Risteily - Itämeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Kuusi maata yhdellä matkalla
  • Kaksi päivää merellä
  • Kaksi päivää Pietarissa
  • Suurkaupunkeja
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy
  • Free at Sea - ei kattausaikoja

Norwegian Escape vie sinut mielenkiintoiselle risteilylle Itämerelle, ja saat vierailla upeissa kaupungeissa, kuten Tallinnassa, Pietarissa, Helsingissä ja Tukholmassa. Aluksella on lukuisia ravintoloita ja baareja, aktiviteetteja sekä suurille että pienille ja runsaasti erilaista viihdeohjelmaa. Aluksella on mm. vesipuisto henkeäsalpaavine vesiliukumäkineen, kiipeilyköysirata, jossa on 99 erilaista estettä, lasten- ja nuortenkerho, spa-osasto, jossa on "lumihuone", ostosalue, kuntosali, kasino ja yökerho. Iltaisin Norwegian Escape -aluksella esitetään ensiluokkaisia showesityksiä, stand-upia ja musikaaleja. Norwegian Cruise Linen risteilyillä täysihoito sisältyy aina hintaan ja varustamolla on käytössä Free at Sea -konsepti, mikä tarkoittaa, että aluksella ei ole ravintoloissa kattausaikoja – voit valita itse, milloin ja missä haluat syödä. Tarjolla on siis kaikkea mahdollista, jotta risteilystä tulee mahdollisimman onnistunut.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Tanskan pääkaupungista, Kööpenhaminasta, ja ensimmäinen pysähdyspaikka on Warnemünden rantakohde Saksassa. Täältä voit helposti tehdä retken vanhaan hansakaupunkiin, Rostockiin, jossa on kaunista arkkitehtuuria ja hyvät ostosmahdollisuudet. Jos haluat lähteä hieman pidemmälle retkelle, niin Berliinin metropoliin on matkaa n. kaksi ja puoli tuntia. Berliinissä on joitakin maailmankuuluja nähtävyyksiä, kuten Brandenburgin portti, Checkpoint Charlie ja Berliinin muuri. Kun alus jättää Warnemünden taakseen, luvassa on päivä merellä ennen kuin on aika astua maihin Tallinnassa. Viron pääkaupungissa on kaunis keskiaikainen keskusta ja nähtävyyksiä, kuten Raatihuoneen aukio ja Aleksanteri Nevskin katedraali. Vanhaakaupunkia ympäröivät hyvin säilyneet kaupunginmuurit, ja muurien ulkopuolella sijaitsevassa keskustassa kohoavat modernit pilvenpiirtäjät, korkeatasoiset hotellit ja monet suuret ostoskeskukset. Toisin sanoen Tallinna tarjoaa mielenkiintoisen sekoituksen vanhaa ja uutta, ja suurin osa nähtävyyksistä sijaitsee vain lyhyen matkan päässä risteilysatamasta.

Seuraavaksi Norwegian Escape saapuu Pietariin, jossa saat viettää kaksi kokonaista päivää. Sinulla on runsaasti aikaa tutustua hienoihin siltoihin, kanaviin ja kulttuurinähtävyyksiin, kuten kuuluisaan Eremitaasin taidemuseoon, maailmanperintöluetteloon kuuluvaan Pietarhovin palatsiin, Kristuksen ylösnousemuksen katedraaliin sekä Iisakinkirkkoon. Pietaria ei syyttä usein kutsuta Venäjän kulttuuripääkaupungiksi. Seuraavana on vuorossa Suomi ja Helsinki. Kaupungin keskusta sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä satamasta, ja täällä voit ostaa suomalaista designia, kuten Marimekkoa ja Iittalaa, tai käydä valkoisessa tuomiokirkossa Senaatintorilla tai Kiasman nykytaiteen museossa. Viimeinen pysähdyspaikka on Nynäshamn, joka sijaitsee noin tunnin automatkan päässä Ruotsin pääkaupungista, Tukholmasta, etelään päin. Voit joko nauttia Tukholman kauniista saaristosta tai lähteä tutustumaan kaupungin keskustaan. Suosittelemme kuljeskelemaan pitkin Vanhankaupungin, Gamla Stanin, kujia tai käymään Skansenilla ja tekemään kävelyretken kauniissa Djurgårdenissa. Päivän kääntyessä iltaan Norwegian Escape jättää Nynäshamnin taakseen ja suuntaa päiväksi merelle, ennen kuin on aika palata Kööpenhaminaan, jonne risteily päättyy.