Risteily - Läntinen Karibia 5 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Kaksi karibialaista saarta
  • Kaksi päivää merellä
  • Royal Caribbeanin yksityinen paratiisisaari
  • Karibialaista tunnelmaa
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Lähde Independence of the Seas -laivan mukana läntisen Karibian risteilylle ja koet karibialaista ruokakulttuuria ja ostoselämyksiä Jamaikalla sekä ihania paratiisirantoja Labadeessa. Risteily kestää viisi yötä ja kaksi päivää vietetään merellä, jolloin voit nauttia laivan monipuolisista aktiviteeteista. Hemmottele itseäsi spa-osastolla, käy elokuvissa tai pelaa kierros minigolfia matkaseurasi kanssa. Nuoremmille matkustajille laivalla on lastenkerho, jossa järjestetään erilaista tekemistä. Ja nälän yllättäessä sinulla on laaja valikoima ravintoloita ja baareja valittavanasi.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Fort Lauderdalesta, joka on yksi Floridan suosituimmista risteilysatamista. Kaupunki on rakennettu vaikuttavan kanaalisysteemin ympärille, jossa luksushuvilat, huvijahdit ja purjeveneet kelluvat vieri vieressä. Ja kuten myös suosittu naapurissa sijaitseva Miami, voi Fort Lauderdalekin ylpeillä ostosmahdollisuuksillaan, baareillaan ja ravintoloillaan. Kun laiva jättää taakseen Floridan Venetsiaksikin kutsutun kaupungin, vietetään ensimmäinen päivä merellä ja sinulla on hyvin aikaa tutustua kaikkiin laivan palveluihin.

Seuraavana aamuna Independence of the Seas saapuu Royal Caribbeanin yksityiseen paratiisiin Labadeelle, jota ympäröi kaunis luonto vehreine vuorineen toisella puolella ja sininen meri toisella. Täällä on monia aktiviteetteja, vesiurheilumahdollisuuksia, rentoutumista ja paljon muuta niin isoille kuin pienillekin. Labadeen jälkeen risteilyllä on vuorossa Falmouth Jamaikalla. Täällä sinun tulee ehdottomasti kokeilla ainakin yhtä yli 300 paikallisesti valmistetusta jerk-mausteseosreseptistä. Makuelämyksen jälkeen voit tutustua kaupungin ostosmahdollisuuksiin, nähtävyyksiin ja arkkitehtuuriin. Risteilyn viimeinen kokonainen päivä vietetään merellä ja voit vielä nauttia laivan palveluista, ennen kuin Independence of the Seas palaa takaisin Fort Lauderdaleen.