Tjäreborgin ryhmämatkat
Ryhmämatkat

Ryhmämatkat

Onko yhdistykselläsi, seurallasi, koululuokallasi, työyhteisölläsi, harrastus- tai kaveriporukallasi suunnitelmissa matka? Jos teitä on yli 10 aikuista, ryhmämatkaosastomme auttaa matkanne suunnittelussa ja toteuttamisessa olipa sitten kyseessä harjoitusleiri aurinkoisessa lomakohteessa, kulttuurimatka kaupunkikohteessa tai riemuloma rantakohteessa.

Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisessä ja autamme mielellämme niin lentojen, majoitusten, retkien kuin erilaisten aktiviteettien sekä kohteiden suunnittelussa.

Ota yhteyttä ryhmämyyntiimme

Puhelinnumero:
09 123 7681
09.00-17.00 (ma-pe)

Jätä tarjouspyyntö:
Täytä lomake

Treenimatkat urheiluseuroille
Urheiluseurat / joukkueet

Tehokas treenileiri tai joukkueen Team building? Joukkueen yhteishengen luominen ulkomaan leirillä on paitsi hyödyllistäö myös hauskaa. Meiltä myös turnaus- ja pelimatkojen lennot ja majoitukset kuljetuksineen.

Ryhmämatkat kerhoille ja yhdistyksille
Kerhot ja yhdistykset

Miten olisi astetta hauskempi kuoroharjoitus, tai tikkakerhon kokous – yhteisellä matkalla? Mitä toiveenne ovatkaan matkan suhteen, me autamme sen toteuttamisessa.

Luokkaretket / leirikoulut

Unelmoitteko lukukauden päättämisestä todella hauskalla tavalla, luokkaretkellä ulkomailla? Suunnitteletteko opintojen syventämistä tai uusien asioiden kokemista ja näkemistä leirikoulussa ulkomailla? Molempiin tarkoituksiin meiltä löytyy apu. Suunnittelemme leirikoulut ja luokkaretket yhteistyössä kanssanne.