Ryhmämatkat

Ryhmämatkat

Mikä on ryhmämatka?

Ryhmämatka koostuu vähintään kymmenestä henkilöstä, jotka matkustavat yhdessä. Voit toki osallistua yksin tai seuralaisesi kanssa järjestämällemme aktiivilomalle. Autamme ryhmämatkasi suunnittelussa ja järjestämisessä oli kyseessä sitten syntymäpäivät, häät, sukujuhlat, yhdistyksen virkistysmatkat tai opiskelijaporukan riemulomat. Yhtä hyvin voit järjestää myös yrityksesi asiakasseminaarin, kokouksen tai koulutuksen uudessa, virkistävässä ympäristössä, kaukana arjen rutiineista.

Millainen ryhmä, sellainen matka. Kerro toiveesi, ideoimme kanssasi ryhmällesi sopivan ohjelman ja autamme paikallisissa käytännön järjestelyissä, kuten hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä kuljetusten järjestämisessä. Lennot järjestyvät joko tilaussarjoistamme tai reittilennoin.

Aktiivilomat

Aktiivilomat

Yhdistä aktiivisuus, esim. liikunta tai kulttuuri, lomailuun ja lähde ohjatulle aktiivilomalle pätevien oppaiden johdolla.

Aktiivilomat
Kaupunkimatkat ryhmille

Kaupunkimatkat ryhmille

Lähde ystäviesi, työkavereidesi tai sukulaistesi kanssa kaupunkilomalle. Hyviä teemoja löytyy roppakaupalla, mm. kulttuurikierros Budapestissa tai idän ihmeet Istanbulissa.

Tutustu kaupunkiohjelmiin
Kokoukset

Kokoukset

Matkalla, kaukana arjen rutiineista mieli avautuu uusille ajatuksille ja ryhmähenki paranee. Mitä kaikkea onnistunut kokous- tai ryhmämatka saa parhaimmillaan aikaan!

Kokousmatkat