Ryhmämatkat

Ryhmämatkat

Onko yhdistykselläsi, seurallasi, koululuokallasi, työyhteisölläsi, harrastus- tai kaveriporukallasi suunnitelmissa matka? Jos teitä on yli 10 aikuista, ryhmämatkaosastomme auttaa matkanne suunnittelussa ja toteuttamisessa olipa sitten kyseessä harjoitusleiri aurinkoisessa lomakohteessa, kulttuurimatka kaupunkikohteessa tai riemuloma rantakohteessa.

Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisessä ja autamme mielellämme niin lentojen, majoitusten, retkien kuin erilaisten aktiviteettien sekä kohteiden suunnittelussa.

Ota yhteyttä ryhmämyyntiimme

Yhteystiedot
groups@tjareborg.fi
09 123 7681
10.00-12.00 (ma-to)

Jätä tarjouspyyntö:
Täytä lomake

Treenimatkat urheiluseuroille

Urheiluseurat / joukkueet

Tehokas treenileiri tai joukkueen Team building? Joukkueen yhteishengen luominen ulkomaan leirillä on paitsi hyödyllistäö myös hauskaa. Meiltä myös turnaus- ja pelimatkojen lennot ja majoitukset kuljetuksineen.

Ryhmämatkat kerhoille ja yhdistyksille

Kerhot ja yhdistykset

Miten olisi astetta hauskempi kuoroharjoitus, tai tikkakerhon kokous – yhteisellä matkalla? Mitä toiveenne ovatkaan matkan suhteen, me autamme sen toteuttamisessa.

Klassresor utomlands

Luokkaretket / leirikoulut

Unelmoitteko lukukauden päättämisestä todella hauskalla tavalla, luokkaretkellä ulkomailla? Suunnittelemme leirikoulut ja luokkaretket yhteistyössä kanssanne.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.