Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kolme Kreikan saarta
  • Yksi päivä merellä
  • Nähtävyyksiä
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Laaja valikoima ravintoloita
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Tule mukaan ihanalle risteilylle Costa Deliziosa -risteilyalukselle ja koe muutamia valittuja Italian ja Kreikan helmiä. Viikko tarjoaa upean sekoituksen kulttuuria, historiaa, aurinkoa ja rantaelämää, hyvää ruokaa, juomaa sekä ostosmahdollisuuksia ja mielenkiintoisia retkiä. Yksi päivä vietetään merellä ja silloin voit nauttia kaikista laivan palveluista. Costa Deliziosaa pidetään yhtenä Costa Cruises -laivaston tyylikkäimmistä aluksista. Aluksella on kaikki mahdollinen, mitä mukavaan ja miellyttävään risteilyyn tarvitaan. Tarjolla on paljon viihtyisiä ravintoloita ja baareja, uima-altaita sekä hieno spa-osasto, jossa voit hemmotella itseäsi jollakin ihanalla hoidolla. Jos haluat treenata myös risteilyn aikana, voit käydä kuntosalilla, lenkkeillä juoksuradalla tai kokeilla golfsimulaattoria. Lapset saavat uusia kavereita lasten- ja nuortenkerhossa, ja iltaisin voit valita, haluatko nähdä upean showesityksen, kokeilla onneasi kasinolla tai nähdä jonkun 4D-elokuvan. Jos olet oikea yökyöpeli, voit jatkaa iltaa diskossa.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa ehkäpä koko Euroopan romanttisimmasta kaupungista, Venetsiasta. Ensimmäinen vuorokausi vietetään sinisillä aalloilla ja sinulla on aikaa tutustua alukseen kaikessa rauhassa. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Kefalonia, Kreikassa. Costa Deliziosa laskee ankkurit hurmaavan pääkaupunki Argostolin edustalla. Kaupungissa voit kuljeskella pitkin Lithostroto-kävelykatua ja seurata katuelämää. Voit myös nauttia jotain purtavaa viihtyisissä tavernoissa ja baareissa, eikä lähimmälle rannallekaan ole pitkä matka. Seuraavan kerran alus pysähtyy kuvankauniilla Santorinin saarella. Valkoiset talot siniseksi maalattuine kattoineen yhdessä turkoosinsinisen Välimeren kanssa luovat lumoavan näkymän. Pääkaupunki Firassa voit kävellä kaikessa rauhassa viehättävillä kujilla. Itärannikolla on useita rantoja, joilla on mustaa laavahiekkaa.

Seuraavana aamuna alus saapuu trendikkäälle Mykonoksen saarelle, jossa on runsaasti ravintoloita, designputiikkeja ja yökerhoja. Saari vastaa myös mielikuviamme tyypillisestä Kreikasta valkoiseksi kalkittuine taloineen ja kauniine pienine rantoineen, joilla on kristallinkirkasta vettä. Täällä kannattaakin käydä uimassa, sillä seuraava kohde tarjoaa enimmäkseen kulttuuria ja historiaa. Katakolon on viehättävä pieni kylä, joka sijaitsee noin 20 km Olympian kaupungin ulkopuolella. Juuri Olympiassa järjestettiin ensimmäiset olympialaiset. Täällä kannattaa käydä tutustumassa Zeuksen temppeliin ja vanhaan stadioniin. Paluumatkalla Venetsiaan, Costa Deliziosa tekee viimeisen pysähdyksen Italian Barissa, joka on tärkeä kauppa-, satama- ja yliopistokaupunki. Kaupungissa on useita keskiaikaisia monumentteja sekä kauniisti koristeltuja kirkkoja, kuten San Luca ja Basilica di San Nicola, mutta myös todella hyviä ostosmahdollisuuksia, runsaasti ravintoloita ja mukavia aukioita, joissa voit istua alas ja lepuuttaa jalkojasi. Olet monta kokemusta rikkaampi, kun palaat alukselle ja aloitat paluumatkan Venetsiaan, jossa risteily päättyy.