Risteily - Läntinen Karibia 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Yksi maailman suurimmista risteilyaluksista
  • Viisi eri kohdetta
  • Kaksi päivää merellä
  • Royal Caribbeanin oma paratiisisaari
  • Snorklausta Cozumelilla
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Tervetuloa yhdelle maailman suurimmista risteilyaluksista! Harmony of the Seas vie sinut unohtumattomalle risteilylle läntiselle Karibiealle. Viikon aikana saat nauttia karibialaisesta tunnelmasta, hyvästä ruuasta ja juomasta, uusista elämyksistä ja kauniista paratiisirannoista. Alus risteilee Bahamasaarille, Meksikoon ja Hondurasiin, ja jos haluat kokea amerikkalaista kulttuuria, suosittelemme lomailemaan Floridassa joko ennen risteilyä tai risteilyn jälkeen. Harmony of the Seas -aluksella et tarvitse olla toimettomana. Satamien välillä ehdit tutustumaan mahtavan aluksen monipuolisiin palveluihin ja aktiviteetteihin, joita järjestetään sekä suurille että pienille. Tarjolla on maailmanluokan viihdettä ja hyvät treenimahdollisuudet, voit osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin ja luonnollisesti sinulla on myös aikaa nauttia maukkaasta ruuasta ja virkistävistä juomista.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Port Canaveralista, Floridasta, jonne risteily myös päättyy. Satamakaupunki tunnetaan varmasti parhaiten Kennedy Space Centeristä, jossa saat katsauksen NASA:n jännittävään historiaan ja voit myös kiivetä avaruussukkulan kopion kyytiin. Jos vietät mieluummin aikaasi rannalla, kannattaa suunnata upealle Cocoa Beachin hiekkarannalle. Seuraavana aamuna heräät Royal Caribbeanin yksityisen Perfect Day at CocoCay -paratiisisaaren edustalla. Pysähdyksen aikana saat nauttia auringosta, merestä ja rantaelämästä, tai kokeilla jotain vesiurheiluaktiviteettia. Täällä on varmasti jokaiselle jotakin tekemistä. Seuraava vuorokausi vietetään aluksella, joten nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Harmony of the Seas -aluksen kaikkiin palveluihin paremmin. Nuorimmat risteilyvieraat voivat huvitella lasten- tai nuortenkerhossa, rohkeimmat pääsevät testaamaan aluksen hurjia, vatsanpohjaa kutittavia vesiliukumäkiä, innokkaat kuntoilijat voivat hikoilla kuntosalilla tai jollakin ohjatuista ryhmäliikuntatunneista. Mutta jos haluat vain ottaa rennosti, voit hemmotella itseäsi jollakin ihanalla hoidolla aluksen spa-osastolla tai loikoilla aurinkotuolissa. Aluksella on runsaasti erilaisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Kannattaa myös käydä tutustumassa aluksen omaan Central Park -puistoon, joka koostuu suuresta viheralueesta. Puistossa on myös kahviloita ja kauppoja. Merellä vietetyn vuorokauden jälkeen alus saapuu meksikolaisen saaren, Cozumelin, edustalle. Cozumel sijaitsee Jukatanin niemimaan itärannikolla. Sinulla on mahdollisuus tutustua turkoosin meren kasvistoon ja eläimistöön snorklaten, tai halutessasi voit vain rentoutua aurinkotuolissa huojuvien palmujen varjossa. Cozumelilla on myös rikas historia, ja jos olet kiinnostunut Maya-kulttuurista, saarella on useita paikkoja, joissa voi nähdä vanhojen kylien jäänteitä. Saaren pääkaupungissa, San Miguelissa, on lisäksi joitakin kauppoja ja viihtyisiä ravintoloita.

Risteilyn seuraava pysähdyspaikka on Roatanin saari, joka sijaitsee Hondurasin rannikon edustalla, maailman toiseksi suurimman koralliriutan naapurina. Jos mieluummin pysyt maissa, voit nauttia trooppisesta luonnosta. Saarella on mm. 120 000 neliömetrin kokoinen, suojeltu sademetsä. Risteilyn viimeinen kohde on Costa Maya, Meksikossa. Costa Maya sijaitsee lähellä historiallisia raunioita, joiden historia ulottuu aina 350-luvulle jKr. Voit myös vain rentoutua ja nauttia paikallisesta ruuasta, miellyttävän lämpimistä uimavesistä tai käydä ostoksilla Mahahualin kylässä, joka sijaitsee lähellä satamaa. Meksikon vierailun jälkeen edessä on vielä yksi päivä merellä ennen kuin alus palaa Port Canaveraliin.