Labadee, Jamaika, Meksiko- hotelliyöpyminen Fort Lauderdalessa

Risteilylaivan arvosana 4

Paketti sisältää risteilyn, lennot ja hotellin

  • Yksi maailman suurimmista risteilyaluksista
  • Kolme saarta läntisellä Karibialla
  • Royal Caribbeanin yksityinen paratiisisaari
  • Useita päiviä merellä
  • Laivalla laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja
  • Lasten- ja nuortenklubit
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Tällä viikon pituisella risteilyllä näet kolme läntisen Karibian kaunista saarta - Labadee, Jamaika ja Cozumel. Risteilet yhdellä maailman suurimmista risteilyaluksista. Allure of the Seas voi ylpeillä laajalla valikoimalla erilaisia aktiviteetteja. Laivaan mahtuu noin 5000 matkustajaa, mutta koska laiva on niin suuri, laivalla on harvoin tungosta. Täällä riittää tekemistä jokaiselle, halusitpa sitten huvitella, osallistua vauhdikkaisiin aktiviteetteihin tai vain rentoutua aurinkotuolissa kannella. Allure of the Seas sopii erinomaisesti myös lapsille, sillä laivalla on omat kerhonsa niin lapsille kuin teineillekin.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Fort Lauderdalen satamasta. Allure of the Seas risteilee runsaan vuorokauden merellä, joten sinulla on heti risteilyn alussa mitä mainion tilaisuus hyödyntää kaikkia laivan palveluja. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Royal Caribbeanin yksityinen paratiisi, Labadee. Nauti kauniista luonnosta ja upeista rannoista tai käytä tilaisuus hyväksesi ja pyyhällä veden päällä maailman pisintä vaijerirataa pitkin, zipline Dragon's Breath Flight Linge. Tämän jälkeen matka jatkuu kohti Jamaikaa ja saaren pohjoisrannikolla sijaitsevaa Falmouthin satamaa. Kauniilla Jamaikalla on monta kiehtovaa luontoelämystä, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Voit valita useista erilaisista rekikohteista, joista yksi on Dunn's River Falls –vesiputous. Mikäli mieluummin vietät aikaa Falmouthissa, tarjolla on ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita.

Allure of the Seas matkaa matkaa kohti Meksikoa ja Cozumelin saarta, jonne saavutaan vuorokauden merimatkan jälkeen. Perillä Cozumelillä voit nauttia rantaelämästä jollakin saaren monista kauniista rannoista. Saari on myös tunnettu hyvistä sukellus- ja snorklausmahdollisuuksistaan. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ihastele kauniita koralliriuttoja ja kaloja, jotka kimaltelevat kaikissa sateenkaaren väreissä. Mikäli shoppailu ja ravintolat kiinnostavat enemmän, suosittelemme saaren suurinta kaupunkia, San Miguelia. Auringon laskeuduttua Allure of the Seas aloittaa paluumatkan kohti Floridaa, ja puolentoista vuorokauden jälkeen laiva saapuu takaisin Fort Lauderdalen satamaan.