Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kolme Italian kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Maailmanperintökohde Valletta
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Costa Pacifica vie sinut ikimuistoiselle risteilylle Välimerelle. Mitäs mieltä olet, jos saat kokea Espanjan metropoli Barcelonan, Mallorcan helmen Palman, Maltan pääkaupungin Vallettan ja viettelevän Sisilian saaren Italiassa saman viikon aikana? Lisäksi saat viettää yhden päivän merellä, jolloin voit nauttia aluksen monipuolisista palveluista. Tarjolla on kaikkea mahdollista uima-altaista vesiliukumäkiin, suuri spa-osasto, joka on kooltaan 6000 m2, valtava teatteri ja 4D-elokuvateatteri sekä kuntosali, juoksurata ja golfsimulaattori. Lapset saavat tutustua uusiin kavereihin ja osallista hauskoihin aktiviteetteihin lasten- ja nuortenkerhossa.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteilyn alku- ja päätepiste on Civitavecchia, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Italian antiikinaikaisesta pääkaupungista, Roomasta. Käytä tilaisuus hyväksesi ja nappaa selfie Fontana di Trevin suihkulähteellä, vieraile Vatikaanissa tai seuraa ihmisvilinää Espanjalaisilla portailla, ennen kuin on aika aloittaa seikkailu Costa Pacificalla. Alus suuntaa ensin Ligurian pääkaupunkiin, Genovaan, jossa uskotaan oleva Euroopan suurin keskiaikainen kaupungin keskusta. Kapeita, keskiaikaisia kujia on yhteensä yli 20 km. Genovassa on myös nähtävyyksiä, kuten Palazzo Ducalen katedraali ja oopperatalo, mutta myös runsaasti ostoskatuja ja museoita. Seuraavana on vuorossa Barcelona, kaupunki, jossa riittää vilskettä ja elämää niin päivällä kuin yölläkin. Käy uimassa Barceloneta Beachillä, kuljeskele goottilaisessa korttelissa tai käy kuuluisassa Parc Güelin puistossa.

Seuraavana aamuna Costa Pacifica kiinnittyy Palma de Mallorcan edustalle. Palman kaupungissa on runsaasti tapaspaikkoja ja viehättäviä ulkoterasseja. Nauti katuelämästä ja kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta, jota voit muistella vielä seuraavan vuorokauden ajan merellä, kun alus matkaa kohti Maltan maailmanperintöluetteloon kuuluvaa pääkaupunkia, Vallettaa. Hurmaavassa Vallettassa on kauniisti sisustettuja kirkkoja, kuuluisa St. Johns Co-Cathedral -katedraali, Upper Barakka Gardens -puisto ja Grand Master Palace -palatsi, vain muutamia nähtävyyksiä mainitaksemme. Kaupunki voi myös ylpeillä Euroopan syvimmällä luonnonsatamallaan, Grand Harbourilla. Tämän risteilyn viimeinen pysähdys tehdään Cataniassa, tarunhohtoisella Sisilian saarella. Kaupunki sijaitsee Etnan tulivuoren eteläpuolella, ja lähistöllä on myös rantoja, jos haluat paeta hetkeksi pois ihmisvilinästä. Kun Costa Pacifica jättää Catanian sataman taakseen, on tullut aika kääntyä takaisin kohti Rooman ulkopuolella sijaitsevaa Civitavecchian satamaa.