PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Grand Case, St. Martin / St. Maarten

Grand Case koostuu oikeastaan vain yhdestä kadusta, mutta se ei olekaan mikään tavallinen katu. Sen molemmilla puolilla olevat ravintolat, paikalliset ruokapaikat eli lolokset, baarit ja kahvilat ovat tehneet Grand Casesta St Martinin gastronomisen pääkaupungin.

Kukaan ei tiedä miksi, mutta juuri Grand Casessa on lähes viisikymmentä ravintolaa ja muuta ruokapaikkaa, jotka kilpailevat keskenään kuka tarjoilee tuoreimmat kalat, parhaimmat grilliruuat tai suussa sulavimmat äyriäiset nälkäisille lomalaisille. Tarjolla on kaikkea mahdollista paikallisista kadun varrella olevista lolo´s -ruokapaikoista, joissa istutaan pitkän pöydän äärellä ja ruuat tuodaan pöytään heti niiden valmistuttua, tyylikkäisiin rantaravintoloihin, joiden terassilla voit kaikessa rauhassa tutustua ruokalistan tarjontaan.

Lisää kohteesta Grand Case Piilota teksti

Grand Case
Grand Case ei ole suuren suuri, vain ranta ja Bd Léonel Bertin Maurice ja sen varrella olevat ravintolat, ja sitten ollaankin jo kylän toisessa päässä. Mutta se riittää. Mukavan rannalla vietetyn päivän jälkeen tai kierreltyäsi saarta ristiin rastiin on kiva lähteä pienelle iltakävelylle, lueskella ruokalistoja, kenties haluat ottaa pienen aperitiivin ennen ruokailua, minkä jälkeen on aika istahtaa syömään illallista pitkän kaavan mukaan. Ja ruokailun jälkeen voitkin sitten jo palata takaisin hotellille. Grand Casessa on myös yksi saaren epätavallisimmista nähtävyyksistä, Tijons, jossa opit sekoittamaan oman parfyymisi tuoksu-urkujen 300 eri tuoksun valikoimasta.

Tutustumisretki Karibialla
Grand Casessa on kiva viettää aikaa, mutta kun kerran lähdet näinkin pitkälle, niin miksipä et käytä tilaisuutta hyväksesi ja tutustu samalla myös vähän laajemmin saaren tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kätevimmin ratkaiset asian majoittumalla kahteen eri hotelliin, joista toinen on saaren hollantilaisella puolella ja toinen ranskalaisella puolella. Halutessasi voit toki myös lähteä käymään lähisaarilla, ja Anguilla, Saba tai entinen ruotsalainen siirtokunta St Barth ja sen viehättävä pääkaupunki Gustavia toivottavat sinut tervetulleiksi. Laivat Anguillaan ja St Barthiin lähtevät esimerkiksi Marigotin satamasta. Oman auton vuokraamista kannattaa myös harkita. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja liikenne ei ole kovin vilkasta, ja omalla autolla pääset liikkumaan ja kiertelemään saarta omassa tahdissasi.

Muiden mielipiteet kohteesta Grand Case

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.