Tjäreborgin opastettu Dubai-risteily

Suomalainen matkanjohtaja

Risteilyloma Dubain maisemissa

Ajankohta: 5.–13.1.2020
Kohde: Dubai, Arabiemiraatit
Hinta: alk. 1 320,-

Lähde tammikuussa suomalaisen ryhmän mukana elämykselliselle risteilylomalle tuhannen ja yhden yön maisemiin. Royal Caribbean -varustamon Jewel of the Seas -alus lähtee matkaan Dubaista ja poikkeaa viikon aikana Qatarissa, Bahrainissa, Abu Dhabissa ja Sir Bani Yasin saarella. Mukana risteilyllä on myös Tjäreborgin suomalainen matkanjohtaja.

Loppuunmyyty

Hintaan sisältyy:

 • Flydubain lennot Helsinki–Dubai–Helsinki, sis. matkatavarat (20 kg) ja lentoateriat
 • lentokenttäkuljetukset Dubaissa
 • risteily valitussa hyttiluokassa, täysihoito risteilyn aikana
 • suomenkielinen opastettu kaupunkikierros Dubaissa ja aamiainen kierroksen aikana
 • Tjäreborgin suomalaisen matkanjohtajan palvelut
 • verot, viranomais-ja satamamaksut
 • juomarahat risteilyaluksen henkilökunnalle

Matkaohjelma

Sunnuntai 5.1. Helsinki–Dubai
Tapaamme Helsinki–Vantaan lentoasemalla. Flydubain lento FZ1784 Helsingistä Dubaihin lähtee kello 22.55.

Maanantai 6.1. Dubai, lähtö risteilylle
Lento saapuu Dubaihin aikaisin aamulla kello 7.25. Lentokentältä lähdemme suoraan kaupunkikierrokselle tutustumaan Dubaihin. Kaupunkikierroksen aikana nautitaan myös aamupala. Noin puolen päivän aikaan suuntaamme satamaan ja nousemme Jewel of the Seas -laivaan. Laivan ravintolat ja muut palvelut ovat heti käytettävissä. Kello 17 Jewel of the Seas irroittaa köydet ja lähtee merelle.

Tiistai 7.1. Leppoisa meripäivä
Päivä vietetään kokonaan merellä. Risteilyaluksella ei käy aika pitkäksi vaan ohjelmaa riittää. Rentoudu auringossa uima-altaalla, pelaa kierros minigolfia tai hemmottele itseäsi spa-osastolla. Ravintoloiden makuelämykset ja hyvä viihdeohjelma kuuluvat toki myös asiaan risteilylomalla.

Keskiviikko 8.1. Qatar
Jewel of the Seas saapuu Qatarin pääkaupunkiin Dohaan kello 8. Vilkkaissa soukeissa on hauska kierrellä ja aistia tuoksuja ja tunnelmaa, vaikka erityisiä hankintoja ei olisikaan mielessä. Dohassa on myös hieno islamilaisen taiteen museo, jossa kannattaa piipahtaa. Matka jatkuu kello 18.

Torstai 9.1. Bahrain
Risteilyn seuraava satamapysähdys on noin kolmestakymmenestä saaresta koostuva Bahrain. Sen pääkaupunkiin Manaman saavutaan kello 8. Formulakisoistaan tuttu Bahrain on suhteellisen tuntematon matkakohde, joka on mukava sekoitus modernia arkkitehtuuria ja historiallisia nähtävyyksiä. Laiva lähtee satamasta kello 18.

Bur Dubai

Abu Dhabi

Doha

Perjantai 10.1. Sir Bani Yas
Aamulla kello 8 Jewel of the Seas ankkuroituu Arabiemiirikuntien suurimman saaren Sir Bani Yasin tuntumaan. Saari tarjoaa luonnonläheisiä kokemuksia ja jännittäviä aktiviteetteja. Jos haluat vain nauttia lämmöstä ja rantaelämästä, valitse itsellesi sopiva paikka pitkältä, pehmoiselta hiekkarannalta. Laiva jatkaa matkaa kello 18.

Lauantai 11.1. Abu Dhabi
Laiva saapuu Arabiemiirikuntien pääkaupunkiin Abu Dhabiin aamulla kello 8. Abu Dhabi oli aiemmin pieni kalastajakylä, ja vain muutaman sukupolven kuluessa kaupunki on kehittynyt yhdeksi maailman metropoleista. Pilvenpiirtäjät ja palatsit ovat sulassa sovussa perinteisen arabialaisen kulttuurin ja historian kanssa. Laiva lähtee kello 20.

Sunnuntai 12.1. Dubai
Laiva saapuu Dubaihin aamulla kello 8. Vietä päivä kaupungilla shoppaillen tai nähtävyyksiin tutustuen. Voit vaikka käydä ihastelemassa maailman korkeinta rakennusta Burj Khalifaa ja sieltä aukeavia maisemia tai tutustua kiinnostavaan Dubain historiasta kertovaan museoon. Tai ehkä haluatkin viettää päivän vielä risteilylaivamme palveluista nauttien. Laiva jää yöksi Dubain satamaan, ja yövymme laivassa.

Maanantai 13.1. Dubai, paluulento Suomeen
Aamiaisen jälkeen on aika jättää laiva. Kello 9.30 bussikuljetus Mall of the Emirates -ostoskeskukseen, jossa on vielä vapaata aikaa ostoksille ja vaikkapa lounaalle. Kuljetus lentokentälle lähtee ostoskeskukselta kello 13.30. Lento FZ1783 lähtee kello 17.10 ja saapuu Helsinkiin kello 21.55.

Huom. Risteilyn aikana yhteinen illallinen on joka päivä kello 18 laivan upeassa pääravintolassa. Halutessasi voit toki illastaa myös laivan muissa ravintoloissa. Osa ravintoloista on lisämaksullisia.

Hyttiluokat ja hinnat

Valitse ja varaa risteilyloma mieluisassa hyttiluokassa.

1 320,- Sisähytti, ilman ikkunaa, koko n. 15 m²
1 399,- Ulkohytti, ikkunallinen, koko n. 16 m²
1 740,- Parvekehytti, oma parveke, koko n. 17,5 m², parveke n. 5 m²

Kokonaishinta/henkilö. Kysy yhden hengen hytin lisämaksut ryhmämyynnistämme. Hintaan ei voi yhdistää muita tarjouksia tai alennuksia.

Hyteissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, jotka voi yhdistää. Hyteissä on pieni istuinryhmä, tv, puhelin, tallelokero, minibaari, kirjoituspöytä, hiustenkuivaaja, wc ja suihku. Ilmastointi ja 110/220 voltin pistorasiat.

Muuta huomioitavaa

 • Hintaan sisältyy yksinkertaiset ruokajuomat, mehu, kahvi ja tee. Alkoholijuomat, juomat tölkeissä tai pulloissa sekä erikoiskahvit ja teet ovat lisämaksullisia.
 • Laivayhtiö tarjoaa satamapysähdyksillä erilaisia lisämaksullisia kansainvälisiä retkiä. Retkiä voi varata etukäteen tai laivalla.
 • Varustamon nettisivun kautta tai risteilyn alussa laivalla voi ostaa myös erilaisia valmiita juomapaketteja. Paketit on hinnoiteltu per päivä, juomien määrässä ei ole rajoitusta.
 • Suosittelemme matkavakuutusta varauksen yhteydessä.
 • Matkaohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia tai tarkennuksia.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma–pe klo 9–17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Tjäreborgin matkapakettiehdot
Tätä matkaa koskevat erilliset peruutusehdot ja kulut jotka ilmoitetaan varausvahvistuksen yhteydessä.