Matkat – Singapore

Singapore

Singapore on moderni ja siisti suurkaupunki, jossa on erinomaisia ravintoloita ja ensiluokkaiset shoppailumahdollisuudet.

Singaporessa on lähes rajattomat valikoimat kaikkea, ja metrolla pääsee kätevästi paikasta toiseen. Täällä on temppeleitä, moskeijoita ja museoita, ja voit kävellä siltaa pitkin Sentosa Islandille, jossa on kaikkea mitä luonnon ystävä vain voi toivoa – ihania rantoja, akvaario sekä hyönteismuseo. Saarella voi pyöräillä, matkustaa minijunalla sekä uida. Upea ja varmasti unohtumaton kokemus on myös hypätä köysiradan kyytiin Harbourfront Centren luota ja katsella maisemia lasilattian läpi huimaavista korkeuksista.

Singapore Grand Prix

Nyt voit varata lennot, hotellin ja lipun Singapore Grand Prix -osakilpailuun, joka on yksi Formula 1 -kalenterin kohokohdista. Kisa ajetaan syyskuussa. Mikäli haluat viipyä Singaporessa kisaviikonlopun yli ja tutustua kaupunkiin paremmin, soita puhelinpalveluumme 09 12371.

Ruokailu, ostokset ja huvittelumahdollisuudet Singaporessa.

Singaporessa on tarjolla ruokaa kaikista maailman kolkista, ja jos kaipaat kotoisampia makuja, täällä on myös IKEAn lihapullia puolukkahillon kera. Singaporen loman aikana ehdit hyvin kokeilla trendikkäitä pikaruokaketjuja, luksusravintoloita sekä Chinatownin ja Little Indian pieniä kotoisia ravintoloita. Huvielämä on monipuolista, täällä on siistejä pianobaareja, diskoja sekä aasialaisten suosimia karaokebaareja. Ostosmahdollisuudet ovat ensiluokkaiset, täällä on kaikkea, mitä vain kuvitella saattaa. Kalliimmista antiikkisista jadenorsuista uudempiin vastaaviin, joiden hinnat ovat huomattavasti edullisempia. Merkkivaatteita, kameroita, silkkibatikkia tai mittatilaustyönä valmistettuja pukuja. Singaporessa on todellakin kaikkea. Tjäreborgin hotellit ovat keskeisellä sijainnilla lähellä suurta Orchard Road -ostoskatua, ja niistä on lyhyt kävelymatka lähimmälle metroasemalle.

Hyvä tietää
 • Hotelleja keskustassa
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Hyviä ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Singapore

Nähtävyydet
5,0
Ostokset
5,0
Ruoka & juoma
5,0
Sää
 • tammikuu
30°23°
5
Aurinkotuntia/pv
12
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
31°23°
6
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
31°24°
6
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
11
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°24°
6
Aurinkotuntia/pv
14
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°24°
6
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • elokuu
30°24°
6
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°24°
5
Aurinkotuntia/pv
11
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
30°23°
5
Aurinkotuntia/pv
9
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
30°23°
4
Aurinkotuntia/pv
3
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
30°23°
4
Aurinkotuntia/pv
5
Sateettomia päiviä
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika vaihtelee valitun lentoreitityksen mukaan.

Näin matkustat tänne

Tjäreborgin kautta voit matkustaa Singaporeen reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.
Reittilennoilla toteutettavat pakettimatkat ovat joustavia omatoimimatkoja. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa kuljetukset erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat yleensä taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Matka-aika Singaporen lentokentältä hotelliin on n. 30 min (n. 20 km), muusta liikenteestä riippuen.
Ostokset
Singaporen ostosvalikoimat ovat todella monipuoliset. Täällä on kaikkea Orchard Road -kadun hienommista liikkeistä vilkkaisiin markkinoihin ja Chinatownin pienempiin putiikkeihin. Jos ostoksesi maksavat yli 100 Singaporen dollaria (SGD), sinulla voi olla mahdollisuus saada takaisin 7 % alvia lähtiessäsi maasta.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Singaporessa on todella monipuoliset ruoka- ja juomavalikoimat, kuten suurkaupungissa yleensäkin. Hintataso on hieman korkeampi kuin naapurimaissa, mutta se on silti suhteellisen edullinen.
Singaporessa on monipuolinen ja vilkas yöelämä. Yökerhoja, baareja ja diskoja on lukuisia.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Kasvitieteellinen puutarha, Sentosa Island -saari, jossa on museoita, perhostalo ja mahdollisuus tutustua vedenalaiseen maailmaan. Saarella viihtyvät niin lapset kuin aikuiset.
Kulkuyhteydet
Singaporessa on hyvä metro- ja bussiverkosto, ja julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on suhteellisen edullista. Täällä on myös takseja ja trishaw-polkupyörätakseja.
Kohdefakta

Palvelumme

Singapore on omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua.

ECPAT

Olemme olleet jo vuodesta 1999 yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Turistit saavat oleskella maassa 14 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk kotiinpaluun jälkeen. Tietoja tarvittavista matkustusasiakirjoista (passi/viisumi) www.formin.fi sivulta. Tiedot löytyvät mm. kohdasta "Maat ja alueet" kunkin maan matkustustiedotteesta.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Singapore. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Singaporen dollari (SGD). Luottokortit hyväksytään yleisesti. Pankkiautomaatteja on runsaasti.

Aikaero

Kesäaika: Suomen aika + 5 tuntia. Talviaika: Suomen aika + 6 tuntia.

Sähkö

220 V. Adapteri tarvitaan.

Kieli

Kiina, englanti, malaji ja tamili.
Mikäli huoneeseen/huoneistoon majoittuu kolme henkeä, he nukkuvat useimmiten samassa vuoteessa tai vuoteissa (kaksi grand lit -vuodetta, yksi tai kaksi queen size –vuodetta tai yksi king size -vuode). Vuoteessa on yhteinen patja ja vuodevaatteet. Mikäli huoneeseen/huoneistoon majoittuu neljä henkeä, he nukkuvat kahdessa grand lit –vuoteessa tai kahdessa queen size –vuoteessa tai yhdessä king size -vuoteessa.

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Singaporessa on tiukat lääkkeiden maahantuontirajoitukset lääkkeisiin liittyen. Tarkista itse onko lääkkeissäsi kiellettyjä aineita ja hae tarvittaessa niille maahantuontilupa.
Matkatarjouksia – Singapore
Miramar
Miramar
Singapore
 • 7 päivää
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 3.7.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 3.7.2019, 7 päivää
The Elizabeth
The Elizabeth
Singapore
 • 7 päivää
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 3.7.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 3.7.2019, 7 päivää
Regent Singapore
Regent Singapore
Singapore
 • 7 päivää
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 3.7.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 3.7.2019, 7 päivää
Tee matkahaku