Ryhmä- ja kokoushotellit ulkomailla

Valikoimissamme on useita hotelleja, jotka sopivat erinomaisesti ulkomailla järjestettäville ryhmä- tai kokousmatkoille.

Ota yhteys ryhmä- ja kokousosastollemme ja pyydä ilmainen tarjous.
 
Lue lisää Oletteko suunnittelemassa ryhmä- tai kokousmatkaa tälle vuodelle tai ensi vuodeksi? Mitäpä jo lisäisitte siihen vähän pientä ylimääräistä ja vietättekin kokouksen etelän lämmössä.
Ryhmä- tai kokousmatkan järjestäminen ulkomaille tulee harvoin kotimaassa pidettyä kokousta kalliimmaksi, ja sen lisäksi osallistujat saavat nauttia myös ylimääräisistä eduista, kuten lämmöstä, seikkailusta, kulttuurista sekä muista mukavista asioista, jotka ovat heti kulman takana odottamassa.
 
Monet kokoushotellit sopivat hyvin myös suuremmille ryhmille – olipa sitten kyseessä esimerkiksi bridgekerho, jalkapalloseura, luokkakaverit, ystävät tai sukulaiset. Riippumatta tilaisuuden luonteesta, niin aina on hyvä syy lähteä matkalle lämpimään!
Piilota

Lisätietoa

Ota yhteyttä Tjäreborgin ryhmäosastoon

Ota yhteyttä

Kun käännytte puoleemme, saatte oman yhteyshenkilön, joka auttaa teitä juuri teille sopivan matkan suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Puh: 09 123 7681 Klo 9-17 (ma-pe)

Jätä tarjouspyyntö: Täytä lomake

Puhelinnumero: 09 123 7681
Klo 9-17 (ma-pe)

Jätä tarjouspyyntö:
Täytä lomake

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.