Risteily - Itäinen Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Kolme kreikkalaista saarta
  • Yksi päivä merellä
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Luonnonkauniita maisemia
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Lähde Rhapsody of the Seas -risteilijän mukana kauniiseen Kreikan saaristoon ja Montenegroon. Koet ihastuttavan sekoituksen luonnonkauniita maisemia, suurkaupungin sykettä ja hienoja rantoja. Viikon aikana pääset muun muassa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan, kolmeen viehättävään kreikkalaiseen saareen sekä kauniiseen Kotoriin Montenegrossa. Rhapsody of the Seas tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, ruokaa ja juomaa. Laivalla on jokaiselle jotakin ja se sopii myös lasten kanssa matkustaville.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa kauniista italialaisesta Venetsian kaupungista, joka on tunnettu monista kanaaleistaan, vaikuttavista palatseistaan ja vilkkaista aukioistaan. Kaupunki onkin suosittu pysäkki Välimeren-risteilyillä. Rhapsody of the Seas -risteilijän ensimmäinen pysäkki Kotor Montenegrossa tarjoaa maailman kauneimman sisääntulon. Sen jälkeen vuorossa on kreikkalainen Korfun saari, jossa on monia hienoja rantoja ja kirkasta vettä. Kulje pitkin maailmanperintökohteeksi listatun Korfun kaupungin katuja ja nauti saaren kauniista oliivilehdoista ja korkeista vuorista. Sitten risteilijä saapuu Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan, jossa voit osallistua joko järjestetylle retkelle tai tutustua kaupungin moniin nähtävyyksiin omatoimisesti, ennen kuin Rhapsody of the Seas jatkaa matkaansa kohti jetset-saari Mykonosta ja viehättävää Argostolia Kefaloniassa.

Laivalla on suuri valikoima aktiviteetteja ja palveluita. Merellä vietettävien tuntien aikana voit nauttia auringosta ja merituulesta aurinkokannella. Voit myös hyödyntää Rhapsody of the Seasin palveluita ja mukavuuksia silloinkin, kun laiva on satamassa. Suuri osa risteilyä on erilaiset retket. Voit varata järjestettyjä retkiä tai tutustua kohteisiin omatoimisesti.