Risteily - Arabiemiraatit 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Neljä eri kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Ostoksia Abu Dhabissa ja Dubaissa
  • Mieleenpainuvia retkiä
  • Itämainen tunnelma
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Lähde risteilylle Royal Caribbeanin upealla Jewel of the Seas -aluksella ja koe monipuolinen lomaviikko, jonka aikana saat nauttia mahtavista elämyksistä ja aktiviteeteista. Risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus vierailla mielenkiintoisissa kohteissa, kuten Dubaissa, Dohassa, Sir Bani Yasissa ja Abu Dhabissa. Sinulla on runsaasti aikaa nähdä useita eksoottisia kohteita, esim. Dubaissa voit viettää kolme päivää. Jewel of the Seas on tilava risteilyalus, jolla järjestetään runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten ryhmäliikuntatunteja, koesukellusta altaassa sekä lapsille ja nuorille on omat kerhonsa.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Dubaista, jossa sijaitsee maailman korkein rakennus, Burj Khalifa. Näkymät 828 metrin korkeudesta ovat sanoinkuvaamattomia. Täältä avautuvat fantastiset näkymät autiomaan ja kaupungin pilvenpiirtäjien ylle. Ensimmäinen pysähdys tehdään Dohassa, Qatarin pääkaupungissa. Dohassa on erinomaiset ostosmahdollisuudet, ja täältä kannattaa hankia Rolex-kello tai aito matto jostakin kaupungin vilkkaasta soukista. Jos olet kiinnostunut kulttuurista, suosittelemme käymään jossakin taidemuseossa.

Risteily jatkuu Bahrainin pääkaupunkiin, Manamaan. Persianlahdella sijaitseva maa koostuu noin kolmestakymmenestä saaresta, joten tällä on sekä hienoja luonnonsuojelualueita että nopeita moottoriurheiluratoja. Bahrain on suhteellisen tuntematon matkakohde, jossa on mukava sekoitus modernia arkkitehtuuria ja historiallisia nähtävyyksiä. Intensiivisen ja elämysrikkaan päivän jälkeen risteilyalus jatkaa matkaa kohti Sir Bani Yasia. Saari on tunnettu helmistään, ja täällä on tarjolla runsaasti aktiviteettejä jokaiseen makuun. Ja jos haluat vain nauttia lämmöstä ja rantaelämästä, voit valita itsellesi sopivan paikan rannalta, jolla on kokoa yli 36 000 m². Jos mieluummin haluat tutustua lähemmin kohteeseen, voit lähteä saarikierrokselle, ratsastaa, pyöräillä maastopyörällä tai harrastaa vesiurheilua, syvämerenkalastusta tai snorklata.

Mielenkiintoisen päivän jälkeen Jewel of the Seas suuntaa kohti Abu Dhabia, joka oli aikoinaan pieni kalastajakylä. Öljyn ansiosta kaupungilla on hyvä taloustilanne ja nykyään se onkin yksi maailman rikkaimmista matkakohteista. Jos haluat ostaa vaikka kultaa, mattoja ja merkkituotteita - niitä kaikkia on täällä tarjolla. Jos pelkkä markkinoilla ja ostoskeskuksissa kiertely ei riitä, voit ajella nelivetoautoilla autiomaahan tai lähde vaikka pelaamaan golfia upeille kentille.

Muutaman tapahtumarikkaan päivän jälkeen Jewel of the Seas lähtee paluumatkalle ja päämääränä on Dubai, josta risteily myös alkoi. Dubaissa saat vielä viettää vuorokauden ja sinulla on mahdollisuus nauttia tämän dynaamisen kaupungin tunnelmasta, jossa vanha ja uusi sekoittuvat kiehtovalla tavalla toisiinsa. Täydellinen lopetus Royal Caribbeanin risteilyaluksella vietetylle ihanalle viikolle.