Marseille, Teneriffa, Madeira, Malaga

Risteilylaivan arvosana 3,5

Paketti sisältää risteilyn ja lennot

  • Seitsemän satamaa neljässä eri maassa
  • Suurkaupunkien sykettä
  • Neljä päivää merellä
  • Upeita rantoja
  • Paljon erilaisia aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy hintaan
  • Juomarahat sisältyvät hintaan

Costa Pacifica aloittaa matkan Italian pääkaupungista Roomasta, jossa on monia vaikuttavia rakennuksia ja historian havinaa. Jos yövyt kaupungissa ennen risteilyn alkua, hotellisi sijaitsee keskeisellä paikalla ja Civitavecchian satamaan on Roomasta noin 1,5 tunnin matka junalla. Risteilyn ensimmäinen pysäkki on Savona, joka on yksi Ligurian alueen suurimmista kaupungeista ja houkuttelee historiallisilla nähtävyyksillään. Kun laiva jättää Savonan taakseen, on suuntana Marseille. Marseille on dynaaminen suurkaupunki, joka tunnettu rikkaasta kulttuurielämästään: täällä on mielenkiintoisia museoita, taidetta ja musiikkia. Kaupungin ulkopuolella sinua tulevat vastaan laventeliniityt, pittoreskit kylät ja suuret viinitarhat. Kun palaat laivaan, voit istahtaa aurinkotuoliin sulattelemaan uusia kokemuksia ja nauttimaan maisemista. Sitten onkin aika viettää seuraavat kaksi vuorokautta merellä, joten sinulla on runsaasti aikaa tutustua laivaan perinpohjaisesti.

Seuraavaksi nouset maihin Lanzaroten pääkaupungissa Arrecifessä. Täällä on kaikkea, mitä espanjalaiselta suurkaupungilta voi odottaa, kuten kauppoja ja gallerioita sekä kulttuurikeskus. Seuraavaksi matka jatkuu toiselle Kanariansaarelle. Teneriffan Santa Cruzissa on myös tarjolla suurkaupungin tunnelmaa. Retki kaupungin vanhoihin osiin, ylhäällä rinteellä, on suositeltavaa ennen kuin Costa Pacifica jatkaa matkaansa kohti Madeiran pääkaupunkia Funchalia. Saarella on helppo liikkua, jos haluat vaikkapa pelata golfia, käydä levada-vaelluksiella tai nauttia lounasta ja ihastella samalla upeita näköaloja yli Atlantin. Seuraavaksi vietetään päivä merellä, ennen kuin laiva saapuu Välimerelle ja rantautuu Malagaan Espanjan etelärannikolle. Malaga sopii hyvin ranta- ja kaupunkilomalle, ja luonnollisesti täällä on myös hyviä ostosmahdollisuuksia ja viihtyisiä ravintoloita. Costa Pacifican jättäessä Malagan taakseen, vietetään vielä yksi vuorokausi merellä, ennen kuin saavutaan takaisin Roomaan.

Laivalla ei varmasti tule tylsää – aluksella on kaikkea mahdollista, 6000 m² suuruisen spa-osaston lisäksi tarjolla on kuntosali, vesiliukumäki sekä 4D-elokuvateatteri, golfsimulaattori, kasino ja lasten- ja nuortenkerho. Tervetuloa!