Risteily - Itäinen Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kuusi satamaa kolmessa eri maassa
  • Juomarahat sisältyvät hintaan
  • Maailmanperintökohteeksi listattuja kaupunkeja
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Monipuolinen valikoima ravintoloita
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy hintaan
  • Yksi päivä merellä

Elegantin Costa Deliziosa -risteilijän mukana pääset viikon kestävälle risteilylle, jonka aikana koet Italian kauniin rannikon sekä useita tarunhohtoisia paikkoja Kreikan upeassa saaristossa. Lisäksi näet kauniin kroatialaisen Dubrovnikin keskiaikaisen kaupungin, ennen kuin laiva palaa takaisin Italiaan. Costa Deliziosalla sinulla on monia mahdollisuuksia sekä huviin että rentoutumiseen. Miltä kuulostaa 4D-elokuvateatteri, kasino, näyttävät showesitykset ja suuri spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja? Nuoremmat matkustajat viihtyvät lasten- ja nuortenkerhoissa, joissa he voivat osallistua moniin aktiviteetteihin. Lisäksi laivalla on useita ravintoloita ja baareja.

Lue lisää risteilystä Sulje

Tarunhohtoinen ja viehättävä Venetsia tunnetaan parhaiten monista kanaaleistaan, pienistä silloistaan ja pittoreskeista kapeista kujistaan. Täältä laiva aloittaa matkansa pitkin Italian rannikkoa kohti Baria, jonka vanha kaupunginosa houkuttelee kiemurtelevilla kujillaan ja vanhoilla, hienoilla rakennuksillaan. Kaupungissa on myös jokaisen suuren italialaisen muotitalon liikkeet ja lisäksi monia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Seuraavana aamuna heräät Kreikasta, Korfun satamasta. Saaren sanotaan olevan maan kaunein ja vehrein, ja Unescon maailmanperintökohteeksi listattu Korfun kaupunki on hyvin tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan. Sitten on vuorossa Kreikan valokuvatuin lomakohde: Santorini. Harvalta on jäänyt huomaamatta valkoiseksi kalkitut sinikattoiset talot, jotka levittäytyvät kallion rinteille. Saaren yksi isoimmista kaupungeista, Fira, houkuttelee ravintoloillaan, baareillaan ja ostosmahdollisuuksillaan. Saaren itärannikolla on pitkiä rantoja, joissa on näyttävää, mustaa tulivuoriperäistä hiekkaa. Costa Deliziosa saapuu seuraavaksi trendikkäälle ja viehättävälle Mykonokselle. Täällä voit katsella julkkiksia, jotka saapuvat kesäkaudella näkymään, juhlimaan, tekemään ostoksia ja lomailemaan. Mykonoksella on myös suuri viihde-, ravintola- ja baaritarjonta sekä kauniita rantoja.

Kreikan kaikkien nähtävyyksien jälkeen on mukava viettää päivä merellä ja sulatella kokemaansa. Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia laivan tarjonnasta hyvän ruoan, viihdeohjelman, liikuntamahdollisuuksien ja aktiviteettien merkeissä. Risteily on ehkäpä jättänyt parhaimman tarjottavansa viimeiseksi, sillä viimeinen pysähdys on oikea kroatialainen jalokivi, Dubrovnik. Kaupunki on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi ja on helppo ymmärtää miksi. Dubrovnik on säilynyt hyvin ja täällä saat nauttia majesteetillisista julkisivuista, kapeista kujista, marmoripäällystetyistä kaduista ja kauniista kaupunginmuurista. Pääset myös helposti uimaan ihanille rannoille hieman kaupungin ulkopuolelle. Seuraavana päivänä Costa Deliziosa palaa takaisin Venetsiaan kokemusrikkaan viikon jälkeen.