Risteily - Välimeri 11 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Seitsemän eri kohdetta
  • Neljä päivää merellä
  • Nähtävyyksiä
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Laaja valikoima ravintoloita
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Lähde mukaan Costa Cruises -varustamon suurimmalla Costa Favolosa -risteilyaluksella, ihanalle risteilylle Italian Roomasta Ranskan Marseilleen ja edelleen Kanariansaarten kautta Madeiralle, Malagaan ja takaisin Roomaan. Merellä vietetään neljä päivää, joten sinulla on runsaasti aikaa tutustua aluksen kaikkiin palveluihin. Aluksella on useiden ravintoloiden, baarien ja uima-altaiden lisäksi vesiliukumäki ja suuri spa-osasto, joka on kooltaan 6000 m2, sekä kuntosali, 4D-elokuvateatteri, teatteri ja golfsimulaattori. Toisin sanoen tekemistä riittää joka lähtöön. Lapset voivat pitää hauskaa lasten- ja nuortenkerhossa, jossa järjestetään erilaisia aktiviteetteja.

Lue lisää risteilystä Sulje

Costa Favolosa jättää taakseen Rooman ulkopuolella sijaitsevan Civitavecchian sataman ja ottaa suunnan kohti toista italialaista kaupunkia, Savonaa. Täällä on paljon nähtävyyksiä, esim. Priamarin linnoitus, jonka juuret juontavat aina 1500-luvulle saakka, sekä pieni Santa Marian kappeli. Viehättävää, keskiaikaista Via Pia -katua reunustavat monet kaupat. Ja jos haluat uimaan rannalle, on siihen hyvät mahdollisuudet. Seuraavana päivänä laiva saapuu ranskalaiseen suurkaupunkiin, Marseilleen, joka on tunnettu rikkaasta kulttuurielämästään, mielenkiintoisista museoista, taiteesta ja musiikista. Kun haluat pulahtaa mereen, sataman eteläpuolella on useita hienoja rantoja.

Kaksi seuraavaa vuorokautta vietetään merellä ja nyt voit etsiä ovat lempipaikkasi Costa Favolosalla. Kun seuraavan kerran astut kiinteälle maaperälle, oletkin jo Arrecifessa, Lanzarotella. Entisestä pienestä kalastajakylästä on kehittynyt saaren suurin kaupunki, jossa on ostosmahdollisuuksia, kala- ja äyriäisravintoloita sekä nähtävyyksiä, kuten vanha linnoitus ja kaunis katedraali. Matka jatkuu kohti Santa Cruzia ja Teneriffaa. Täällä voit vierailla oopperatalossa, museoissa, kauniissa puistoissa ja Tenerife Parque Maritimossa, joka on ihana merivesiallasalue meren rannalla. Seuraavana aamuna astut maihin Madeiralla. Pääkaupunki Funchalin vanha keskusta on kunnostettu ja siistitty, ja nyt siellä on tyylikkäitä kauppoja sekä innovatiivisia ravintoloita. Funchalista on helppo lähteä retkeilemään, pelaamaan golfia tai patikoimaan suosituille levadoille. Seuraava päivä vietetään merellä ennen kuin Costa Favolosa heittää ankkurit Espanjan mantereella sijaitsevan Malagan edustalla. Täällä voit käydä Picasso-museossa ja syödä suussa sulavia tapaksia, ennen kuin palaat alukselle. Vielä yhden merellä vietetyn päivän jälkeen alus saapuu Roomaan, jonne risteily tällä kertaa päättyy.