Sunprime Hotels

Sunprime Kuntoilu

Täällä sinulla on aikaa. Ja halua. Sillä kun aivot lepäävät, huomaat paremmin mitä kehosi kaipaa. Voit käydä punttisalilla, pelata golfia, käydä uimassa, pyöräilemässä tai osallistua vaikkapa Power Stepin ja Coren ohjatuille liikuntatunneille. Paikan päällä olevat ohjaajat ovat SATS ELIXIAn kouluttamia, golfkentät ovat lähellä ja voit ilmaiseksi käyttää myös kuntosalia sekä osallistua liikuntatunneille. Valitset vain sen mikä parhaimmalta tuntuu. Tai käytä tilaisuus hyväksesi ja kokeile jotain aivan uutta.


Fitness

Fitness

Sunprime-hotelleissa on tarjolla useita suosittuja ohjattuja liikuntatunteja - esimerkiksi Yoga, Core, Senior Circuit ja Power Step, intervalliharjoittelua parhaimmillaan. Tai valitse Crosstraining, jolloin treenaat omien kykyjesi mukaan ja haastat itsesi. Tarjonta saattaa vaihdella eri Sunprime-hotellien välilllä.

Gym

Kuntosali

Voit käydä kuntoilemassa omin päin hotellin siistissä kuntosalissa. Hyvin varustettu kuntosali on käytettävissäsi veloituksetta ja valittavanasi on useita kuntoilulaitteita sekä irtopainoja. Lue lisää kuntosalin laitteista ja irtopainoista kunkin hotellin kohdalta.

Vesiaerobic

Water Aerobics

Tervetuloa uima-altaaseen nauttimaan hauskasta vesiliikuntatuokiosta. Water Aerobics -tunnit ovat erittäin suosittuja ja ohjaajat ovat innostuneita ja kannustavia.

Personal Trainer

Nyt sinulla on mahdollisuus potkaista treenaaminen kunnolla käyntiin lomasi aikana! Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman huomioiden oman kuntotasosi. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Personal Trainerin kanssa harjoittelemisesta tai kunnianhimoisia tavoitteita, Personal Trainerin kanssa treenaaminen on tehokasta ja motivoivaa. Ammattitaitoiset Personal Trainerimme ovat käytettävissäsi koko treenauksen ajan ja heiltä saat kaiken mahdollisen avun - yksinkertaisista ruokavaliovinkeistä yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin. Personal Trainerin kanssa voi keskustella englanniksi ja pohjoismaisilla kielillä. Personal Trainerin voi varata Sunprime Waterfrontissa tiettyinä aikoina.

Pyöräily

Polkupyörät

Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde itsenäisesti tutustumaan lähiympäristöösi. Samalla saat myös hyvää liikuntaa. Monissa Sunprime-hotelleissamme on mahdollisuus vuokrata pyörä.

Lisätietoa pyöräilystä

   Juoksu

Juoksu

Kaikkien Sunprime Hotels -hotellien lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja. Jokaisen hotellin kuntoilumahdollisuuksista on kerrottu kohdassa Kuntoilu.

Golf

Golf

Jos olet kiinnostunut golfaamisesta, niin olet osunut aivan oikeaan paikkaan valittuasi Sunprime-hotellin. Riippumatta siitä asutko Gran Canarialla, Mallorcalla, Teneriffalla vai Thaimaassa, lyhyen matkan päässä hotellistasi on useita erinomaisia golfkenttiä.

SATS ELIXIA logo
Aktiviteetit
Aktiviteettitarjonta saattaa vaihdella eri Sunprime-hotellien välilllä. Tarkista ajankohtainen ohjelma oman hotellisi infotaululta. Tässä yksi esimerkki:

Aika Laji
9.00 Easy Yoga
12.00 Water Aerobics
16.00 Power Step
17.00 Core

Valikoima voi vaihdella eri Sunprime-hotelleissa.