Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kuusi eri kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Suurkaupunkeja
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy hintaan
  • Juomarahat sisältyvät hintaan

Lähde mielenkiintoiselle risteilylle Välimerelle Costa Pacificalla. Aluksella on kaikki mahdolliset palvelut mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan – useita uima-altaita, spa, hyvää ruokaa ja juomaa, ostosalue, kuntosali, teatteri, elokuvateatteri, kasino ja disko. Nuorimmille risteilyvieraille on lasten- ja nuortenkerho, jossa lapset voivat osallistua hauskoihin aktiviteetteihin. Maissa saat tutustua niin suuriin kuin pieniinkin kaupunkeihin, joissa kaikissa on tarjolla jotain ainutlaatuista.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Civitavecchiasta, Rooman ulkopuolelta. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Genova, Italiassa. Täällä on yksi koko Italian romanttisimmista puistoista, Parco Durazzo Pallavicini. Puisto on kooltaan kahdeksan hehtaaria, ja puistossa on runsaasti erilaisia kasveja ja eläimiä, suihkulähteitä ja vesipuistoja. Puistosta on fantastiset näkymät merelle päin. Kannattaa myös käydä Museo Galata -merimuseossa, jossa on esillä kaupungin historiaa. Seuraavana on vuorossa Espanjan metropoli, Barcelona. Käy Gaudín keskeneräisessä katedraalissa, La Sagrada Familiassa, tai Dalí-museossa ja Parc Güel -puistossa. Lisäksi suosittelemme tutustumaan goottilaisen korttelin viihtyisiin ravintoloihin. Tai voit käydä uimassa Barceloneta Beach -rannalla. Kannattaa kuitenkin säästää energiaa seuraavaan kohteeseen, joka on Palma de Mallorca, sillä luvassa on kulttuuria ja nähtävyyksiä. Palmassa voit myös lähteä kävelylle pitkin palmujen reunustamaa bulevardia tai nauttia lautasellisen maukkaita tapaksia jonkin viehättävän aukion laidalla.

Kun Costa Pacifica jättää Palman sataman taakseen, saat viettää rentouttavan vuorokauden merellä ja ladata akkujasi ennen risteilyn kahta viimeistä pysähdystä. Maltan pääkaupunki, Valletta, näyttää mahtavalta mereltä katsottuna. Kaupungin ympärillä sijaitsevilta kukkuloilta kohoavat korkeat muurit ja majesteettiset rakennukset muistuttavat menneestä ajasta. Kaupunki on oikea paratiisi sinulle, joka olet kiinnostunut kulttuurista ja historiasta. Kiinnostavia kohteita ovat esim. St. Johns Co-Cathedral ja Grand Master Palace -palatsi. Risteilyn viimeinen pysähdys tehdään Sardinian pääkaupungissa, Cagliarissa. Myös täällä on runsaasti näkemistä ja tekemistä. Castellon kaupunginosa, jonka juuret juontavat keskiajalle saakka, on vierailun arvoinen, samoin Santa Marian katedraali ja roomalainen amfiteatteri. Illan hämärtyessä on aika aloittaa paluumatka Roomaan, jonne risteily tällä kertaa päättyy.