Intian valtameren -risteilyt

Intian valtameren -risteilyt

Risteily Intian valtamerellä on täydellinen valinta sinulle, joka unelmoit liidunvalkoisista hiekkarannoista, huojuvista palmuista, uskomattomasta luonnosta, mielenkiintoisista retkistä ja eksoottisista lomakohteista. Costa Cruisesin laivoilla saat nauttia hyvistä ravintoloista, spa-osastosta, kuntosalista ja monesta muusta. Laiva risteilee muutamissa Intian valtameren fantastisimmista saarista. Mauritiuksella on tarjolla ihastuttavia rantoja, kaunista luontoa ja ensiluokkaista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Seychelleilla laiva ankkuroituu pääsaarelle Mahélle, jossa vietettävät kaksi yötä sisältyvät risteilyn hintaan. Pääset siis helposti tutustumaan sekä Mahéen ja vaikkapa naapurisaariin Prasliniin tai La Digueen.

Miksi lähteä risteilylle Intian Valtamerelle
Madagaskar on maailman neljänneksi suurin saari ja se tarjoaa ainutlaatuista kasvistoa ja eläimistöä, jota et näe missään muualla maailmassa. Täällä on kaikkea suurista luonnonreservaateista ja nähtävyyksistä vaikuttaviin hiekkakivimuodostelmiin ja kultaisiin rantoihin. Intian valtameren -risteilyllämme vierailemme lisäksi vehreällä La Reunionilla, Ranskan hallinnon alla olevalla saarella. Pääkaupungissa St. Denisissä näet ihanan sekoituksen eri kulttuureita. Saari on vihreä ja mäkinen, ja kannattaakin vierailla saaren korkeimmassa kohdassa Maïdossa, 2 200 metrin korkeudessa, josta avautuvat häikäisevät näköalat pitkään sammuneena olleeseen kraatteriin Cirques de Mafateen.

Tjäreborgin kätevillä risteilypaketeilla saat kaiken: lennot, hotelliyöpymisen lähtöpaikassa sekä risteilyn. Costa Cruises -risteilyillä juomarahat sisältyvät hintaan, n. 10 euroa (12,50 USD)/aikuinen/päivä ja n. 5,50 euroa (6,25 USD)/lapsi/päivä.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}

Karibian risteilyopas