Risteily Dubaista 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Neljä eri kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Itämaista tunnelmaa
  • Shoppailua Abu Dhavissa ja Dubaissa
  • Paljon aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Tervetuloa Jewel of the Seas -risteilyalukselle viettämään antoisaa ja monipuolista lomaviikkoa, jonka aikana saat nauttia myös uusista elämyksistä. Voit yhdistää suurkaupungin sykkeen Dubaissa sekä eksoottiset kokemukset ja elämykset Abu Dhabissa, Sir Bani Yas Islandilla ja Muscatissa. Risteilyn aikana sinulla on runsaasti aikaa tutustua useampaan itämaiseen kohteeseen, neljä päivää Dubaissa sekä muita pidempiä pysähdyksiä. Jewel of the Seas on suuri ja tilava alus, jossa on paljon aktiviteetteja, lapsille ja nuorille on omat kertho, tarjolla on ohjattuja liikuntatunteja sekä myös koesukellusta uima-altaassa.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa aluksen ollessa ankkuroituna kaksi päivää Dubain satamassa. Jos varaat hotelliyöpymisen ennen risteilyn alkua, hotellisi sijaitsee noin 10 minuutin taksimatkan päässä satamasta. Näiden kahden ensimmäisen päivän aikana sinulla on erinomainen mahdollisuus tutustua tämän kiehtovan kaupungin tarjontaan, ravintoloihin, ostosmahdollisuuksiin sekä huvittelumahdollisuuksiin. Rakennukset ovat toinen toistaan ihmeellisemmin suunniteltuja ja täältä voit oikeastaan löytää oikeastaan ihan mitä mielikuvituksesti vaan saattaa keksiä. Jos haluat laittaa koko lomavaatevarastosi uusiksi, voit käydä ostoksilla suurissa tavarataloissa. Täällä ovat myös useimmat kansainvälisesti tunnetut vaatemerkit edustettuina. Halutessasi voit myös esimerkiksi käydä laskettelemassa ja osallistua erilaisiin aktiviteeteihin tavaratalon sisällä. Nälän yllättäessä tarjolla on paljon erityylisiä ravintoloita, joihin voit suunnistaa herkuttelemaan. Dubaissa voit nauttia rantaelämästä, kulinaristisista elämyksistä ja aika kuluu myös pelkästään ihmetellessäsi kaupungin mielenkiintoista arkkitehtuuria.

Jewel of the Seas -laivalla on paljon tekemistä sekä aikuisille että lapsille. Perheen nuorimmille on uima-altaat, lastenallas sekä vesiliukumäkiä. Lasten- ja nuorisokerho Adventure Oceanissa on myös luvassa lukematon määrä jännittäviä seikkailuja. Aikuisille on juoksurata, ostosalue, teatteri, kasino, ihana spa-osasto, jossa useita jacuzzeja, sekä fitnesscenter.

Risteilyn seuraava pysähdyspaikka on Abu Dhabi. Kaupungista, joka alkujaan oli vain pieni kalastajakylä, on öljyn ansiosta kehittynyt yksi maailman rikkaimmista matkakohteista. Jos haluat ostaa vaikka kultaa, mattoja ja merkkituotteita - niitä kaikki on täällä tarjolla. Jos pelkkä markkinoilla ja ostoskeskuksissa kiertely ei riitä, voit ajella nelivetoautoilla autiomaahan tai lähde vaikka pelaamaan golfia upeille kentille.

Seuraavana aamuna heräät jälleen uudessa kohteessa ja laiva on ankkuroitunut Sir Bani Yas Islandille, joka aikoinaan tunnettiin helmistään sekä merirosvoistaan. Nykyään alue on todella suosittu ja täällä on paljon tekemistä. Voit osallistua vaikkapa saarikierrokselle, käy ratsastamassa tai lähde liikkeelle maastopyörällä. Päivän voit viettää myös vesiurheilun, syvänmerenkalastuksen ja snorklauksen parissa. Ja jos haluat vain nauttia lämmöstä ja nauttia rantaelämästä, voit valita itsellesi sopivan paikan rannalta, jolla on kokoa yli 36 000 m².

Sir Bani Yas Islandin jälkeen alus lähtee suuntaamaan kohti Muscatia, joka sijaitsee Omanissa. Tällä modernilla ja vauraalla pääkaupungilla on raju menneisyys. Kahdelta vanhalta linnoitukselta avautuvat mahtavat näköalat yli kaupungin ja vuorille. Suosittelemme käyntiä Mutra Sougissa, kaupungin suurimmilla markkinoilla. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen Jewel of the Seas lähtee paluumatkalle suuntana Dubai, jossa risteilyn päätteeksi vietetään vielä yksi vjuorokausi. Pääset nauttimaan tämän upean kaupungin tunnelmista, jossa itämainen tunnelma ja huippumoderni design kietoutuvat toisiinsa.