Risteily - Norjan vuonot 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Seitsemän eri kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Norjan vuonot
  • Luonnonkauniita maisemia
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Lähde mielenkiintoiselle risteilylle Norjan fantastiseen luontoon! Costa Fascinosa risteilee Tanskan pääkaupungista Kööpenhaminasta Norjan Hellesyltiin, Geirangeriin, Bergeniin ja Stavangeriin, josta edelleen Göteborgiin Ruotsiin ja Warnemündeen Saksaan, josta alus palaa takaisin Kööpenhaminaan. Costa Fascinosa on yksi Costa Cruisesin suurimmista aluksista, ja tarjolla on kaikki mahdolliset palvelut, mitä onnistuneeseen risteilyyn tarvitaan. Nauti hyvästä ruuasta ja juomasta ravintoloissa, pulahda altaaseen, treenaa kuntosalilla tai juoksuradalla, hemmottele itseäsi ihanalla hoidolla spa-osastolla, nauti showesityksistä teatterissa tai katso hyvä elokuva elokuvateatterissa, kokeile onneasi kasinolla ja illan päätteeksi voit tanssia sydämesi kyllyydestä diskossa. Myös lapsille on luvassa ihana risteily, sillä lasten- ja nuortenkerhossa järjestetään runsaasti erilaisia hauskoja aktiviteetteja.

Lue lisää risteilystä Sulje

Vietettyään ensimmäisen vuorokauden merellä, Costa Fascinosa saapuu Hellesyltiin, pieneen kylään luonnonkauniissa Sunnylven-vuonossa. Täällä alus pysähtyy, jotta voit nauttia henkeäsalpaavan kauniista maisemista. On helppo ymmärtää, miksi alue on saanut kunnian olla mukana Unescon maailmanperintöluettelossa. Hellesyltistä ei ole pitkä matka seuraavaan kohteeseen, joka on Geiranger. Käy kauniilla Djupvatnet-järvellä, joka sijaitsee noin 1000 metriä merenpinnan yläpuolella, tai ajele ylös pitkin Eagle Roadia ja nauti majesteettisista näkymistä Geirangerfjordeniin ja "Seven Sisters" -vesiputouksille päin. Seuraavaksi on vuorossa Bergen, Norjan toiseksi suurin kaupunki, joka oli keskiajalla tärkeä kauppakaupunki. Kaupunki tunnetaan nykyään vilkkaasta laiturista, jolla on kaupungille ominaiset puurakennukset, sekä romanttiseen tyyliin rakennetusta tyylikkäästä Marian kirkosta. Viimeinen Norjan kohde on Stavanger, eloisa yliopistokaupunki, joka on myös kerran valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Stavanger ei ole mikään suurkaupunki, joten suurimpaan osaan kaupunkia pääsee kävellen Vanhankaupungin satamasta, johon alus kiinnittyy.

Seuraavana päivänä tutustut Ruotsin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Götegorgiin. Kävele Avenyn-paraatikadulla, shoppaile Nordstanissa tai käy Lisebergin huvipuistossa. Satamasta kestää noin 20 minuuttia bussilla tai taksilla kaupungin keskustaan. Tämän risteilyn viimeinen pysähdys tehdään Warnemünden rantakohteessa, Pohjois-Saksassa. Täältä pääset viihtyisään hansakaupunkiin, Rostockiin, vajaassa puolessa tunnissa, tai voit lähteä pidemmälle retkelle (n. 2,5 tuntia) Berliinin metropoliin. Kun Costa Fascinosa nostaa jälleen ankkukrit, on aika palata Kööpenhaminaan, jonne risteily päättyy.