Key West, Grand Cayman, Meksiko - hotelliyöpyminen Fort Lauderdalessa

Risteilylaivan arvosana 4,5

Paketti sisältää risteilyn, lennot ja hotellin

  • Kolme maata samalla matkalla
  • Kaksi päivää merellä
  • Paratiisirannat Grand Caymanilla
  • Snorklausta Cozumelilla
  • Paljon erilaisia aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Tervetuloa unohtumattomalle risteilylle Celebrity Equinox -aluksella Karibialle! Kuuden päivän aikana sinulla on mahdollisuus nauttia karibialaisesta ilmapiiristä, kauniista luonnosta ja jännittävistä ruokalajeista. Laivalta löytyy jokaiselle jotakin, iästä ja mausta riippumatta. Meripäivien aikana ennätät hyvin tutustumaan kaikkiin laivan palveluihin. Ravintoloissa on luvassa kulinaarisia makuelämyksiä ja halutessasi voit myös lähteä matkakumppanisi kanssa kahdestaan picnicille laivan kannella olevalle viheralueelle. Perheen nuorimmille on kahvila, disco sekä lasten- ja nuorisokerhot, jossa he voivat puuhastella kaikkea kivaa, leikkiä ja tutustua uusiin ystäviin.

Risteilyalus lähtee liikkeelle Floridan Venetsiasta, Fort Lauderdalesta, ja heti aluksi otetaan suunta kohti mantereen eteläisintä kärkeä, Key Westiä. Täällä viehättävässä Key Westin pikkukaupungissa vallitsee trooppinen ilmasto ja sen tunnusmerkkejä ovat pastellinväriset talot, palmut sekä pelikaanit. Key West on aina vetänyt puoleensa boheemeja taiteilijoita ja kirjailijoita, ja sen vuoksi eri puolilla kaupunkia onkin lukuisia pieniä gallerioita. Key Westissä on myös kauniita rantoja ja vedenpinnan alla on paljon nähtävää.

Lue lisää risteilystä Sulje

Seuraava päivä vietetään merellä ja kaikki laivan monipuoliset palvelut ovat käytettävissäsi. Loistavista Karibianmeren maisemista pääset nauttimaan The Oberservation Loungesta käsin tai suuntaa askeleesi Aqua Spahan, jossa voit viettää rentouttavaa päivää ja nauttia saunasta sekä spa-hoitolan erilaisista hemmotteluhoidoista. Seuraava pysähdys on George Townissa, joka sijaitsee Caymansaarista suurimmalla. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet ja voit myös laiskotella rannalla. Lähellä on esimerkiksi kaunis Seven Mile Beachin paratiisiranta, joka on kilometrien pituinen valkoinen hiekkaranta. Vietä aikaa varjossa palmun alla ja käy välillä virkistäytymässä turkoosinvärisessä vedessä. Mutta jos et halua lähteä pois George Townista, voit kierrellä ostoksilla kaupoissa ja tutustua kaupungin ruokapaikkoihin. Seuraavana aamuna heräät meksikolaisessa ilmastossa, sillä laiva on saapunut meksikolaiselle Cozumelin saarelle, Jukatanin niemimaan itärannikon edustalle. Saaren rikas historia juontaa juurensa jo mayakulttuurin aikaan ja eri puolilla saarta on vieläkin nähtävissä vanhojen kylien raunioit. Cozumel tunnetaan toki parhaiten sukellus- ja snorklausmahdollisuuksistaan. Käytä tilaisuus hyväksesi ja käy ihailemassa kauniita koralliriuttoja ja kaloja kaikissa sateenkaaren väreissä tai nauti olostasi ja uimisesta jollakin saaren lukuisista kauniista rannoista. Saaren pääkaupungissa, San Miguelissa, on myös jonkin verran kauppoja ja mukavia ravintoloita, joissa on tarjolla perinteisiä meksikolaisia ruokia. Celebrity Equinox lähtee paluumatkalle kohti Floridaa ja Fort Lauderdalea, mutta ennen risteilyn päättymistä vietetään vielä yksi vuorokausi merellä.