SunConnect Resorts

SunConnect Resorts on huolella koottu valikoima hotelleja sinulle, joka haluat viettää todella mukavan loman perheesi kanssa.

Näissä hotellissa on aina esimerkiksi ravintola, lastenkerho sekä uima-altaat, jotka soveltuvat sekä pienille että vähän suuremmillekin lomalaisille. Lue lisää Kansainväliset aktiviteettioppaamme järjestävät hauskaa tekemistä pienimmille lapsille, ja muutamissa hotelleissa on myös Lollo & Bernie´s Kids Club. Vähän suuremmat lapset ja nuoret viihtyvät mieluiten Teen Loungessa tv-pelien ja rentoutumisen merkeissä.
 
SunConnect Resorts -hotelleja on useita erilaisia ja ne sopivat hyvin sinulle, joka lähdet matkalle perheesi kanssa. Mukana on sekä suuria, kansainvälisiä hotelleja, joissa on paljon tekemistä, sekä myös hieman pienempiä hotelleja, jossa opit helposti tuntemaan henkilökunnan sekä myös muut hotellivieraat. Yhteistä näille kaikille hotelleille ovat lapsiystävälliset uima-allasalueet sekä koko perheelle sopivat majoitusvaihtoehdot. Käytössäsi on myös kaikkialla hotellissa ilmainen WiFi, joten voit pitää helposti yhteyttä myös kotona oleviin läheisiisi ja ystäviisi. Tai kenties haluat ottaa kuvan itsestäsi altaalla ja laittaa sen Instagramiin? Tai nappaat kuvan illallisella ja laitat sen Snapchatiin? Tai kenties haluat laittaa live-lähetyksen Facebookiin? Valinta on sinun.
Piilota

SunConnect Resorts

Ilmainen WiFi koko hotellin alueella - Lollo & Bernie tietyissä hotelleissa - Aktiviteetteja ja viihdettä - Ravintoloita -Lapsiystävälliset altaat - Teen Lounge

Suodata
Hotellin luokitus
Asiakkaiden arvosana
3,05,0
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t
2 aikuista
Lähtö
Helsinki
1 viikko
Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Tjäreborg suosittelee
Suodata
0 / 0 hotellia