Risteily - Läntinen Karibia 10 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Neljä saarta Karibialla
  • Kolme päivää merellä
  • Snorklausta Cozumelilla
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Monipuolinen ravintolavalikoima
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Hyppää mukaan Floridasta lähtevälle risteilylle, jonka aikana pääset muutamille Karibian kauniimmista rannoista ja jännittävimmistä paikoista. Costa Deliziosan 10 päivän risteilyn aikana saat mahdollisuuden nauttia karibialaisesta tunnelmasta, herkullisesta ruuasta sekä elämästä vedenpinnan alapuolella. Laivaa pidetään yhtenä laivaston tyylikkäimpänä ja täällä on paljon tarjottavaa koko perheelle. Laivan aktiviteettiohjelmassa on tekemistä aina liikuntatunneista lasten- ja nuortenkerhoon. Aivan kuten muillakin Costan laivoilla, täälläkin suuri painopiste on ruuassa ja saat maistella niin italialaisia kuin karibialaisiakin herkkuja.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily lähtee Fort Lauderdalen satamasta, joka on Floridan vastine Venetsialle, sillä se on rakennettu vaikuttavan kanaalisysteemin päälle. Ensimmäisenä pysäkkinä on Freeport Bahamasaarilla, jossa voit tehdä verovapaita ostoksia ja nauttia Bahaman kauniista luonnosta. Seuraava päivä vietetään merellä ja saat tutustua kunnolla Costa Deliziosan tarjontaan. Voit hemmotella itseäsi spa-osaston hoidoilla tai pulahtaa uima-altaaseen. Iltaisin nautit viihdeohjelmasta ja maukkaasta illallisesta. Sitten vuorossa on Amber Cove Dominikaanisessa tasavallassa, joka on rantalomailijan unelma. Täällä on useita hienoja rantoja ja pulahdus Karibianmereen on ehdottomasti vierailun kohokohtia. Seuraavan meripäivän jälkeen vuorossa on Roatan, joka sijaitsee Hondurasin rannikolla. Saaren ulkopuolella on maailman melkein suurin koralliriutta, ehdoton kohde sukeltajille. Voit myös viettää päivääsi saaren rannoilla, joiden sanotaan olevan Karibian parhaimmistoa. Saari houkuttelee myös eksoottisella luonnollaan, ja täällä onkin 120 000 neliömetrin kokoinen suojattu sademetsä.

Seuraavana päivänä heräät Meksikossa, tarkemmin sanottuna snorklaus- ja sukellusparatiisi Cozumelissa. Täällä on lisää upeita koralliriuttoja tutkittavaksi. Historiasta kiinnostuneet voivat vierailla lähistön Maya-kaupungeissa. Vatsa täynnä tacoja hyppäät jälleen Costa Deliziosan kyytiin ja vuorossa on taas yksi päivä merellä. Käy vaikkapa 4D-elokuvissa tai treenaamassa kuntosalilla. Kymmenen päivän risteilyn jälkeen laiva saapuu takaisin Fort Lauderdaleen ja olet monia uusia kokemuksia ja muistoja rikkaampi.