukäteen kotimaassa.

Luksusta kahdelle

Luksusta kahdelle

Juhlista lomaasi kuohuviinillä, laadukkaalla tummalla suklaalla ja mansikoilla. Jaa sen jälkeen rentouttava kokemus spa-osastollamme yhdessä ystäväsi kanssa. Pakettiin sisältyy vapaavalintainen 25 minuutin hoito kahdelle. Tervetuloa nauttimaan! Paketti on tarjolla vain tietyissä Sunprime-hotelleissa ja se varataan etukäteen kotimaassa.

Treenaa omassa huoneessasi

Treenaa omassa huoneessasi

Uutuus! Treenaatko lomallasi mieluummin yksin? Nyt sinun ei tarvitse täyttää matkalaukkuasi treenivarusteilla. Varaa etukäteen treenipaketti, ja saat lainaksi joogamaton, jumppakuminauhan - kevyt, keskivahva ja jäykkä, sekä Excertube medium ja liukumatto -setin. Mukana on myös erilaisia harjoitusohjeita. Varusteet ovat valmiina huoneessasi hotelliin saapuessasi. Lomalla treenaaminen ei voi enää olla helpompaa! Treenipaketti on tarjolla Sunprime Atlantic View -hotellissa.

Huone käyttöön lähtöpäivänä

Huone käyttöön lähtöpäivänä

Nyt voit tehdä kotiinlähtöpäivästä vieläkin rentouttavamman. Monista Sunprime-hotelleistamme voit jo etukäteen ennen matkalle lähtöä varata huoneen käyttöösi lähtöpäiväksi klo 15.00 tai klo 18.00 saakka. Huoneita on vain rajoitettu määrä, joten se kannattaa varata jo matkavarauksen yhteydessä. Huomioi, että et välttämättä saa lähtöpäivänä samaa huoneistoa, jossa olet asunut lomasi ajan. Varauskuvassa näkyvästä päivämäärästä huolimatta huone varataan käyttöösi lähtöpäiväksi. Hinta alkaen: 29,- euroa.