Risteily - Läntinen Karibia 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Yksi maailman suurimmista risteilyaluksista
  • Neljä eri kohdetta
  • Kaksi päivää merellä
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Snorklausta Cozumelilla
  • Kauniita rantoja
  • Paljon erilaisia aktiviteetteja laivalla
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Lähde mukaan risteilylle yhdellä maailman suurimmista risteilyaluksista, Allure of the Seas, itäiselle karibialle. Risteily alkaa Fort Lauderdalesta, Floridasta. Ensimmäisen pysähdyksen aikana keskitytään ottamaan aurinkoa ja nauttimaan rantaelämästä. Heittäydy mukaan seikkailuun ja nauti päivästä Royal Caribbeanin yksityisellä paratiisisaarella Bahamalla - Perfect Day at CocoCay! Täällä on loputtomasti mahdollisuuksia niille, jotka haluavat nauttia kauniista, liidunvalkoisista rannoista, vesipuistoista vesiliukumäkineen, snorklaamisesta tai hyvästä ruuasta. Elämysrikkaan päivän jälkeen on aika viettää vuorokausi merellä, rentoutua ja nauttia aluksen ravintoloista ja palveluista. Risteilyaluksella on runsaasti erilaisia ravintoloita ja erityyppisiä baareja, spa-osastolla voit nauttia ihanista hoidoista, ja iltaisin on tarjolla maailmanluokan viihdeohjelmaa niin suurille kuin pienillekin risteilymatkustajille.

Seuraava kohde on meksikolainen saari, Cozumel, jossa snorklaaminen ja sukeltaminen ovat erittäin suosittuja aktiviteetteja. Fantastisen koralliriutan lisäksi Meksiko houkuttelee maukkailla ruuillaan ja virkistävillä juomillaan. Jos olet kiinnostunut kulttuurista, niin vierailu Maya-kaupungissa kuuluu ehdottomasti ohjelmaan. Risteily jatkuu Meksikossa, sillä seuraavaksi on vuorossa Costa Maya, joka on matkailijoiden keskuudessa melko tuntematon kohde. Suosittelemme vierailua Mayan Pavillion Parkissa, jossa saat kokea mukavan meksikolaisen elämyksen. Saat nauttia hyvää ruokaa, ja myynnissä on paikallisten valmistamaa Maya-taidetta.

Jos olet ihastunut kristallinkirkkaaseen veteen ja monipuoliseen merielämään, seuraava pysähdyspaikkamme ei varmasti tuota sinulle pettymystä. Idyllinen Roatanin saari Hondurasin rannikon edustalla on oikea paratiisisaari, jota ympäröivät fantastiset sukellusmahdollisuudet. Jos mieluummin haluat rentoutua aurinkotuolissa tai lukea kirjaa varjossa, on myös siihen hyvät mahdollisuudet. Muutamien Karibian parhaimmistoon kuuluvien rantojen lisäksi Roatanilla on useita retkikohteita. Täällä on mm. 120 000 neliömetrin kokoinen, suojeltu sademetsä, jossa on eksoottisia kasveja ja eläimiä. Voit nähdä apinoita ja papukaijoja niiden luonnollisessa ympäristössä ja saat nauttia villien mausteiden ja orkideoiden tuoksusta. Risteilyn viimeinen päivä vietetään merellä, ja sinulla on tilaisuus nauttia laivan tarjoamista palveluista ennen kuin Allure of the Seas saapuu takaisin Fort Lauderdalen satamaan.