Sunprime - ateriapaketit

Sunprime - ateriapaketit

Haluatko syödä hyvin, mutta et halua tuhlata aikaasi hyvän ravintolan etsimiseen? Omassa erinomaisessa Sunprime Restaurant -ravintolassamme voit hemmotella itseäsi oikein kunnolla. Tarjolla on edullisia ateriapaketteja jokaiseen makuun. Kyse on vain siitä, kuinka hemmotelluksi haluat tulla. Voit valita Sunprime Inclusiven tai Sunprime All Inclusiven. Tervetuloa valmiiseen pöytään!

Sunprime All Inclusive


Sunprime All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiainen: Sunprimen kuuluisassa aamiaisbuffetissa on tarjolla kahvia, teetä, mehua, viiliä/jugurttia, muroja, leipää, leikkeleitä, munia, paistettuja makkaroita jne.
  • Lounas/illallinen: Valitset alkuruuan, lämpimän ruuan ja jälkiruuan joko buffetista tai listalta ruokailijoiden määrän mukaan. Mikäli haluat tietää etukäteen, valitaanko ateriat lomasi aikana buffetista vai listalta, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan hotelliin.
  • Snacksit/pikkusuolaiset aamu- ja iltapäivällä.
  • Ilmaiset juomat (mineraalivesi, virvoitusjuomat ja paikalliset alkoholijuomat) loman aikana.
  • Kahvi, tee ja kakut iltapäivällä
  • Juhla-ateria joulu- ja uudenvuodenaattona*
  • All Inclusiven ostaneille à la carte -ravintolan hinnoista 15 % alennus.

Hotelli voi muuttaa paketin sisältöä ja kellonaikoja. Baarien ja ravintoloiden aukioloajat ilmoitetaan saapumisen yhteydessä. Lähtöpäivänä Sunprime All Inclusive -tarjoilu on voimassa klo 12.00 asti. Paketteja vain rajoitettu määrä. Huom! Ateriapaketin voi varata, jos matkustat tilauslennolla.

Sunprime All Inclusive

Hotelli Hinta alk./vko
Sunprime Alanya Beach 265,-
Sunprime Atlantic View 272,-*
Sunprime Coral Suites & Spa ** 305,-*
Sunprime Dogan Side Beach 245,-
Sunprime Miramare Beach 290,-
Sunprime Numa Beach 245,-
Sunprime Ocean View 295*,-
Sunprime Pearl Beach 315,-
Sunprime Protaras Beach 320,-
Sunprime Tamala Beach 205,-
Sunprime Waterfront 285,-

* Joulun ja uudenvuoden aikaan hinta on korkeampi, sillä juhla-ateriat sisältyvät hintaan 24.12. ja 31.12.

** Sunprime Coral Suites & Span ravintolaa kunnostetaan 10.4.-1.7.2019 ja ravintolatoiminta on kokonaan suljettu. Tuona aikana ei ateriapaketteja voi varata.


Sunprime Inclusive


Aamiainen sisältyy Sunprime Inclusiven hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla kymmenenä päivänä). Halutessasi voit liittää tarjouspakettiin myös edullisen lounaan viitenä päivänä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista, mikäli olet kahden viikon lomalla)! Näinä kahtena tiettynä päivänä, jolloin lounasta ja illallista ei ole sisällytetty pakettiin, voit syödä ulkona missä haluat.

Sen lisäksi, että tarjolla on jännittävän monipuolisia ja maukkaita aterioita, Sunprime Inclusive on verrattoman edullinen. Ja, jos mielesi tekee vaihtaa lounas tai illallinen voucheriin, jota voit käyttää à la carte -ruokailussa, käy se mainiosti. Mikäli perut ruokailun viimeistään edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä, saat lounaasta 6 euron voucherin ja illallisesta 10 euron voucherin, jotka käyvät osamaksuna muissa hotellin ravintoloissa (ei vaihdeta rahaksi).

