Risteily Havaijilla 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Viisi kohdetta neljällä saarella
  • Täysihoito sisältyy hintaan
  • Luonnonkauniita maisemia
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho

Pride of American matkassa pääset unohtumattomalle risteilylle Havaijin kauniiseen saaristoon. Viikon aikana opit muun muassa tuntemaan pääkaupunki Honolulun, saariryhmän suurimman saaren Mauin sekä Kauain, joka on vanhin kahdeksasta suurimmasta saaresta. Kaikissa näet henkeäsalpaavan kaunista luontoa, turkoosia vettä, kauniita vuoristoja, vehreyttä ja vaikuttavia vesiputouksia. Kohteet ovat niin kiehtovia, että sinulla tuskin on aikaa edes viettää lomaa laivalla. Iltaisin voit kuitenkin nauttia Pride of American tarjonnasta: kahdesta allasalueesta, fitness-keskuksesta, spa-osastosta, kasinosta, kaupoista sekä ravintoloista ja baareista.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily lähtee Havaijin pääkaupungista Honolulusta, joka sijaitsee Oahun saarella. Satamassa näet heti kuuluisan Aloha Tower -majakan, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Honolulun Waikiki Beach houkuttelee rantaelämällään, ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla Pearl Harborissa sekä The Bishop Museum -museossa. Risteilyn ensimmäinen pysäkki on Mauin saari, joka on tunnettu uskomattomasta luonnostaan ja ystävällisistä asukkaistaan. Tällä trooppinen kasvillisuus sekoittuu vesiputouksiin kuun pintaa muistuttavissa maisemissa. 200 kilometriä pitkällä rannikolla on monia rantoja valittavanasi. Toisille rannoille on helpompi päästä, kun taas toisille pääsyyn tarvitset kajakkia tai sinun pitää kulkea sademetsän läpi. Vesi on kirkasta ja täynnä elämää. Täällä on muun muassa ryhävalaita, kilpikonnia ja uhanalaisia Havaijin-hylkeitä. Virkistävät tuulet tekevät Mauista myös unelmakohteen eri surffaajille. Kahden Mauilla vietetyn päivän jälkeen on vuorossa Hilo, jossa voit vierailla Lyman Museum -museossa tai Pacific Tsunami Museum -museossa, varsinkin jos haluat oppia lisää Havaijin historiasta. Vajaan 50 kilometrin päässä Hilosta on mielenkiintoinen Volcano National Park, jossa sijaitsee aktiivinen tulivuori Kilauea.

Seuraavaksi vuorossa on Kailua-Kona, joka tunnetaan etenkin vedenalaisesta elämästään. Kalastus kaupungin ulkopuolella on korkeatasoista, ja täällä onkin pyydystetty monia ennätyskaloja. Ui Havaijin parhaimmilla rannoilla, snorklaa ja näe paljon värikkäitä kaloja. Voit myös tutustua ympäristöön kajakilla tai kokeilla surffausta. Sitten Pride of America saapuu Nawiliwiliin Kauailla, "vihreällä saarella". Saaren lumoavat maisemat ja paratiisirannat ovat toimineet kulisseina yli 60 Hollywood-elokuvalle. Täällä on paljon mahdollisuuksia vaelluksiin vehreitä polkuja ja upeita vesiputouksia pitkin. Jos haluat nähdä vielä enemmän Kauain mahtavaa luontoa, suosittelemme käymään hienolla Waimea Canyonilla. Kansallispuisto on Havaijin vastine Grand Canyonille ja se sijaitsee vain 60 kilometrin päässä Nawiliwilin satamasta. Sitten risteily alkaakin olla lopuillaan, mutta saat nauttia vielä yhden iltapäivän ja illan Pride of Americalla, ennen kuin laiva saapuu takaisin Honoluluun.