Haiti, Puerto Rico, St. Thomas - hotelliyöpyminen Miamissa

Risteilylaivan arvosana 4,5

Paketti sisältää risteilyn, lennot ja hotellin

  • Maailman suurimpia risteilyaluksia
  • Neljä Karibian saarta
  • Kaksi päivää merellä
  • Karibian ostosparatiisi St. Thomas
  • Royal Caribbeanin yksityinen paratiisisaari
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Lähde risteilemään unelmien Karibialle yhdellä maailman suurimmista risteilyaluksista, Symphony of the Seas. Viikon aikana saat vierailla fantastisissa kohteissa, kuten Labadeella Haitilla, San Juanissa Puerto Ricossa, Charlotte Amaliessa St. Thomasilla sekä Royal Caribbeanin omalla Perfect Day at CocoCay -paratiisisaarella Bahamalla. Seikkailu alkaa Miamista, jonne se myös aikanaan päättyy. Kaksi päivää vietetään merellä, jolloin voit nauttia laivan suunnattoman laajasta aktiviteetti- ja viihdetarjonnasta.

Lue lisää risteilystä Sulje

Kun Symphony of the Seas nostaa ankkurit Miamissa, alus risteilee ensimmäisen vuorokauden merellä. Ota rennosti ja nauti meri-ilmasta aurinkotuolissa loikoillen, hemmottele itseäsi ylellisellä spa-hoidolla, syö ja juo hyvin aluksen tyylikkäissä ja intiimeissä à la carte -ravintoloissa ja hurmaannu ensiluokkaisesta iltaohjelmasta teatterissa. Kun olet levännyt tarpeeksi ja kaipaat toimintaa, heittäydy johonkin vatsanpohjaa kutittavista vesiliukumäistä, testaa zip line -köysirataa tai luistinrataa, tai kokeile surffisimulaattoria. Tarjolla on myös perinteisempiä treenimahdollisuuksia, kuten kuntosali, kiipeilyseinä, juoksurata ja ryhmäliikuntatunteja.

Ensimmäinen pysähdyspaikka, Labadee, on Royal Caribbeanin yksityinen paratiisisaari. Saarella voit uida Nellie´s Beachillä ja käydä Columbus Cove -vesipuistossa tai kokeilla Dragon's Breath Flight Linea, joka on maailman pisin, veden päällä kulkeva köysirata, jossa roikut valjaissa ja liu´ut alaspäin kohti lahdenpoukamaa. Seuraavana päivänä Symphony of the Seas saapuu Puerto Ricoon, saarelle, jossa on vehreitä sademetsiä ja paratiisirantoja. Pääkaupunki San Juan on dynaaminen kaupunki, jossa vanha ja uusi kohtaavat. Mielenkiintoisten ja historiallisten, Vanhassakaupungissa sijaitsevien kortteleiden ja uusien, kansainvälisten finanssialueiden ero on valtava. San Juanissa on runsaasti hyviä ravintoloita sekä huvittelualue, jolla on kasino ja baareja. Seuraava kohde, Charlotte Amalien kaupunki St. Thomasilla, tunnetaan Karibian ostosparatiisina. Täällä on kauppoja vieri vieressä ja tarjolla on verovapaita tavaroita, kuten koruja, kristalleja, vaatteita ja paljon muuta. Mutta tällä hienolla saarella on myös paljon muuta tekemistä. Kun palaat takaisin alukselle, sinua odottaa päivä merellä, ennen kuin Symphony of the Seas ankkuroituu CocoCayn edustalle. Täällä pääosassa on rento rantaelämä. Melo kajakilla, vaella pitkin luontopolkuja, nauti Bahamasaarten ylle avautuvista näköaloista kuumailmapallon kyydissä tai snorklaa saarta ympäröivällä koralliriutalla – mahdollisuuksia on useita. Päivän kääntyessä iltaan Symphony of the Seas -aluksen on tullut aika aloittaa paluumatka kohti Miamia, jonne risteily tällä kertaa päättyy.