Tämä kaikki sisältyy Sunprime Inclusiveen:

  • Aamiainen: Sunprimen kuuluisa buffetaamiainen, johon sisältyy kahvia, teetä, mehua, viiliä/jugurttia, muroja, leipää, leikkeleitä, kananmunia, paistettua makkaraa jne. Siitä vain, ole hyvä!
  • Lounas*: Mikäli liitit pakettiin vielä erillisen lounaan, voit nauttia sen viitenä päivänä seitsemästä. Päivän lounaaseen sisältyy lämminruoka, salaatti ja leipä. Ruokajuomana lasillinen viiniä tai olutta, virvoitusjuoma, vesi (33 cl) sekä kahvi ruokailun yhteydessä!
  • Illallinen*: Alku-, lämmin- ja jälkiruoka joko listalta tai buffetista. Ruuat ovat saaneet vaikutteita mm. Välimeren keittiöstä. Ruokajuomaksi on tarjolla 37,5 cl viiniä, iso olut, virvoitusjuoma tai vesi sekä jälkiruuan seuraksi kahvi! Illallinen tarjoillaan viitenä loman seitsemästä illasta.

*Ruuat valitaan joko buffetista tai listalta ruokailijoiden määrän mukaan. Mikäli haluat tietää etukäteen, valitaanko ateriat lomasi aikana buffetista vai listalta, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan hotelliin.

Myynnissä on vain rajoitettu määrä ateriapaketteja. Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive on tarjolla ilmoitetaan hotelliin saavuttaessa. Huom! Ateriapaketin voi varata, jos matkustat tilauslennolla.

Jouluaattona ja uudenvuodenaattona tarjoillaan aamiainen normaaliin tapaan, mutta lounas ei sisälly hintaan. Illallinen sisältyy hintaan ainoastaan Sunprime Coral Suites & Spassa ja Sunprime Oceanview´ssa. Illallisella on tarjolla hotellin suosittu juhlabuffet. Mikäli asut jossakin muussa Sunprime Hotels -hotellissamme, voit ostaa juhla-ateriat paikan päällä.

Sunprime Inclusive

Hotelli Ateriapaketti Hinta alk./vko
Sunprime Ayia Napa Suites Sunprime Inclusive, sisältää lounaan 170,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta 129,-
Sunprime Alanya Beach Sunprime Inclusive, sisältää lounaan 185,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta 112,-
Sunprime Atlantic View Sunprime Inclusive, sisältää lounaan 195,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta 152,-
Sunprime Coral Suites & Spa ** Sunprime Inclusive, sisältää lounaan* 218,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta* 175,-
Sunprime Dogan Side Beach Sunprime Inclusive, sisältää lounaan 140,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta 95,-
Sunprime Miramare Beach Sunprime Inclusive, sisältää lounaan 185,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta 145,-
Sunprime Monsuau
Sunprime Inclusive, ilman lounasta 149,-
Sunprime Numa Beach Sunprime Inclusive, sisältää lounaan 149,-
Sunprime Ocean View Sunprime Inclusive, sisältää lounaan* 305,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta* 218,-
Sunprime Palma Beach
Sunprime Inclusive, ei lounasta 139,-
Sunprime Protaras Beach Sunprime Inclusive, sisältää lounaan* 275,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta* 189,-
Sunprime Waterfront Sunprime Inclusive, sisältää lounaan 185,-
Sunprime Inclusive, ilman lounasta 145,-

* Joulun ja uudenvuoden aikaan hinta on korkeampi, sillä juhla-ateriat sisältyvät hintaan 24.12. ja 31.12.

** Sunprime Coral Suites & Span ravintolaa kunnostetaan 10.4.-1.7.2019 ja ravintolatoiminta on kokonaan suljettu. Tuona aikana ei ateriapaketteja voi varata.

Hinnat päivitetty 10/2018. Pidätämme oikeuden muutoksiin.